Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom 150 cm kopen? Inclusief led verlichting!

Heb je weinig ruimte in huis of in je appartement, maar wil je toch helemaal in de kerstsferen komen? Kies dan voor een Royal Christmas kunstkerstboom 150 cm! De kunstkerstbomen 150 cm hoog zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen en blijven er zelfs na vele jaren prachtig uitzien! De kunstkerstboom 150 cm Spitsbergen is een topper uit de collectie, maar niet voorzien van ingebouwde ledverlichting. De andere kunstkerstbomen uit deze categorie zijn wel voorzien van ingebouwde verlichting. Zo hoef je nooit meer de lampjes uit de knoop te halen wanneer je de kerstboom gaat optuigen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

De kunstkerstboom 150 cm en 155 cm

De ‘kleinste’ kunstkerstbomen uit onze collectie hebben een hoogte van 150 cm en 155 cm. Deze kunstkerstbomen zijn perfect wanneer je wat minder ruimte in huis hebt! De Royal Christmas kunstkerstbomen en de Black Box kunstkerstbomen staan er om bekend dat ze een natuurlijke uitstraling hebben en dat ze jou het ultieme kerstgevoel thuis bezorgen.

 

In onze collectie vind je 5 verschillende kunstkerstbomen van 150 cm en 155 cm hoog:

 

De naalden van de kunstkerstboom 150 cm Victoria zien er weer heel natuurlijk uit en ook deze kunstkerstboom is voorzien van ingebouwde ledverlichting. De kunstkerstboom 150 cm Spitsbergen is de enige boom van dit formaat die niet is voorzien van ingebouwde ledverlichting. Deze kunstkerstboom heeft een volle uitstraling. De kunstkerstbomen van Black Box zijn net wat groter dan de kunstkerstbomen van Royal Christmas, namelijk 5 cm. De kunstkerstboom 155 cm Brampton is de meest natuurlijke kunstkerstboom van dit moment. De kunstkerstboom 155 cm Bolton heeft veel volle, spitse takken. De kunstkerstboom 155 cm Toronto is een strakke kunstkerstboom in een mooie, donkergroene kleur. 

Kies voor een kunstkerstboom 150 cm met verlichting

Bijna alle kunstkerstbomen 150 cm en 155 cm zijn voorzien van ingebouwde verlichting. Door middel van de gratis Royal Christmas app (geschikt voor IOS/Android) kun je de verlichting van de kunstkerstboom eenvoudig bedienen. Zo kun je de verlichting van de kunstkerstboom dimmen, de timer aan/uit zetten en op verschillende manieren laten branden. Alle kunstkerstbomen 150 cm met verlichting zijn voorzien van 200 lampjes. Zo hoef je nooit meer aan het begin van het kerstseizoen uren lang alle lampjes uit de knoop te halen! Je kunt de verlichting van de kunstkerstboom 150 cm ook bedienen via de smart adapter (op de stekker). Hierop zit een knopje waarmee je de verlichting aan/uit kunt zetten en waarbij je kunt wisselen tussen de verschillende lichtstanden.

 

De kunstkerstbomen van Black Box kunnen in één stand branden. Je kunt hierbij niet switchen tussen de verschillende lichtstanden.

Een kunstkerstboom 150 cm zet je in enkele minuten op

Een kunstkerstboom 150 cm opzetten was nog nooit zo eenvoudig! De kunstkerstbomen met ingebouwde ledverlichting bestaan uit enkele delen die je eenvoudig in elkaar steekt. Je hoeft de takken hierbij niet stuk voor stuk in het frame te steken. De takken hoef je enkel goed te buigen en dan is het tijd voor het leuke werk, namelijk je eigen kerstversiering in de kerstboom hangen!

De veiligheid van de Royal Christmas kunstkerstbomen

Iedere kunstkerstboom 150 cm en 155 cm voldoet aan de brand- en veiligheidsvoorschriften, waardoor je hier veilig en zonder zorgen van kunt genieten!

Bestel je kunstkerstboom 150 cm voordelig bij Tuin-online.nl

Een kunstkerstboom 150 cm bestel je voordelig en zonder zorgen bij Tuin-online.nl! In onze collectie heb je een ruime keuze tussen de verschillende kunstkerstbomen. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Vind je een kunstkerstboom van 150 cm toch net te klein? We verkopen naast dit formaat ook andere hoogtes! Zo zijn er kunstkerstbomen van 180 cm, 210 cm, 240 cm, 270 cm, 300 cm en zelfs 360 cm hoog. Keuze genoeg dus!

 

Bij het bestellen van de kunstkerstboom kun je gebruik maken van een aankoopverzekering via Trusted Shops. Na het plaatsen van de bestelling komt de pop-up in beeld, waar je alleen op hoeft te klikken. Mocht er iets onverhoopt mis gaan met je bestelling, dan staan zij – en wij – voor je klaar om je te helpen. Daarnaast kun je kiezen voor achteraf betalen. Zo hoef je pas te betalen wanneer je de kunstkerstboom 150 cm hebt ontvangen.