Terrazzo beelden

Terrazzo beelden

Terrazzo is een hip woord voor gebroken natuursteen. Een terrazzo beeld bestaat uit granietkorrels en marmer, welke aan elkaar worden gebonden met cement, water en kleurstoffen. Vervolgens wordt een terrazzo beeld gepolijst. Het resultaat is uiteindelijk een prachtig glad terrazzo-beeld dat er bijna net zo uitziet als een granieten beeld!

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Moderne beelden voor in de tuin

Ben je opzoek naar een mooi beeld voor in de tuin? Kies dan voor een Terrazzo beeld! De Terrazzo beelden van Tuin-online zijn gemaakt van gebroken natuursteen (granito). Dit wordt gemaakt van overgebleven marmer, granietkorrels of van glassnippers in combinatie met cementer, water en kleurstoffen. Dit wordt samen in een mal gegoten. Daarna wordt het beeld mooi gepolijsd en als resultaat krijg je een prachtig Terrazzo beeld! De Terrazzo beelden lijken op dure marmeren of granieten beelden

 

Laat het Terrazzo beeld beter tot zijn recht komen

Wil je jouw nieuwe Terrazzo beeld beter tot zijn recht laten komen in je tuin? Plaats hem dan op een cortenstalen sokkel! Met een cortenstalen sokkel valt jouw abstracte en kunstzinnige Terrazzo beeld beter op. 

Wacht a.u.b.