13 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 59.00 -  100.00
 100.00
 59.00
Terrazzo beelden

Shop hier de abstracte terrazzo tuinbeelden

Terrazzo is een hip woord voor gebroken natuursteen. Een terrazzo tuinbeeld bestaat uit granietkorrels en marmer, wat aan elkaar worden gebonden met cement, water en kleurstoffen. Vervolgens wordt een terrazzo tuinbeeld gepolijst. Het resultaat is uiteindelijk een prachtig glad terrazzo tuinbeeld dat er bijna net zo uitziet als een granieten tuinbeeld! De terrazzo tuinbeelden worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je op werkdagen voor 16:30? Dan versturen wij het dezelfde dag nog naar je toe.

 

Naast de terrazzo tuinbeelden hebben we nog veel meer huisaccessoires en tuinaccessoires. Bekijk ze allemaal hier!

Lees meer

Items 1-13 of 13

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Moderne beelden voor in de tuin

Ben je opzoek naar een mooi beeld voor in de tuin? Kies dan voor een Terrazzo tuinbeeld! De Terrazzo tuinbeelden van Tuin-online zijn gemaakt van gebroken natuursteen (granito). Dit wordt gemaakt van overgebleven marmer, granietkorrels of van glassnippers in combinatie met cement, water en kleurstoffen. Dit wordt samen in een mal gegoten. Daarna wordt het tuinbeeld mooi gepolijst en als resultaat krijg je een prachtig Terrazzo tuinbeeld! De Terrazzo tuinbeelden lijken op dure marmeren of granieten beelden

Laat het Terrazzo tuinbeeld beter tot zijn recht komen

Wil je jouw nieuwe Terrazzo tuinbeeld beter tot zijn recht laten komen in je tuin? Plaats hem dan op een cortenstaal sokkel! Met een cortenstaal sokkel valt jouw abstracte en kunstzinnige Terrazzo tuinbeeld beter op en maak je hier een eye-catcher van. 

Terrazzo tuinbeelden in abstracte en romantische vormen

De Terrazzo tuinbeelden collectie van Tuin-online bestaat uit diverse abstracte en romantische vormen. Het Terrazzo tuinbeeld abstract is het meest populaire tuinbeeld en dat is niet zo gek ook! Je kunt het tot je verbeelding overlaten en hier wat anders in zien dan je geliefde.

 

Vereeuwig je liefde en geef een romantisch Terrazzo tuinbeeld aan je partner! Daarnaast zijn er ook mooie tuinbeelden die de fijne band tussen opa, oma, moeder of vader en een kind weergeven.