Enjoyfires vuurtafels

Enjoyfires de mooiste vuurtafels!

Enjoyfires maakt de leukste vuurtafels! Je vindt hier de modellen: AmbianceBlockLeaf en Twist en X-serie. Deze tafels, gemaakt van aluminium, hardhout, oud- en nieuw steigerhout, komen uit onze eigen productie. Hierdoor profiteer je van een korte levertijd. De tafels zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Aluminium vuurtafel of liever een steigerhouten vuurtafel?

Enjoyfires is inmiddels een gevestigde naam in de vuurtafel branche. De vuurtafels komen uit onze eigen productie. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de trends in de markt. Zo hebben we diverse industriële vuurtafels, de Ambiance, maar ook karakteristieke en onderhoudsvriendelijke steigerhouten vuurtafels. Momenteel bestaat de collectie van Enjoyfires voornamelijk uit salontafels en vuurzuilen, maar dit wordt snel verder uitgebreidt! 

 

Verder zijn er ook nog vuurtafels te vinden van oud steigerhoutnieuw steigerhout en hardhout. Ook vind je op Designtuinhaarden.nl inbouwbranders van Enjoyfiresglazen ombouwen voor extra veiligheidkeramische stammetjes en andere vuurtafel accessoires. 

 

Waarom kiezen voor een Enjoyfires vuurtafel?

De Enjoyfires vuurtafels hebben we in ons magazijn op voorraad liggen. Hierdoor zijn ze snel leverbaar. Als je op werkdagen besteld voor 16:00, wordt hij dezelfde dag nog door ons verzonden. Daarnaast hebben de vuurtafels een goede prijs- kwaliteit verhouding. Wil je de maat van een (houten) vuurtafel door ons laten aanpassen? Ook dat is mogelijk! Neem hiervoor contact met ons op. 

Wacht a.u.b.