Veelgestelde vragen

Wij krijgen regelmatig dezelfde vragen binnen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen hieronder genoteerd.

Welke plantenbakken verkopen jullie en zijn deze vorstbestendig?

In onze webshop vind je plantenbakken in diverse categorieën. Zo zijn er:

Alle plantenbakken zijn vorstbestendig en kun je zonder zorgen het hele jaar in de tuin laten staan.

Hoeveel garantie zit er op de betonnen/hardhouten, polyester en houten plantenbakken?

Op alle plantenbakken zit 2 jaar omruilgarantie op fabricage fouten (exclusief invloeden van buitenaf). Mocht er dus binnen 2 jaar iets met je plantenbak gebeuren als gevolg van verkeerde fabricage, dan ruilen wij deze kosteloos voor je om. Wel moet je zelf je plantenbak leeg maken.

Zijn de inbouwbranders en vuurtafels veilig te gebruiken?

Al onze vuurtafels en inbouwbranders hebben een CE-keuring gehad en voldoen daarmee aan alle Europese eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Daardoor kun je ze veilig gebruiken. Wel raden we aan om deze vuurelementen nooit in een afgesloten ruimte te gebruiken! Er moet altijd minimaal 1 zijde open zijn voor de toevoer van verse lucht. Daarnaast adviseren we om gebruik te maken van een glasombouw, zeker in het bijzijn van (kleine) kinderen en huisdieren.

Kunnen de vuurtafels buiten blijven staan?

De vuurtafels in ons aanbod zijn van goede kwaliteit en kunnen daarom buiten blijven staan. Wel raden we altijd aan om een beschermhoes over de vuurtafel te plaatsen zodat je ‘m zo lang mogelijk mooi houdt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Bij alle drie de merken: EnjoyfiresCosi-Fires en Happy Cocooning kun je bijpassende hoezen meebestellen.

Let er bij het gebruik van een beschermhoes wel op dat er geen water op de beschermhoes blijft liggen. Leg bijvoorbeeld tussen de hoes en de tafel een bal of een potje, zodat het water er af kan glijden.

Welke gasfles moet ik gebruiken bij de vuurtafels en inbouwbranders?

Wij adviseren de Benegas Light gasflessen. Via de flessenzoeker kun je de dichtstbijzijnde verkooppunten in je omgeving vinden.

Ik word soms doorgelinkt naar een andere webshop, hoe kan dat?

Tuin-Online.nl is onderdeel van Greenlab BV. Naast Tuin-online.nl hebben wij 6 andere webshops, allen gespecialiseerd in tuin artikelen. Daardoor kan het zo zijn dat wanneer je op een bepaalde product categorie klikt, je door wordt gelinkt naar een andere webshop. De webshops die wij beheren zijn:

Kan ik een aanbetaling doen?

Nee, wij nemen alleen orders aan die volledig vooruit betaald worden.