3 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 99.00 -  300.00
 300.00
 99.00
Steigerhouten plantenbakken

Steigerhouten plantenbakken kopen? Ook maatwerk is mogelijk!

Je kunt er bijna niet meer omheen: steigerhout! Op Tuin-Online.nl vind je een ruim aanbod aan steigerhouten plantenbakken. We hebben twee soorten steigerhouten plantenbakken: oud steigerhouten plantenbakken en zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken.

 

Onze oud steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van oud steigerhout wat gebruikt is in de bouw. Hierdoor is iedere bak uniek. De steigerhouten plantenbakken zijn vakkundig voor je in elkaar gezet en geven je tuin een industriële uitstraling. Onze zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van nieuw steigerhout. Alle plantenbakken zijn voorzien van een mooie afwerking en anti-worteldoek. Daarnaast zijn alle steigerhouten plantenbakken vorstbestendig, waardoor je ze het hele jaar buiten kunt laten staan.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Kies zelf je formaat

  Oud steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 4-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Kies zelf je formaat

  Zwart steigerhouten plantenbak Maatwerk

   99.00
  ca. 4-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Zwart steigerhouten plantenbak 80x80x40 cm

   299.95
  ca. 4-6 weken
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Steigerhouten plantenbak kopen?

Steigerhout: een van de meest gebruikte materialen voor in de tuin. Steigerhout is perfect om zelf mee aan de slag te gaan en meer warmte in de tuin mee te creëren. Waarom zou je dan ook niet kiezen voor prachtige steigerhouten plantenbakken? De steigerhouten plantenbakken van Tuin-Online.nl worden vakkundig voor jou op bestelling gemaakt in ons magazijn in Nederland. Hierdoor is het ook mogelijk om zelf je maten te kiezen.

De verschillende soorten steigerhouten plantenbakken

In onze collectie vind je twee verschillende soorten steigerhouten plantenbakken: oud steigerhouten plantenbakken en zwarte steigerhouten plantenbakken.

 

Geef steigerhout een tweede leven! Het steigerhout van de 'oud steigerhouten plantenbakken' zijn echt gebruikt in de bouw. Als je een steigerhouten plantenbak bij ons koopt, geef je het hout een mooie tweede leven. We kiezen natuurlijk wel de beste planken voor je uit, waardoor de steigerhouten plantenbak er goed uitziet. De zwart geïmpregneerde steigerhouten plantenbakken zijn gemaakt van nieuw steigerhout en voorzien van een zwarte coating. Deze steigerhouten plantenbakken passen perfect in de moderne tuin.

 

De steigerhouten plantenbakken worden luxe afgewerkt met korte pootjes en een platte rand aan de bovenzijde. Daarnaast zijn alle steigerhouten plantenbakken voorzien van anti-worteldoek. De steigerhouten plantenbakken zijn vorstbestendig en kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. 

Op maat gemaakte steigerhouten plantenbakken

Niet de maat gevonden die je zocht? Dan kunnen wij een oud steigerhouten plantenbak of zwarte steigerhouten plantenbak voor jou op maat maken. Bij een vierkante steigerhouten plantenbak kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 centimeter tot en met 120x120x120 centimeter. Wil je een rechthoekige steigerhouten plantenbak? Dan kun je kiezen voor een afmeting van minimaal 40x40x15 cm tot en met 120x200x100 cm. Naast een andere maatvoering kun je kiezen voor het toevoegen van verzonken wielen (mogelijk tot en met 100x100) en het laten verwijderen van de bodem.

Andere plantenbakken in de tuin plaatsen? 

Naast steigerhouten plantenbakken hebben we nog meer plantenbakken in ons assortiment. Zo zijn er diverse polyester plantenbakken, betonnen plantenbakken, cortenstaal plantenbakken en ook nog hardhouten plantenbakken. Benieuwd naar alle soorten plantenbakken? Die vind je hier.