7 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 149.00 -  640.00
 640.00
 149.00
Montejaur vlaggenmast kerstbomen

Montejaur vlaggenmast kerstbomen

De mooiste en gezelligste tijd van het jaar: Kerst! Huizen worden van binnen en buiten weer versierd, tuinen worden verlicht met de mooiste kerstverlichting. Het straalt gezelligheid en samenhorigheid uit. In jouw tuin kan een Montejaur LED kerstboom dus niet ontbreken.

 

De collectie van Montejaur bestaat uit LED kerstbomen met mast tot 6 meter en vlaggenmast kerstbomen tot 10 meter. Ook al heb je dus geen vlaggenmast in je tuin staan, kun je wel zo'n geweldige LED kerstboom plaatsen.

 

De Montejaur LED kerstbomen zijn ontworpen in Zweden in 2009 door 2 ingenieurs die samen jarenlange ervaring hebben. De producten van Montejaur worden continu getest in het Light Lab in Stockholm, zodat zij de beste kwaliteit kunnen bieden.

Lees meer

Items 1-7 of 7

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Kerst 2023 vier je met Tuin-online.nl!

Kerst, een van de meest knusse en gezelligste periodes van het jaar. Kleed dit jaar de tuin extra gezellig aan met de juiste kerstdecoratie. In ons assortiment vind je o.a. de LED kerstbomen van het zweedse merk Montejaur.

 

Alle kerstartikelen worden zonder verzendkosten naar je toegestuurd. 

Montejaur vlaggenmast kerstbomen

Niet alleen je huis versieren, maar ook je tuin deze Kerst? Kies dan voor een Montejaur vlaggenmast kerstboom! De Montejaur vlaggenmast kerstboom is leverbaar tot een hoogte van 10 meter en bestaat uit veel LED lampjes die voor een magisch effect in de tuin zorgen. Deze vlaggenmast LED kerstboom kun je bevestigen aan je huidige vlaggenmast. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd.

Montejaur LED kerstbomen

Heb je een balkon, dakterras of kleine tuin en wil je ook hier een Montejaur plaatsen deze Kerst? Dat kan met de Montejaur LED kerstbomen. Deze zijn verkrijgbaar tot een hoogte van 6 meter en worden geleverd inclusief mast en bevestigingsmaterialen.