Hardhouten plantenbak

Hardhouten plantenbakken

Voeg sfeer toe in je tuin met een hardhouten plantenbak! Met hun tijdloze uiterlijk is het een aanwinst voor iedere tuin. De plantenbakken van Tuin-online kunnen het hele jaar door prima buiten blijven staan. Door het gebruik van hoogwaardig hardhout zijn de plantenbakken duurzaam en vochtbestendig.

 

Hardhouten plantenbakken zijn te verkrijgen in meerdere soorten en maten. Wil je liever de houten plantenbak in een andere hoogte? Dan kan dat geregeld worden! Stuur ons hiervoor een aanvraag per email. Ook totaal andere maten (hard)houten plantenbakken kunnen wij voor je produceren.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Duurzame hardhouten plantenbakken

Hardhout is een duurzame materiaalsoort en heeft een natuurlijke uitstraling. Daardoor staan de hardhouten plantenbakken van Tuin-online.nl prachtig in een tuin met veel groen. Alle hardhouten plantenbakken zijn voorzien van worteldoek en zijn vorstbestendig. Zo kun je de hardhouten plantenbakken het hele jaar door buiten laten staan zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

 

Maatwerk houten plantenbakken

Een groot deel van de hardhouten plantenbakken in deze categorie produceren we zelf. Wil je graag de hoogte inkorten van een plantenbak? Dan is dat geen probleem! Tevens kunnen we de bodem verwijderen uit een plantenbak. Wil je graag een plantenbak in een ander formaat dan in deze categorie staat? Ook dat is mogelijk! Bekijk hiervoor onze maatwerk hardhouten plantenbak en geef de maten door.

 

Andere materialen plantenbakken

Naast onze hardhouten plantenbakken hebben we ook een ruim assortiment polyester plantenbakkencortenstalen plantenbakken, verzinkt stalen plantenbakken, of kleine betonnen plantenbakjes.

Wacht a.u.b.