Hardhouten plantenbak

Hardhouten plantenbakken

Voeg sfeer toe in je tuin met een hardhouten plantenbak! Met hun tijdloze uiterlijk is het een aanwinst voor iedere tuin. De plantenbakken van Tuin-online kunnen het hele jaar door prima buiten blijven staan. Door het gebruik van hoogwaardig hardhout zijn de plantenbakken duurzaam en vochtbestendig

Hardhouten plantenbakken zijn te verkrijgen in meerdere soorten en maten. Wil je liever de houten plantenbak in een andere hoogte? Dan kan dat geregeld worden! Stuur ons hiervoor een aanvraag per email. Ook totaal andere maten (hard)houten plantenbakken kunnen wij voor je produceren.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Duurzame plantenbakken

Hardhout is duurzaam materiaal en heeft bovendien een natuurlijke uitstraling. Daardoor passen de hardhouten plantenbakken van Tuin-online mooi in een tuin met veel groen. De plantenbakken produceren we zelf dus als je een plantenbak in de hoogte wil inkorten is dat geen probleem. Ook de bodem kunnen we uit de plantenbak halen. De hardhouten plantenbakken zijn voorzien van worteldoek en zijn vorstbestendig.

 

Naast onze hardhouten plantenbakken hebben we ook polyester - en hardhouten haagbakken die geschikt zijn om een haag in te plaatsen.

 

Op zoek naar plantenbakken van andere duurzame materialen? Bekijk dan eens onze cortenstalen plantenbakken of RVS plantenbakken.

Wacht a.u.b.