Platoflex muur

Platoflex muur

Opzoek naar een mooie kant-en-klare stuckwerk muur? Dan is een Platoflex muur wat voor jou! De Platoflex muren staan prachtig in iedere tuin. Je creëert met deze muren eenvoudig een luxe sfeer in je tuin. Je hebt daarbij de keuze uit diverse lengte-, hoogte- en diktematen. Daarnaast heb je keuze uit vier standaard kleuren en tegen een kleurentoeslag kun je kiezen uit alle ralkleuren. De muur kan besteld worden met of zonder flens om de muur mee vast te zetten. Ook voor maatwerk kun je bij ons terecht.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig een luxe uitstraling creëren

Wil je snel en eenvoudig een afscheiding in de tuin dat ook nog een moderne uitstraling geeft? Bekijk dan eens onze platoflexmuren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en maten. Deze muren zijn in één dag te plaatsen. Er is met de Platoflex muren ontzettend veel mogelijk. Buiten het kiezen van de lengte, hoogte en de diepte van de muren kan je uit nog meer opties kiezen om de perfecte afscheiding te creëren. Voor alle mogelijkheden bekijk dan de Platoflex pagina.

 

Een tuin is natuurlijk niet compleet zonder terrasoverkapping. Met een overkapping geniet je 4 seizoenen lang van de tuin. Om koude avonden aangenaam te maken kan je de tuin uitbreiden met een mooie design tuinhaard of een terrasverwarmer.

Wacht a.u.b.