Platoflex muur

Platoflex muur

Opzoek naar een mooie kant-en-klare stuckwerk muur? Dan is een Platoflex muur wat voor jou! De Platoflex muren staan prachtig in iedere tuin. Je creëert met deze muren eenvoudig een luxe sfeer in je tuin. Je hebt daarbij de keuze uit diverse lengte-, hoogte- en diktematen. Daarnaast heb je keuze uit vier standaard kleuren en tegen een kleurentoeslag kun je kiezen uit alle ralkleuren. De muur kan besteld worden met of zonder flens om de muur mee vast te zetten. Ook voor maatwerk kun je bij ons terecht.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig en snel een kant-en-klare stuckwerk muur plaatsen in je tuin

Wil je snel en eenvoudig een afscheiding in de tuin dat ook nog een moderne uitstraling geeft? Bekijk dan eens onze platoflexmuren in deze categorie. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en maten. Deze muren zijn in één dag te plaatsen. Er is met de Platoflex muren ontzettend veel mogelijk. Buiten het kiezen van de lengte, hoogte en de diepte van de muren kun je uit nog meer opties kiezen om de perfecte afscheiding te creëren. Wli je meer weten over de mogelijkheden van Platoflex muren? Lees dan de pagina 'De mogelijkheden van Platoflex afscheidingen'.

 

De voordelen van Platoflex

Platoflex muren hebben vele voordelen. Zo zijn de muren UV- en vorstbestendig waardoor je jaren lang van de muur kunt genieten. Benieuwd naar alle voordelen en voorbeelden van hoe je een Platoflex muur kunt plaatsen in de tuin? Bekijk dan deze pagina 'Platoflex: Wat is het en wat zijn de voordelen?'. 

Wacht a.u.b.