keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 33)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Kantopsluiting corten recht 250 cm 2 mm (10 st)

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Super blij mee
Super mooi cortenstaal voor een hele nette prijs waar we zeer tevreden mee zijn

Review door: De Jong / Datum: 18 augustus 2018

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren tussen paal

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Bijbestellen bevestigingsbeugel.
We vonden het toch beter om een extra bevestigingsbeugel te bestellen. Heel snel binnen. Prima service.

Review door: Anita de Rouw / Datum: 24 juni 2018

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Handig en snel
Een handig lampje wat je veel op terrassen in de horeca ziet. Het is geen heel hoog lampje maar geeft wel sfeervol licht. Ook een snelle levering!

Review door: Saskia / Datum: 16 juni 2018

Gacoli Manhattan No.2 tafellamp - LED solar 46 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
tafellamp
Tafellamp voor buiten mooie hoogte en geeft in de avond mooi en veel licht.
Laadt goed op met zon en daglicht

Review door: koop / Datum: 16 mei 2018

Gacoli Manhattan No.2 hanglamp - LED solar

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi ontwerp
Mooi ontwerp; lichtkleur ook mooi. Lichtopbrengst redelijk

Review door: H. / Datum: 26 december 2017

RVS lantaarn 18x18x61 cm.

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Prima service
Snelle levering en goed verpakt. Pracht hoogwaardig product. Ik ben er zeer content mee!

Review door: Drost / Datum: 20 november 2017

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top zaak Tuin Online.....
Mijn bestelling bij Tuin online verliep prima. Echter de lamp was defect. Direct stuurde Tuin online een nieuw exemplaar, met de excuses. Dat is service! Tuin Online een echte aanrader. De telefonische helpdesk wordt door Fleur zeer professioneel behandeld.

Review door: J.Schippers / Datum: 17 november 2017

Gardena ErgoJet 2500 bladblazer - zuiger

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
bladblazer/zuiger
Heeft een sterke zuigkracht en het versnipperen van het blad gaat erg goed. Ik ben zeer tevreden met deze blazer!

Review door: Kick / Datum: 29 september 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Gutes Produkt
Sehr schnelle Lieferung.
Gut verpackt. Funktioniert einwandfrei und macht eine wirklich tolle Stimmung.
Empfehlung.
Einbaumaße (Lochgröße für den Tisch): 24x54cm

Review door: Frank Wedekind / Datum: 31 augustus 2017

Pular tuinhaard XL 54x43x150 cm. Zwart

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie tuinhaard!
Deze classy tuinhaard schept gezelligheid in de tuin. Mijn vrouw was erg verrast met dit nieuwe tuinmeubel. Een echte eyecatcher! Hij trekt goed en geeft veel warmte! Top!

Review door: Theo / Datum: 9 juli 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 33)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Hoe creëer je een eigen Ibiza stijltuin, lees snel verder.

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Tuin-online.nl!
Terug naar boven