Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 117)

Pagina

Gacoli Manhattan No.1 tafellamp - LED solar 23 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prima service!
Twee lampjes besteld. Een had kennelijk een los contact want het brandde alleen als het op de zijkant lag. Via retourformulier teruggezonden en na enkele dagen keurig een nieuw lampje ontvangen.

Review door: Ernest / Datum: 20-09-2022

Terrazzo beeld abstract - Gracieus

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Weer een heel mooi tuinbeeld.
Ook dit is weer een heel mooi tuinbeeld.
De liefde spreekt natuurlijk tot ieders verbeelding, en de meeste Terrazzo beelden zijn hiervan een mooie weergave.

M. Bartels

Review door: M.Bartels. / Datum: 04-09-2022

Terrazzo beeld abstract - Gracieus

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Aanwinst voor mijn tuin
Ook dit is weer een aanwinst voor mijn tuin.
Ben ook met dit terrazzo beeld weer erg blij.

Review door: M.Bartels. / Datum: 23-08-2022

Terrazzo beeld abstract - Gracieus

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Snelle levering,produkt is goed verpakt.
Het Terrazzobeeld Gracieus is een mooi beeld.
Ik wil er aan toevoegen dat ik alle Terrazzo beelden mooi vind, en het jammer vindt dat de verkoop van deze beelden stopt.

Review door: M.Bartels. / Datum: 10-08-2022

Kunsthaag Jasmine 50x50 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Fijn product
Fijn product! Hangt mooi. Hebben ook goed stukken eraf kunnen halen, om het passend te maken.

Review door: Olivia / Datum: 09-08-2022

Terrazzo beeld - Abstract - Loving

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Terrazzo beeld
Mooi terrazzo beeld goed ingepakt snel geleverd.
Zeer tevreden.

Review door: Patrick / Datum: 04-08-2022

Kunsthaag Buxus bol Ø 38 cm

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kunsthaag Buxus Bol
Bij tuin_online.nl een Kunsthaag Buxus Bol besteld.
Snelle levering en een prachtige bol, niet van echt te onderscheiden. Wij zijn er zeer blij mee. Top! Zeker een aanrader om bij dit bedijf tew bestellen.

Review door: Abigael / Datum: 18-07-2022

Terrazzo beeld abstract - Cirkel van het leven

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
tuinbeeld
Snelle levering en een prachtig beeld!

Review door: Frederika / Datum: 26-06-2022

Kunstgras gegalvaniseerde haak (graspennen)

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kunstgras en gegalvaniseerde pennen
Snelle levering en goede kwaliteit kunstgras voor een redelijke prijs, kunstgras is doorgaans duur en deze is goed te betalen , de pennen zaten er netjes bij , 1 minpunt : de levering door het transportbedrijf werd bij de deur afgezet en ze reden weg , geen melding bij buren of ons

Review door: Serafia / Datum: 23-06-2022

Terrazzo beeld - Abstract - Loving

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Een mooi abstract kunst beeld .
Heb nu een mooi en zelfs iets anders in mijn tuin staan die direct opvalt en aandacht trekt ,met mijn abstract LOVE beeld .

Review door: René / Datum: 22-06-2022

Reviews 1 tot 10 (totaal 117)

Pagina