Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 87)

Pagina

Terrazzo beeld abstract - Cirkel van het leven

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
beeld volgens verwachtingen
tevreden over de afwikkeling

Review door: kees wisse / Datum: 06-08-2021

Luxe balkondoek antraciet (500x90 cm)

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Mooi doek, luxe uitstraling
Aan de voorkant van onze woning derlen we get balkon met de buren. Het hekwerk zorgde voor weinig privacy. Maar met dit product heb ik mijn privacy weer en heb ik een mooi plekje gecreëerd

Review door: Mariette / Datum: 15-05-2021

Kunsthaag Jungle met witte bloemen 50x50 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uitstekende kwaliteit!
Wat een prachtige kwaliteit. Een mooie volle kunsthaag met de bloemen goed verdeeld. Een uitstekende kwaliteit en mega snelle levering. Bedankt!

Review door: Sinedu de Graaf / Datum: 20-04-2021

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Goed spul, snelle levering.
Snel geleverd. Ziet er goed uit.

Review door: Marion / Datum: 15-04-2021

Terrazzo beeld - Abstract - Loving

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtig beeld
Een prachtig beeld. In het echt nog mooier dan op de foto. Snel geleverd en heel goed verpakt. Een echte aanrader

Review door: van Dijken / Datum: 30-03-2021

Sierappel groen | Ø80x83 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top
Mooi geschenk. Top service. Een aanrader.

Review door: Jeroen / Datum: 25-01-2021

LED sneeuwlantaarn met Dickens tafereel

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Heel sereius
Blij met de diensten van Green-Lab
Lantaarn die alleen maar heel veel bewondering lokte

Review door: Marie-Louise / Datum: 20-01-2021

Terrazzo beeld - Samen - moeder / vader / opa / oma & kind

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Cadeau voor oom
Het beeldje was ontzettend mooi, was een cadeau voor mijn oom die 90 jaar werd, hij was er super blij mee

Review door: Nicole / Datum: 18-01-2021

Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Royal tree
Prachtige look a like boom, jammer dat boom niet in originele doos wordt geleverd terwijl die wel zo op de advertentie foto geplaatst is.

Review door: A. Behrens / Datum: 01-01-2021

Sierappel groen | Ø80x83 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Geweldig
Mooi. Stevig. Solide. Echt n schot in de roos!

Review door: Jeroen / Datum: 28-12-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 87)

Pagina