keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Achteraf betalen
  • Uitgebreid assortiment
Jouw aankoop wordt beschermd met 

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 39)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Gacoli Manhattan No.2 hanglamp - LED solar

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi ontwerp
Mooi ontwerp; lichtkleur ook mooi. Lichtopbrengst redelijk

Review door: H. / Datum: 26 december 2017

RVS lantaarn 18x18x61 cm.

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Prima service
Snelle levering en goed verpakt. Pracht hoogwaardig product. Ik ben er zeer content mee!

Review door: Drost / Datum: 20 november 2017

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top zaak Tuin Online.....
Mijn bestelling bij Tuin online verliep prima. Echter de lamp was defect. Direct stuurde Tuin online een nieuw exemplaar, met de excuses. Dat is service! Tuin Online een echte aanrader. De telefonische helpdesk wordt door Fleur zeer professioneel behandeld.

Review door: J.Schippers / Datum: 17 november 2017

Gardena ErgoJet 2500 bladblazer - zuiger

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
bladblazer/zuiger
Heeft een sterke zuigkracht en het versnipperen van het blad gaat erg goed. Ik ben zeer tevreden met deze blazer!

Review door: Kick / Datum: 29 september 2017

Enjoyfires Inbouwbrander 60x30x14 cm.

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Gutes Produkt
Sehr schnelle Lieferung.
Gut verpackt. Funktioniert einwandfrei und macht eine wirklich tolle Stimmung.
Empfehlung.
Einbaumaße (Lochgröße für den Tisch): 24x54cm

Review door: Frank Wedekind / Datum: 31 augustus 2017

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar RVS 24 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
solar lampje
goede service met uitstekende kwaliteit.

Review door: hub / Datum: 10 augustus 2017

Pular tuinhaard XL 54x43x150 cm. Zwart

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie tuinhaard!
Deze classy tuinhaard schept gezelligheid in de tuin. Mijn vrouw was erg verrast met dit nieuwe tuinmeubel. Een echte eyecatcher! Hij trekt goed en geeft veel warmte! Top!

Review door: Theo / Datum: 9 juli 2017

SenS-Line parasol met LED verlichting Ø 300 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Super parasol!
Prachtige parasol. Led verlichting schijnt mooi en snel opgeladen door de zon. Als je veel wind vangt in de tuin: advies meer dan 30 kg poot te kopen. Die van ons viel door een rukwind om.

Review door: J. vd Kooij / Datum: 15 juni 2017

Paal met flex oog

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Snelle goede service
Paal met flexoog besteld voor het bijpassende schaduwdoek. Producten zijn dezelfde week nog thuisbezorgd.
Nette aflevering.

Review door: I.j. / Datum: 12 juni 2017

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over de plantenbakken
Wij zijn zeer tevreden over deze stoere/robuuste plantenbakken!! Binnen 24 uur na de bestelling stonden ze al in onze tuin.
Wij hebben er voor gekozen om er twee achter elkaar te plaatsen, waardoor het echt een pronkstuk is in onze tuin. Echt een aanrader!

Review door: Petra / Datum: 30 maart 2017

Reviews: 1 tot 10 (totaal 39)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per pagina

Hoe creëer je een eigen Ibiza stijltuin, lees snel verder.

Copyright Green-Lab 2018 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Tuin-online.nl!
Terug naar boven