Klantbeoordelingen

500+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 6 shops vindt u meer dan 500+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 250+ reviews op PolyesterPlantenbakken.nl, 150+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 150+ reviews op Designtuinhaarden.nl, 50+ reviews op Tuinonderhoudshop.nl, 40+ reviews op Tuin-online.nl en 50+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 31)

LivePicture GO verticale plantenbak - grijs / antraciet

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Strak design, gemakkelijk in gebruik en mogelijkheden zijn eindeloos
Pluspunten:
- Makkelijk te installeren
- Strak design
- Mogelijkheden met groen zijn eindeloos
Minpunten:
- Geen goedkoop systeem

Review door: Wim / Datum: 25-10-19

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtige sfeerlamp, uitstekende snelle service
De lamp geeft heel mooi sfeerlicht op de terrastafel. Ik had gehoopt dat ik er ook bij kon lezen, maar daarvoor blijkt het licht niet sterk genoeg. Snelle en correcte levering.

Review door: Mathilda / Datum: 14-08-19

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Heel sfeervol
Dit is al mijn vierde Gacoli lamp. 2 grote en 1 kleine eerder aangeschaft bij een ander bedrijf. Echt een aanrader, zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Goede kwaliteit en staat heel gezellig!

Review door: Marjolein / Datum: 04-07-19

Plant Pulse vochtmeter

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Plant Pulse vochtmeter
Werkt echt goed
De planten krijgen nu op het juiste moment water

Review door: Marco / Datum: 18-06-19

Draadloze grondvochtmeter met sensor

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Een goede meter.
Ik had een vochtmeter zonder batterijen, die je met een ijzeren pen in de groind steekt. Die werkten voor geen meter. Deze meter is wel echt goed en meet nauwkeurig. Hij steekt niet diep, maar ik gebruik ze in een pot voor tomaten. Na een paar keer krijg je gevoel voor de waardes die de meter aangeeft. Nu kan ik dus makkelijk zien wanneer de bovenste laag van de pot droog is en waneer ik water moet geven. De enige vochtmeter die ik ken die echt werkt. Ik heb een tweede meter aangeschaft voor mijn moestuin bakken.

Review door: Daan / Datum: 10-06-19

LivePicture GO verticale plantenbak - zwart

Uw ervaring met het product:
Excellent Product
It really gives a great touch of sophistication and freshness to my living room. Installation instructions are really easy to follow. buying online was not complicated, good service.

Review door: HE Garcia / Datum: 11-04-19

Royal Christmas Washington Deluxe kunstkerstboom 210 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
niet van echt te onderscheiden
De kerstboom die we in goede orde hebben ontvangen is prachtig en niet van echt te onderscheiden.

Review door: J. Baart / Datum: 14-12-18

Kantopsluiting corten recht 230 cm 2 mm (10 st - 23 m)

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Super blij mee
Super mooi cortenstaal voor een hele nette prijs waar we zeer tevreden mee zijn

Review door: De Jong / Datum: 18-08-18

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren tussen paal

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Bijbestellen bevestigingsbeugel.
We vonden het toch beter om een extra bevestigingsbeugel te bestellen. Heel snel binnen. Prima service.

Review door: Anita de Rouw / Datum: 24-06-18

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Handig en snel
Een handig lampje wat je veel op terrassen in de horeca ziet. Het is geen heel hoog lampje maar geeft wel sfeervol licht. Ook een snelle levering!

Review door: Saskia / Datum: 16-06-18

Reviews 1 tot 10 (totaal 31)

Wacht a.u.b.