38 items

Filters
Selectie verfijnen
Happy cocooning vuurtafels

Happy Cocooning vuurtafels & buitenhaarden

Happy Cocooning draagt mee aan een stuk terrasbeleving. Een Happy Cocooning vuurtafel of buitenhaard zorgt direct voor meer sfeer en een luxer gevoel in iedere tuin. Het motto dat Happy Cocooning graag meegeeft is "The best things are meant to be shared". De Happy Cocooning vuurtafels zijn trendy tuintafels met een ingebouwde gashaard. Met een Happy Cocooning vuurtafel zit je er altijd warmpjes en gezellig bij!

Lees meer

Happy cocooning vuurtafel of buitenhaard kopen?

Creëer een extra luxe sfeerbeleving in de tuin met een strak vormgegeven Happy Cocooning vuurtafel of buitenhaard. In het assortiment van Happy Cocooning vind je een breed scala aan vuurtafels. De Happy Cocooning vuurtafels verschillen veel van elkaar en worden van andere materialen gemaakt. Zo zijn er Happy Cocooning vuurtafels te vinden welke zijn gemaakt van composiet, aluminium of van teakhout.

Happy Cocooning vuurtafels van composiet

Van composiet kan men diverse vormen maken. Zo zijn er vierkante vuurtafels van composiet van 60x60 centimeter, maar je vind ook ronde Happy Cocooning vuurtafels, ovale Happy Cocooning vuurtafels, kegelvormige vuurtafels en ronde bolle vuurtafels. Deze Happy Cocooning vuurtafels worden aangeboden in een aantal mooie kleuren, zoals zwartantraciet en taupe. Ook zijn de tafelmodellen erg leuk om direct op jouw eigen tafel te plaatsen!

 

Het vermogen van de Happy Cocooning vuurtafels verschilt enorm. De Happy Cocooning Cocoon Table vierkant 76 x 76 x 46 cm is de tafel met het grootste vermogen van 19,5 kW.

Happy Cocooning aluminium vuurtafel

Nu je steeds meer vuurtafels van aluminium ziet, kan Happy Cocooning natuurlijk niet achterblijven! De Happy Cocooning aluminium vuurtafels zijn leverbaar in het antraciet en wit, in het vierkant en rechthoekig. In de aluminium Happy Cocooning vuurtafels kun je de gasfles opbergen. De hoogte van de vlammen kun je eenvoudig regelen via de regelknop in het opbergvak.

Happy Cocooning vuurtafels van teakhout

De Happy Cocooning vuurtafels van teakhout worden aangeboden in een lichte kleur en donkere houtkleur. Daarnaast biedt Happy Cocooning een lage serie vuurtafels aan met een hoogte van 46 centimeter. De Lounge & Dining serie is iets hoger dan de gemiddelde salontafel en heeft een hoogte van 67,5 centimeter. In deze vuurtafels kan een gasfles geplaatst worden, in tegenstelling tot de lagere tafels waarbij dat niet mogelijk is. De minimale hoogte die de tafel hiervoor moet hebben is 55 cm. 

Accessoires van Happy Cocooning

Happy Cocooning heeft vele accessoires, zoals handige opbergboxen voor gasflessen (handig voor de lage vuurtafels waarbij de gasfles niet in de tafel geplaatst kan worden), zijtafeltjesgasdrukregelaars, glazen ombouwen en diverse beschermhoezen.