9 items

Filters
Selectie verfijnen
Enjoyplanter plantenbakken

Enjoyplanters plantenbakken van hout en polyester

Kies voor kwalitatief goede plantenbakken, kies voor de Enjoyplanters plantenbakken! In onze collectie hebben we diverse polyester plantenbakken en houten plantenbakken.

 

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn geschikt voor binnen en buiten. De polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet-zwart en wit. De polyester plantenbakken zijn allen voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde, waardoor je ze met een gerust hart het hele jaar buiten kunt laten staan. De polyester plantenbakken liever in huis plaatsen? Dat kan ook, mits je geen hydrokorrels gebruikt.

 

De Enjoyplanter houten plantenbakken zijn gemaakt van duurzaam hardhout en zijn vorstbestendig, tijdloos en een aanwinst voor iedere tuin. De houten plantenbak is voorzien van pootjes, de zijkanten van anti-wortel doek. De plantenbak wordt geleverd als bouwpakket. Je zet hem snel en makkelijk in elkaar met behulp van de meegeleverde bouten.

Lees meer

Items 1-9 of 9

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Enjoyplanters plantenbakken

In onze collectie hebben we verschillende Enjoyplanters plantenbakken. Kies voor een van de moderne polyester plantenbakken of voor natuurlijke houten plantenbakken. Wat je keuze ook is, met een Enjoyplanters plantenbak geniet je meer van je tuin!

Polyester plantenbakken van Enjoyplanters

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn gemaakt van de beste grondstoffen en basismaterialen. Deze polyester plantenbakken staan bekend om hun lange levensduur, waardoor je vele jaren kunt genieten van stralende plantenbakken in de tuin. Doordat de polyester plantenbakken licht van gewicht zijn, kun je ze eenvoudig op de gewenste plek buiten en binnen neerzetten. 

De verschillende soorten Enjoyplanters polyester plantenbakken

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: antraciet-zwart en wit . Naast het kiezen van de gewenste kleur, kun je kiezen voor een ander type plantenbak, namelijk:

 

  • Smooth: de Enjoyplanters polyester plantenbakken hebben een gladde structuur,
  • Velvet: de polyester plantenbakken hebben een lichte structuur,

Antraciet-zwarte Enjoyplanters polyester plantenbakken

De antraciet-zwarte polyester plantenbakken van Enjoyplanters komen het dichtste in de buurt van de ralkleur 7021. Deze antraciet-zwarte plantenbakken geven je tuin een modernestrakke uitstraling. Van de antraciet-zwarte polyester plantenbakken hebben we meerdere verschillende modellen/maten. 

 

De antraciet-zwarte polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in twee vormen: vierkante plantenbaken en rechthoekige plantenbakken. De vierkante polyester plantenbakken staan leuk in de hoek van de achtertuin of in het midden van de voortuin. De rechthoekige polyester plantenbakken kun je op meerdere manieren inzetten in de tuin. Voor het creëren van meer privacy in de tuin kun je bijvoorbeeld kiezen voor een smalle hoge plantenbak in combinatie met hoge beplanting.

Witte Enjoyplanters polyester plantenbakken

Geef je tuin een zomerse uitstraling met witte polyester plantenbakken. De witte polyester plantenbakken van Enjoyplanters komen het dichtste bij de ralkleur 9010. De witte polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in meerdere modellen/maten. Deze variëren net zoals de antraciet-zwarte plantenbakken van rechthoekig tot vierkant.

Jouw polyester plantenbakken in de winter

Wist je dat alle Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn voorzien van EPS-isolatiemateriaal aan de binnenzijde? Hierdoor zijn de wortels van jouw planten een stuk beter beschermd tijdens de koude maanden. Daarnaast kun je de Enjoyplanters polyester plantenbakken heel de winter buiten laten staan. De plantenbakken nemen geen water of vocht op, waardoor ze niet kapot kunnen vriezen. Dat is in de winter weer een zorg minder!

Polyester plantenbakken buiten en binnen neerzetten

De polyester plantenbakken van Enjoyplanters uit deze categorie kun je zowel buiten als binnen neerzetten. Wil je de polyester plantenbak buiten neerzetten? Boor dan gaten in de onderkant van de plantenbak zodat er een goede afwatering is. Er dient één gat per 0,2 m2 geboord te worden. Wil je de polyester plantenbak binnen neerzetten? Vul de polyester plantenbak dan met aarde en de plantjes. Maak geen gebruik van hydrokorrels. De polyester plantenbakken zijn niet 100% waterdicht, dus het is niet de bedoeling dat er water onderin de plantenbak blijft staan.

De volgende dag polyester plantenbakken in huis? Dat kan!

De Enjoyplanters polyester plantenbakken zijn onze eigen plantenbakken. We proberen alle plantenbakken op voorraad te hebben liggen zodat we ze zo snel mogelijk naar je kunnen versturen

 

Ben je opzoek naar andere plantenbakken dan polyester? Neem een kijkje in de overzichtscategorie! Hier vind je naast polyester ook nog plantenbakken van cortenstaal en hardhout.