Parasol kopen

Met een parasol creëer je eenvoudig en snel schaduw in je tuin. In ons assortiment hebben we momenteel alleen de parasol met ingebouwde LED verlichting. Handig wanneer de zon langzaam ondergaat en je nog lekker in de tuin wil blijven zitten. Verder hebben we in ons assortiment prieëlen, pergola’s en blokhutten.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Met een parasol verplaats je eenvoudig de schaduw

Heb je een tuin waar de zon op staat maar wil je niet gebonden zijn aan een vaste schaduwplek? Kies dan voor de eenvoud van een parasol. Deze kan je ook altijd weer verplaatsen als je hem niet nodig hebt. De parasols zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse uitvoeringen. Wil je de parasol in het midden van een tuintafel kunnen plaatsen of liever een zweefparasol op de kop van het loungeset? Je kan zelfs kiezen voor een parasol met LED-verlichting waar je 's avonds als het donker wordt ook nog gezellig onder kan blijven zitten.

 

Wil je een buitenkamer creëren waar je altijd in de schaduw kan zitten, dan is een prieel hier erg geschikt voor. In ons assortiment vind je diverse modellen.

Wacht a.u.b.