13 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 119.00 -  2,929.00
 2,929.00
 119.00
LivePicture

LivePicture levend plantenschilderij

LivePicture is een duurzaam levend plantenschilderij voor aan de muur met beplanting. De LivePicture plantschilderijen hebben maar één keer in de 4 tot 6 weken water nodig. Dit wordt ook aangegeven op de ingebouwde waterindicator. Daarnaast heb je geen stroom nodig om de planten in je LivePicture te verzorgen. De levende schilderijen zijn te verkrijgen in diverse kleuren en uitvoeringen. De levende schilderijen zijn een toevoeging voor zowel je woonkamer als op kantoor!

 

Naast de LivePicture levende plantschilderijen hebben we nog veel meer huisaccessoires en tuinaccessoires. Bekijk ze allemaal hier!

Lees meer

Items 1-13 of 13

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. € 39 korting

  LivePicture GO verticale plantenbak - wit

   158.95

   119.95

  2 werkdagen
 2. € 40 korting

  LivePicture GO verticale plantenbak - Bamboe Naturel

   169.95

   129.95

  2 werkdagen
 3. € 40 korting

  LivePicture GO verticale plantenbak - Bamboe Zwart

   169.95

   129.95

  2 werkdagen
 4. Nieuw

  LiveDivider Plus wit - Small

   1,639.00
  2 werkdagen
 5. Nieuw

  LiveDivider Plus wit - Medium

   2,289.00
  2 werkdagen
 6. Nieuw

  LiveDivider Plus wit - Large

   2,929.00
  2 werkdagen
 7. Nieuw

  LiveDivider Plus zwart - Small

   1,639.00
  2 werkdagen
 8. Nieuw

  LiveDivider Plus zwart - Medium

   2,289.00
  2 werkdagen
 9. Nieuw

  LiveDivider Plus zwart - Large

   2,929.00
  2 werkdagen
 10. Livepicture verticale plantenbak 192 x 72 x 7 cm

   1,349.00
  2 werkdagen
 11. Livepicture 152 x 72 x 7 cm.

   1,085.00
  2 werkdagen
 12. Livepicture verticale plantenbak 112,5 x 72 x 7 cm

   779.00
  2 werkdagen
 13. Livepicture 72 x 72 x 7 cm.

   598.00
  2 werkdagen
items per page

LivePicture: het levende plantenschilderij

LivePicture brengt de natuur op een unieke manier bij je in huis of kantoor. Deze luxe levende plantschilderijen combineren de schoonheid van planten met een stijlvol design. Ze zijn beschikbaar in diverse maten en modellen, waardoor er altijd een LivePicture is die past bij jouw ruimte.

 

 • De LivePicture GO, met een afmeting van 52x52 centimeter, is ideaal voor kleinere ruimtes of als subtiele groene toevoeging.
 • Voor grotere ruimtes, zoals een kantoorlobby of een ruime woonkamer, bieden wij opties zoals de LivePanel Pack en de LivePicture XL. Deze grotere modellen zijn ware blikvangers en brengen een indrukwekkende hoeveelheid groen in elke ruimte.
 • Uniek in ons assortiment is de LiveDivider, een levend plantenschilderij dat geen muur nodig heeft en als stijlvolle roomdivider kan dienen. Deze opties maken het mogelijk om op een creatieve en elegante manier meer groen in je omgeving te brengen.

Geen stroom of waterleiding nodig voor een verticale plantenbak

De innovatieve technologie achter de levende plantenschilderijen van LivePicture elimineert de noodzaak voor elektriciteit of een vaste wateraansluiting. Elk levend schilderij is uitgerust met een geïntegreerd waterreservoir dat tot ongeveer 6 weken water kan bevatten. Dit hangt af van de gekozen plantensoorten en de omgevingstemperatuur. Een handige waterlevel indicator geeft aan wanneer het tijd is om water bij te vullen, wat het onderhoud eenvoudig en gebruiksvriendelijk maakt.

 

Bovendien zijn de LivePicture systemen getest bij temperaturen tussen 0 en 40˚C, wat zorgt voor een betrouwbare werking in diverse omstandigheden. Deze eigenschappen maken de LivePicture levende plantenschilderijen niet alleen mooi en functioneel, maar ook bijzonder praktisch voor zowel thuisgebruik als op kantoor. Met deze zelfvoorzienende verticale plantenbakken kun je genieten van levend groen zonder zorgen over complexe installatie of regelmatig onderhoud.

LivePicture is makkelijk te installeren

De installatie van een LivePicture plantenschilderij is een eenvoudig en rechttoe rechtaan proces. Met een paar basisgereedschappen - een waterpas, een potlood, en een boormachine - kun je jouw LivePicture moeiteloos ophangen. Alle benodigde bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij 1 jaar garantie op de LivePicture, met uitzondering van de plantcassettes. De eenvoudige installatie maakt LivePicture toegankelijk voor iedereen, ongeacht je doe-het-zelf ervaring. Binnen enkele stappen transformeer je een kale muur in een levend kunstwerk.

Welke planten zijn geschikt voor de LivePicture? 

De keuze van planten voor je LivePicture hangt af van de specifieke omstandigheden en je persoonlijke voorkeuren. Planten zoals Ficus pumila, Davallia mariesii en Asparagus densiflorus zijn uitstekende keuzes vanwege hun aanpassingsvermogen en esthetische uitstraling.

 

In de productomschrijving van elke LivePicture vind je meer suggesties voor geschikte plantensoorten. Het is belangrijk om rekening te houden met de lichtomstandigheden van de plek waar je de LivePicture wilt hangen. Een locatie met voldoende zonlicht is ideaal om ervoor te zorgen dat de planten gezond blijven en optimaal kunnen groeien. Door de juiste plantensoorten te selecteren en een geschikte locatie te kiezen, zorg je ervoor dat je LivePicture een levendige en duurzame toevoeging aan je ruimte zal zijn.