2 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 34.00 -  60.00
 60.00
 34.00
Balkonparasols

Balkonparasol kopen? Bestel direct!

Genieten van meer schaduw in je tuin of op je balkon? Kies dan voor de eenvoudig te plaatsen balkon parasol. Deze balkon parasol biedt voldoende schaduw en neemt weinig ruimte in beslag, ideaal wanneer je een kleiner balkon hebt. Je kunt de balkon parasol ook prima tegen de muur zetten of vrijstaand op je balkon.

Lees meer

Items 1-2 of 2

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
  1. Balkonparasol 250cm antraciet halfrond

     59.95
    5 werkdagen
  2. Parasolvoet 20kg antraciet

     34.95
    5 werkdagen
items per page

Zit heerlijk uit de schaduw op je balkon met een balkonparasol

De zon begint weer heerlijk te schijnen en we trekken weer massaal naar buiten toe. Het kan wenselijk zijn om niet heel de dag in de zon te zitten. Zeker op het balkon, uit de wind, kan het in de zomer tot hoge temperaturen stijgen. Je kunt op je balkon op meerdere manieren een schaduwplekje creëren, waaronder met een halve balkonparasol of met een schaduwdoek. Bekijk onze collectie en vind de balkonaccessoire die bij jouw wensen past.

Dé perfecte parasol voor op het balkon

Houd de warmte buiten de deur en van je balkon af op zomerse dagen met de speciaal ontworpen balkonparasol. Met de antraciet-kleurige balkonparasol kun je dit realiseren! Deze speciale parasol is ontwikkeld voor op het balkon of op een kleiner terras.

 

De balkonparasol heeft een diameter van 250 centimeter, maar kun je dankzij de platte kant goed tegen een muur plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om de balkonparasol vrijstaand te plaatsen in de speciale mee te bestellen parasolvoet. Het doek van de balkonparasol is gemaakt van polyester, wat ook regen buiten je balkon houdt. Het doek van de balkonparasol heeft een UV-bescherming, maar kan toch na verloop van tijd wat verkleuren.

Op een andere manier meer schaduw creëeren?

Wil je op een andere manier meer schaduw creëeren op je balkon of in de tuin? Bekijk dan ons assortiment van schaduwdoeken en balkonschermen.