17 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 44.00 -  230.00
 230.00
 44.00
Schaduwdoeken

Schaduwdoek kopen? Bekijk ons assortiment!

Geniet in de zomer van een fijn plekje in de schaduw in je tuin. De schaduwdoeken die je in ons assortiment vindt zijn eenvoudig te bevestigen aan een muur of aan palen. Zo creëer je in een handomdraai een verkoelende plek. 

 

De schaduwdoeken zijn gemaakt van polyester of HDPE (High Density Polyetheen). Bij de polyester schaduwdoeken kun je ook tijdens een regenbui buiten blijven zitten. De HDPE schaduwdoeken neemt ook vrijwel geen water op, maar kan het wel iets meer doorlaten. 

 

Heb je vragen over de schaduwdoeken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder! 

Lees meer

Items 1-17 of 17

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Schaduwdoek kopen? Kies het schaduwdoek dat bij jouw tuin past!

De schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en formaten. Bekijk eerst waar je het schaduwdoek in de tuin wilt ophangen. Afhankelijk van de plek en de bevestigingspunten, kun je een model schaduwdoek kiezen (vierkant of een driehoek).

 

Bekijk daarnaast de eigenschappen van de schaduwdoeken: in hoeverre zijn ze waterproof, laten ze wind door, welke kleur past bij jouw tuin en voor welke vorm kies je? 

Bevestig eenvoudig een schaduwdoek

In een handomdraai genieten van meer schaduw in je tuin? Kies dan voor een eenvoudig op te hangen schaduwdoek. De schaduwdoeken van Tuin-online.nl kun je eenvoudig aan een muur of paal bevestigen, dankzij de ringen die zich in de punten van het schaduwdoek bevinden. Bestel de bevestigingsmaterialen eenvoudig met het schaduwdoek mee! 

De kwaliteit van de schaduwdoeken

Je vindt in onze collectie schaduwdoeken van diverse materialen, namelijk polyester en HDPE (High Density Polyetheen). Beide materialen schaduwdoeken houden tot wel 95% van de UV-stralen tegen. De schaduwdoeken van polyester zijn waterproof. Zo kun je tijdens een regenbui ook nog fijn in de tuin blijven zitten. De schaduwdoeken van HDPE nemen ook geen water op, maar kunnen na verloop van tijd wel wat water doorlaten. Beide schaduwdoeken zijn van stevige kwaliteit en zullen niet scheuren. Zo kun je jaren lang genieten van je mooi schaduwdoek!

De voordelen van een schaduwdoek

Een schaduwdoek is in de eerste instantie bedacht om een heerlijk schaduwplekje te creëren in de tuin. Het fijne van een schaduwdoek is dat je hiermee ook tijdens slechter weer in de tuin kunt zitten. Ook wanneer je een balkon hebt, is een schaduwdoek een handige accessoire om meer schaduw te creëeren. Door de eenvoudige manier van bevestigen hoef je geen grote aanpassingen in de tuin te doen.

Veilig bestellen bij Tuin-online.nl

Een schaduwdoek bestel je veilig en voordelig bij Tuin-online.nl. Wil je het product eerst zien voordat je betaald? Kies dan bij het bestellen voor achteraf betalen met Afterpay. Daarnaast kun je met één klik op de knop na het bestellen jouw bestelling verzekeren met Trusted Shops. Trusted shops biedt kopersbescherming. Wanneer er iets mis gaat met de bestelling, krijg je gegarandeerd je geld terug.