Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op Kantenklaarhagen.nl. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 35)

Pagina

Royal Christmas Washington Deluxe kunstkerstboom 150 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie boom
Mooie boom, wel wat klein maar het is 150 cm.

Review door: Peter / Datum: 29-11-18

Kantopsluiting corten recht 250 cm 2 mm (10 st)

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Super blij mee
Super mooi cortenstaal voor een hele nette prijs waar we zeer tevreden mee zijn

Review door: De Jong / Datum: 18-08-18

Bevestigingsbeugel tbv ijzeren tussen paal

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Bijbestellen bevestigingsbeugel.
We vonden het toch beter om een extra bevestigingsbeugel te bestellen. Heel snel binnen. Prima service.

Review door: Anita de Rouw / Datum: 24-06-18

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Handig en snel
Een handig lampje wat je veel op terrassen in de horeca ziet. Het is geen heel hoog lampje maar geeft wel sfeervol licht. Ook een snelle levering!

Review door: Saskia / Datum: 16-06-18

Gacoli Manhattan No.2 tafellamp - LED solar 46 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
tafellamp
Tafellamp voor buiten mooie hoogte en geeft in de avond mooi en veel licht.
Laadt goed op met zon en daglicht

Review door: koop / Datum: 16-05-18

Gacoli Manhattan No.2 hanglamp - LED solar

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooi ontwerp
Mooi ontwerp; lichtkleur ook mooi. Lichtopbrengst redelijk

Review door: H. / Datum: 26-12-17

RVS lantaarn 18x18x61 cm.

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Prima service
Snelle levering en goed verpakt. Pracht hoogwaardig product. Ik ben er zeer content mee!

Review door: Drost / Datum: 20-11-17

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top zaak Tuin Online.....
Mijn bestelling bij Tuin online verliep prima. Echter de lamp was defect. Direct stuurde Tuin online een nieuw exemplaar, met de excuses. Dat is service! Tuin Online een echte aanrader. De telefonische helpdesk wordt door Fleur zeer professioneel behandeld.

Review door: J.Schippers / Datum: 17-11-17

Gardena ErgoJet 2500 bladblazer - zuiger

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
bladblazer/zuiger
Heeft een sterke zuigkracht en het versnipperen van het blad gaat erg goed. Ik ben zeer tevreden met deze blazer!

Review door: Kick / Datum: 29-09-17

Enjoyfires Inbouwbrander 60 x 30 x 14 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Gutes Produkt
Sehr schnelle Lieferung.
Gut verpackt. Funktioniert einwandfrei und macht eine wirklich tolle Stimmung.
Empfehlung.
Einbaumaße (Lochgröße für den Tisch): 24x54cm

Review door: Frank Wedekind / Datum: 31-08-17

Reviews 1 tot 10 (totaal 35)

Pagina

Slava Yurthev Copyright