Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 39)

Royal Christmas Washington Deluxe kunstkerstboom 210 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Prachtige boom
De kerstboom is super mooi, gelijkt op een echte kerstboom , mooie vorm en aantal takken ok. Gemakkelijk op te zetten

Review door: Ann / Datum: 17-12-19

Enjoyplanter plantenbakset LIV | Rond

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Enjoyplanter spreek voor zich
*snelle levering en goed verpakt
*zeer mooie uitstraling en past goed bij onze live-picture aan de wand

Review door: Piet / Datum: 11-12-19

LED kerstster 30cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
cc
Héél mooi en decoratief, echte kerstsfeer met deze led-sterren. Gemakkelijk te plaatsen met bijhorend, bijna onzichtbaar snoer. We zijn erg tevreden!!

Review door: Callens Carl / Datum: 10-12-19

Royal Christmas Dakota kunstkerstboom 210 cm met LED verlichting

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Heel goed ingepakt en het staat mooi te pronken.
Het is keurig op tijd geleverd! Niet een hele dag moeten wachten.

Review door: Elisabeth / Datum: 06-12-19

Fairybell vlaggenmastkerstboom 600 cm 1200 LED met Twinkle

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Fairybell 600cm, 1200 Led Twinkle
Prachtige volle verlichting met een Twinkle. Vrij makkelijk op te zetten, al is het wel een beetje zwaar, het geheel de vlaggenmast in te hijsen. Eenmaal op hoogte, makkelijk vast te zetten. Service van Tuin-Online.nl, is super. Ook de nazorg, verzending is super. Wij zijn er blij mee.

Review door: H. Eckelboom / Datum: 30-11-19

Terrazzo beeld abstract

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Goede dienstverlening
Een bestelling geplaats helaas was deze niet meer in voorraad. Direct een mail ontvangen en suggestie gedaan voor een ander artikel. Deze besteld en de volgende dag bezorgd. Goede verpakking ivm breekbaar artikel.

Review door: Kloppenborg / Datum: 20-11-19

Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 180 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Kerstboom
Super mooie boom en niet duur tegen over anderen winkels betaal je blauw voor een kerstboom

Review door: John de kort / Datum: 20-11-19

LivePicture GO verticale plantenbak - grijs / antraciet

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Strak design, gemakkelijk in gebruik en mogelijkheden zijn eindeloos
Pluspunten:
- Makkelijk te installeren
- Strak design
- Mogelijkheden met groen zijn eindeloos
Minpunten:
- Geen goedkoop systeem

Review door: Wim / Datum: 25-10-19

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Prachtige sfeerlamp, uitstekende snelle service
De lamp geeft heel mooi sfeerlicht op de terrastafel. Ik had gehoopt dat ik er ook bij kon lezen, maar daarvoor blijkt het licht niet sterk genoeg. Snelle en correcte levering.

Review door: Mathilda / Datum: 14-08-19

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Heel sfeervol
Dit is al mijn vierde Gacoli lamp. 2 grote en 1 kleine eerder aangeschaft bij een ander bedrijf. Echt een aanrader, zeer goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Goede kwaliteit en staat heel gezellig!

Review door: Marjolein / Datum: 04-07-19

Reviews 1 tot 10 (totaal 39)

Wacht a.u.b.