Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 82)

Pagina

Sierappel groen | Ø80x83 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Top
Mooi geschenk. Top service. Een aanrader.

Review door: Jeroen / Datum: 25-01-2021

LED sneeuwlantaarn met Dickens tafereel

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Heel sereius
Blij met de diensten van Green-Lab
Lantaarn die alleen maar heel veel bewondering lokte

Review door: Marie-Louise / Datum: 20-01-2021

Terrazzo beeld - Samen - moeder / vader / opa / oma & kind

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Cadeau voor oom
Het beeldje was ontzettend mooi, was een cadeau voor mijn oom die 90 jaar werd, hij was er super blij mee

Review door: Nicole / Datum: 18-01-2021

Royal Christmas Washington Promo kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Royal tree
Prachtige look a like boom, jammer dat boom niet in originele doos wordt geleverd terwijl die wel zo op de advertentie foto geplaatst is.

Review door: A. Behrens / Datum: 01-01-2021

Sierappel groen | Ø80x83 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Geweldig
Mooi. Stevig. Solide. Echt n schot in de roos!

Review door: Jeroen / Datum: 28-12-2020

Royal Christmas Victoria kunstkerstboom 180 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Redelijk goed
Boom is vrij makkelijk opte zetten. Belangrijk minpunt: de top is zo slap dat een piek niet geplaatst kan worden zonder een soort spalkje aan de stam te bevestigen. Maar dat is weer geen gezicht. Dus dan maar geen piek.

Review door: F.de Koning / Datum: 22-12-2020

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
een dikke 10
Ik was nooit van de kunstbomen, maar deze vind ik geweldig!!!

Review door: paula / Datum: 18-12-2020

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 150 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kerstboom met verlichting
prachtige boom, net echt en eenvoudig te installeren.
vlugge levering! Knap!

Review door: Etienne De Deken / Datum: 08-12-2020

Royal Christmas Bergen kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kunst kerstboom met 360 led
Het uitpakken van de boom uit de stevige verpakking ging uitstekend.
De 3 delen vlot in elkaar gezet nadat ik EERST de 3 aansluitsnoeren losjes had gemaakt.
Van de 2 onderste delen scharnieren de takken vanzelf in de juiste stand, alleen van het derde top-deel moeten de takken op hun plaats worden gebogen.
Elektrisch aansluiten en de app installeren is een fluitje van een cent.
Weldra kon ik genieten van een heel mooie, stevige, professionele kerstboom.

Review door: Reginald / Datum: 02-12-2020

Royal Christmas Halmstad kunstkerstboom 210 cm met LED smartadapter

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Kerstboom
Is een goede website je krijg waar naar je geld.
En snelle levering

Review door: T van Dee / Datum: 01-12-2020

Reviews 1 tot 10 (totaal 82)

Pagina