Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 1 tot 10 (totaal 59)

Gacoli Runway Park padverlichting - LED solar RVS 34cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
tervreden
Mooi licht in de tuin. Aanbevolen.

Review door: H.W.Laan / Datum: 25-06-20

Hardhouten plantenbak Enjoyplanter Falco 80x80x60 cm

Philippe
Zeer correcte service en afhandeling.
Met zorg ingepakt.
Geen enkele beschadiging te bespeuren.
Is van hoogwaardige kwaliteit vervaardigd zoals het hoort en zeker niet overal het geval is.
Een aanrader om met jullie zaken te doen.
Bedankt

Review door: Balcaen / Datum: 22-06-20

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm
Zeer tevreden over de geleverde lamp.
Ze doet wat beloofd is tegen een correcte prijs.

Review door: Ivan Barbez / Datum: 16-06-20

Terrazzo beeld - Verbinding - twee partners

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Uitstekende aankoop met een prima prijs kwaliteit verhouding
Duidelijke webshop die zich aan de afspraken houdt. Snelle levering en goed verpakt tegen breuk.
Het beeld past perfect in onze tuin en heeft een "rijke" uitstraling en dat tegen een redelijke prijs.

Review door: L. Victorie / Datum: 12-06-20

Gacoli Checkmate No.2 tafellamp - LED solar RVS 45 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Tuin tafel lampjes Solar
Twee leuke lampjes die de lange eettafel voor buiten compleet maken. Mooie voet en kunststof kap. Licht is voldoende voor sfeer, verwacht niet dat je erbij kunt werken of lezen. Daar is het licht iets te zwak voor. Dat wist ik dus het was geen tegenvaller! Keurig verpakt en verzonden en op tijd binnen.

Review door: Karin Kalsbeek / Datum: 08-06-20

4 in 1 grondmeter

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Levering
Zeer snel en correct

Review door: An / Datum: 08-06-20

Terrazzo beeld - Samen - moeder / vader / opa / oma & kind

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Mooi produkt, snelle levering
Mooi produkt en snel geleverd

Review door: Cohnen / Datum: 01-06-20

Terrazzo beeld - Liefde - Man & vrouw

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Snel en degelijk ingepakt ontvangen.
Mooie beelden. Levering was snel en de beelden waren heel goed verpakt. Ik heb twee eerdere exemplaren ooit elders gekocht. Die waren helemaal gaaf. De twee exemplaren die ik nu heb ontvangen hebben een klein deukje en een krasje. Maar dat hoort wellicht bij het productieproces. Verder wel tevreden.

Review door: Gert-Jan / Datum: 27-05-20

Gacoli Checkmate No.1 tafellamp - LED solar Wit gecoat 24 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Gezellig lampje
Zeer gemakkelijk overal te plaatsen.
Mooi en een moderne uitstraling.
Ben er super blij mee

Review door: Petra / Datum: 25-05-20

Cosi inbouwbrander straight 60x22x16,5 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Jouw ervaring met het product:
Super snel geleverd.Top brander
Super product

Review door: Frans / Datum: 25-05-20

Reviews 1 tot 10 (totaal 59)

Wacht a.u.b.