keurmerk

De winkelwagen is leeg.

  • Altijd gratis verzending
  • Uitgebreid assortiment
  • Achteraf betalen

Klantbeoordelingen

Laat uw recensie achter

Hieronder leest u de reviews over producten op deze webshop. Heeft u onlangs bij ons een product besteld? U heeft een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews: 1 tot 10 (totaal 43)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Checkmate No.1 Table solar

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
solar lampje
goede service met uitstekende kwaliteit.

Review door: hub / Datum: 10 augustus 2017

Pular tuinhaard XL 54x43x150 cm. Zwart

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Mooie tuinhaard!
Deze classy tuinhaard schept gezelligheid in de tuin. Mijn vrouw was erg verrast met dit nieuwe tuinmeubel. Een echte eyecatcher! Hij trekt goed en geeft veel warmte! Top!

Review door: Theo / Datum: 9 juli 2017

Acacia houten plantenbak 50x50x50 cm. grijs

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Acacia houten plantenbakken
3 houten plantenbakken besteld. Eerst chat opgestart met medewerker hoeveel er nog op voorraad waren. Daarna 3 stuks besteld. Levering prima op orde. Goed verpakt en netjes afgeleverd. Ook de opvolging van de order prima, bevestigingsmail, factuur etc. Al met al goede ervaring. was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf.

Review door: Floris / Datum: 23 juni 2017

SenS-Line parasol met LED verlichting Ø 300 cm

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
Super parasol!
Prachtige parasol. Led verlichting schijnt mooi en snel opgeladen door de zon. Als je veel wind vangt in de tuin: advies meer dan 30 kg poot te kopen. Die van ons viel door een rukwind om.

Review door: J. vd Kooij / Datum: 15 juni 2017

Paal met flex oog

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Snelle goede service
Paal met flexoog besteld voor het bijpassende schaduwdoek. Producten zijn dezelfde week nog thuisbezorgd.
Nette aflevering.

Review door: I.j. / Datum: 12 juni 2017

Gelbrander vuurschaal RVS mat

Dienstverlening van Tuin-online.nl
Uw ervaring met het product:
snel en goed geregeld
Zeer nette branders zien er erg goed uit.
kleine opmerking iets te zuinig geweest met het leveren van de witte steentjes erbij.
Ik heb er 30 gekocht dus een zak steentjes bij besteld en geregeld.

Review door: Peter ten have / Datum: 31 mei 2017

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over de plantenbakken
Wij zijn zeer tevreden over deze stoere/robuuste plantenbakken!! Binnen 24 uur na de bestelling stonden ze al in onze tuin.
Wij hebben er voor gekozen om er twee achter elkaar te plaatsen, waardoor het echt een pronkstuk is in onze tuin. Echt een aanrader!

Review door: Petra / Datum: 30 maart 2017

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over de plantenbakken
Wij zijn zeer tevreden over deze stoere/robuuste plantenbakken!! Binnen 24 uur na de bestelling stonden ze al in onze tuin.
Wij hebben er voor gekozen om er twee achter elkaar te plaatsen, waardoor het echt een pronkstuk is in onze tuin. Echt een aanrader!

Review door: Petra / Datum: 30 maart 2017

JAN Fauteuil Glossy white

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over ganse lijn
Net als de andere items zijn we hier ook weer zeer tevreden over de ganse lijn.

Review door: Jan Verheyen / Datum: 31 december 2016

JAN Fauteuil Glossy white

Uw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Verpakking, levering, kwaliteit en betaling: alles TOP.
Zijn voor de volle 100 procent tevreden.
We denken dat de service niet beter kan.
Verpakking, levering, kwaliteit en betaling: alles TOP.
We zijn van de ganse bestelling zeer tevreden.

Review door: Jan Verheyen / Datum: 31 december 2016

Reviews: 1 tot 10 (totaal 43)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina

Hoe creëer je een eigen Ibiza stijltuin, lees snel verder.

Copyright Green-Lab 2017 - Niets van deze website
mag worden gekopieerd of verveelvoudigd

Scroll To Top

Wacht a.u.b...

Het product is toegevoegd aan uw winkelwagen.

{{var product.name}}



Unieke tuin producten besteld u bij Tuin-online.nl!
Terug naar boven