4 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 399.00 -  1,499.00
 1,499.00
 399.00
Polyester muur

Polyester muur als tuinafscheiding

De tuin verdelen in diverse delen? Kies voor een kant-en-klare polyester tuinmuur! Doordat de polyester muur hol is van binnen, is hij uitermate geschikt voor het bevestigen van verlichting of een waterval.

 

De standaard dikte van de polyester muren is 15 cm. De polyester muren zijn in enkele vaste maten verkrijgbaar. De standaard kleur is zuiver wit. Lichtgrijs en antraciet-zwart zijn mogelijk tegen een kleine toeslag.

 

De polyester muren zijn soms leverbaar uit voorraad. Als dit niet het geval is kunnen we de polyester muur produceren tegen de levertijd die bij het product staat aangegeven.

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Polyester wand 1,00m.

   399.00
  5-6 weken
 2. Polyester wand 2,00m.

   799.00
  5-6 weken
 3. Polyester wand 3,00m.

   1,149.00
  5-6 weken
 4. Polyester wand 4,00m.

   1,499.00
  5-6 weken
items per page

Polyester wand plaatsen in je tuin

Wil je eenvoudig een stevige muur plaatsen in je tuin, kies dan voor een polyester wand! De polyester tuinmuren van Tuin-online.nl zijn hol van binnen, waardoor je eventueel verlichting of een water element in de wand kunt verwerken. De polyester wanden kunnen met bevestigingsstrippen worden vastgeschroefd op een stevige, vlakke ondergrond. De schroeven worden niet meegeleverd. 

Waarom kiezen voor een polyester wand in de tuin?

De polyester wanden zijn door en door gekleurd. Dit betekent dat wanneer er een krasje ontstaat op de muur, deze niet zichtbaar is. Daarnaast is polyester een onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo kun je met de door ons ontwikkelde schoonmaakset de polyester muur eenvoudig schoonhouden. Dit doe je ongeveer een à tweemaal per jaar. Tevens staat polyester bekend om het stevige materiaal en het lichte gewicht

 

Op alle polyester wanden krijg je 5 jaar fabrieksgarantie. Zo ben je er van verzekerd dat je jaren lang zonder zorgen kunt genieten van je polyester wand! 

Gratis levering in Nederland en België

De polyester wanden worden door ons gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Bekijk de producten voor de meest actuele levertijden. 

Andere materialen wanden voor in de tuin

Naast polyester wanden leveren wij ook Platoflex wanden en cortenstalen wanden