Tuinverlichting & buitenverlichting: van solar tuinverlichting tot grondspots

Wanneer de zon langzaam ondergaat en de tuin wat donkerder begint te worden, kan goede tuinverlichting haast niet ontbreken. Ontdek de verschillende soorten tuinverlichting en buitenverlichting van Tuin-Online.nl en creëer 's avonds meer sfeer in de tuin. Je vindt in het assortiment diverse zonne-energie buitenverlichting van Gacoli en de eenvoudig te installeren en in te bouwen spots van Hamulight.

Lees meer

Buitenverlichting of tuinverlichting kopen?

Buitenverlichting en tuinverlichting bestel je eenvoudig en voordelig online! Wanneer het ’s avonds schemerig aan het worden is zorgt de juiste verlichting in de tuin ervoor dat je nog wat langer buiten kunt blijven zitten. Ook wanneer je binnen blijft zorgt de juiste tuinverlichting ervoor dat er veel sfeer in de tuin wordt gecreëerd.

De verschillende soorten buitenverlichting

In onze collectie vind je van twee verschillende merken buitenverlichting: Gacoli en Hamulight.

 

Gacoli buitenverlichting zijn tuinlampen die op 100% zonne-energie werken. Je kunt de lampen zo overal eenvoudig neerzetten en verplaatsen in de tuin, omdat je geen last hebt van de kabels. Aan de bovenzijde van de Gacoli tuinverlichting zitten zonnecellen die overdag de energie opslaan in de Energy Management Unit. Wanneer het ’s avonds wat donkerder begint te worden springen de lampen automatisch aan. Je hebt er geen omkijken naar!

 

De Hamulight buitenverlichting staat uit verschillende LED grondspots, prikspots, wandlampen en een staande lamp. Deze buitenverlichting kun je overal in de tuin ophangen en verwerken en eenvoudig aan elkaar aansluiten. Op deze manier creëer je één systeem waarmee de lichtbronnen aan elkaar zijn aangesloten.

Bestel jouw buitenverlichting vertrouwd online

Bestel jouw favoriete buitenverlichting vertrouwd en veilig online! Je kunt bij Tuin-Online.nl je aankoop verzekeren via Trusted Shops, zodat je zeker wat dat er niets mis kan gaan. Daarnaast kun je ook kiezen voor onze achteraf betaalmethodes Afterpay of Klarna. Zo hoef je pas te betalen nadat de buitenverlichting bij jou thuis is bezorgd!

 

Heb je vragen over de buitenverlichting of de tuinverlichting? Neem dan contact op met onze experts.