Cosi-fires vuurtafels

Cosi-fires vuurtafels

Cosi-fires vuurtafels zijn trendy vormgegeven vuurtafels van het merk Cosi-fires. De tafels zijn gemaakt van diverse soorten materialen, zoals composiet en magnesium concentratie. De tafels zijn te bestellen in hippe kleuren. Daarnaast zijn diverse modellen gemaakt van hout gecombineerd met high-tech RVS. Alle vuurtafels kunnen goed gecombineerd worden met een loungeset.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Cosi-fires vuurtafels

De Cosi-fires vuurtafels zijn modern vormgegeven vuurtafels. Cosi-fires heeft diverse soorten modellen gemaakt van diverse soorten materialen. Waaronder vuurtafels van composiet, magnesium concentratie of houten vuurtafels gecombineerd met RVS. Het doel is om echte eyecatcher te ontwerpen voor op het terras, of een 'hotspot'. Een hotspot heeft in dit geval twee betekenissen: een plek waar mensen samen komen (in de tuin) en letterlijk een HOT spot, een fijne warme plek.

 

Het assortiment bestaat inmiddels uit de Cosidrum vuurtafels, Cosicube vuurtafels, Cosiconcrete vuurtafels, Cosilines vuurtafels en losse inbouwbranders. Optioneel is er voor alle tafels een glazen ombouw beschikbaar. Dit zorgt voor extra veiligheid.

Je eigen vuurtafel samenstellen

Wil je liever zelf je vuurtafel samenstellen? Bekijk dan eens de houten vuurtafels van Enjoyfires. De vuurtafels kunnen helemaal naar uw wens geproduceerd worden.

 

Wacht a.u.b.