11 items

Filters
Selectie verfijnen
Vuurzuilen

Vuurzuilen op gas

In een tijd waarin design en functionaliteit hand in hand gaan, staan vuurzuilen op gas symbool voor de moderne interpretatie van een eeuwenoude behoefte: het beheersen van vuur. Deze stijlvolle elementen, ontworpen voor buitenruimtes zoals tuinen, terrassen en patio's, bieden niet alleen een gezellige warmtebron, maar voegen ook een uniek decoratief element toe aan elk buitenruimte.

Lees meer

Items 1-11 of 11

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
items per page

Vuurzuil kopen? Ontdek het verrassende aanbod!

Ben je opzoek naar die perfecte vuurzuil voor op het terras, in de tuin of voor binnen? Bekijk de collectie vuurzuilen van Tuin-Online.nl. In onze collectie vind je verschillende vuurzuilen van o.a. Enjoyfires, Happy Cocooning en Cosi-fires. Wanneer de vuurzuil op voorraad is en je besteld op werkdagen voor 16:00, dan heb je hem binnen 2 werkdagen al in huis! Je hoeft geen verzendkosten te betalen.

De verschillende hoge vuurzuilen voor in de tuin of het terras

Waar vuurtafels vaak laag zijn, zijn vuurzuilen hogere zuilen met bovenin een ingebouwde gas brander. Vuurzuilen worden vaak gebruikt in de horeca of bij bedrijven, maar kunnen ook voor particulieren een mooie toevoeging in de tuin zijn. Bij Tuin-Online vind je cortenstaal vuurzuilenaluminium vuurzuilen en houten vuurzuilen, voor ieder wat wils! 

Een vuurzuil op gas of bio-ethanol?

Weet je al waar je jouw nieuwe vuurzuil neer wilt zetten? Wil je de vuurzuil op het terras plaatsen of ergens in huis? Afhankelijk van je keuze is het belangrijk om te kiezen voor de juiste brandstof. 

 

Bij de vuurzuilen op gas past er een gasfles van 5kg in de vuurzuil, zodat deze niet zichtbaar is tijdens het gebruik. De vuurzuilen op gas zijn alleen buiten te gebruiken. Je kunt een vuurzuil op gas wel onder een overkapping plaatsen, maar dan moet er minimaal één zijde volledig open zijn voor voldoende frisse lucht.

 

Momenteel hebben we ze niet in ons assortiment, maar je kunt ook zelf een vuurzuil op bio-ethanol maken met een bio-ethanol brander. De vuurzuilen op bio-ethanol dienen bijgevuld te worden via de brander zelf. Dit kan alleen wanneer de bio-ethanol brander uit is. Mocht de vlam na verloop van tijd uit zijn gegaan, dan moet je minimaal 30-60 minuten wachten voordat je hem weer bijvult. De bio-ethanol vuurzuilen kunnen binnen en buiten (enkel als het compleet windstil is) worden gebruikt.

Vuurzuil met wielen

Het is natuurlijk handig dat je een vuurzuil eenvoudig kunt verplaatsen. De vuurzuilen van Enjoyfires en de Cocoon Move vuurzuilen hebben wielen. Hiermee zijn ze eenvoudig van plek te verplaatsen. Bij de Enjoyfires vuurzuilen zitten de wielen verzonken en zijn ze haast niet zichtbaar.

Laat je horeca gelegenheid opvallen met een vuurzuil naast de entree

Wanneer je een hotel, restaurant, strandtent of café hebt, wil je deze natuurlijk laten opvallen en mensen meer uitnodigen om naar binnen te stappen. Dat doe je eenvoudig met een luxe vuurzuil! We raden wel aan om een vuurzuil op gas te kiezen, omdat deze bij wind beter branden. Met een speels vlammenspel naast de deur, valt je zaak veel beter op, zeker wanneer de dagen weer wat korter worden.