Inbouwbranders

Inbouwbranders

Ben je handig en ga je aan de slag om zelf een vuurtafel te maken? Op tuin-online.nl koop je gecertificeerde inbouwbranders van Enjoyfires, Cosi en Happy Cocooning.

 

De inbouwbrander van Enjoyfires heeft de mooiste vlam en is tevens het laagst geprijsd. Deze inbouwbrander verbruikt propaangas. Zoek je een inbouwbrander die kan worden aangesloten op aardgas, dan adviseren we om een Happy Cocooning-inbouwbrander te kopen. Lees hier alle vragen en antwoorden over inbouwbranders.

 

De inbouwbranders van Enjoyfires en Cosi worden geleverd zonder keramische stammetjes en glasset. Bij aanschaf van een inbouwbrander krijg je echter 10% korting op accessoires. Bij de inbouwbrander van Happy Cocooning krijg je wel keramische stammetjes, maar geen glasset.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Maak zelf een vuurtafel met een inbouwbrander

Handige doe-het-zelvers opgelet! Maak zelf van je eettafel of salontafel een luxe vuurtafel. Dit kun je doen met een van de gecertificeerde inbouwbranders van ons populaire merk Enjoyfires of met een van de gecertficeerde inbouwbrander van Happy Cocooning of Cosi. De inbouwbranders van deze drie merken zijn te verkrijgen in diverse formaten, beginnend vanaf 32 bij 32 centimeter tot 99 bij 32 centimeter.

 

Maak een vuurtafel van steigerhout

Steigerhout zie je nu veel terug in de voor- en achtertuin. Het hout is relatief goedkoop, makkelijk om mee te werken, heeft weinig onderhoud nodig en geeft jouw vuurtafel, salontafel, tuinbank of eettafel karakter. Iedere huis en tuin klusser kan van steigerhout mooie meubels maken. Het fijne van steigerhout is dat je jouw droomvuurtafel ook nog eens kunt verven in een kleur die past bij jouw tuin en exterieur. 

 

Door steigerhout te behandelen met een vochtregulerende beits zal je jarenlang plezier hebben van je vuurtafel. Weet je nu niet waar je moet beginnen met het maken van een vuurtafel? Lees dan een van onze informatieve pagina's 'Steigerhouten vuurtafel zelf maken of kopen?' en 'Een vuurtafel bouw je gemakkelijk zelf'.

 

TIP: Houdt rekening met het bedieningspaneel dat je daar altijd bij moet kunnen. Als je een dichte tafel wilt maken, maak er dan bijvoorbeeld een deurtje in.

 

Liever een kant-en-klare vuurtafel? Bekijk dan eens onze standaard modellen Enjoy vuurtafels, Happy Cocooning of Cosi-fires vuurtafels.

Wacht a.u.b.