Kerst 2022 | Kunstkerstbomen, Fairybell, Kerstdecoratie en meer ...

Nog maar eventjes wachten en het is weer tijd voor Kerst 2022! Kleed dit jaar je huis en de woonkamer gezellig aan met de mooiste kerstdecoratie. In ons assoritment vind je verschillende kunstkerstbomen van Black Box en Royal Christmas, de luxe vlaggenmast kerstbomen van Fairybell en nog veel meer! Bekijk de verschillende categorieën met kerstartikelen hieronder.

Lees meer

Kerst 2022 vier je met Tuin-online.nl!

Kerst, een van de meest knusse en gezelligste periodes van het jaar. Kleed dit jaar de tuin, het huis en de woonkamer extra gezellig aan met de juiste kerstdecoratie. In ons assortiment vind je veel verschillende kerstartikelen, zoals kunstkerstbomen, de verlichte vlaggenmastkerstbomen, kerstdecoratie en nog veel meer.

 

Alle kerstartikelen worden zonder verzendkosten naar je toegestuurd. Daarnaast kun je jouw kerstaankopen verzekeren met Trusted Shops. Wil je de kerstartikelen eerst zien en dan pas betalen? Kies dan voor een van de achteraf betaalmethodes Afterpay of Klarna.

De kunstkerstbomen van Royal Christmas

Haal dit jaar de kerstsferen echt in huis met een luxe kunstkerstboom van Royal Christmas. Bijna alle kunstkerstbomen zijn voorzien van led verlichting, dus het uit elkaar halen van de lampjes is vanaf nu verleden tijd! Je kunt met de gratis smartphoneapp de verlichting eenvoudig bedienen.

 

In het assortiment vind je 7 verschillende kunstkerstbomen. Zo zijn er smalle kunstkerstbomen, grote kunstkerstbomen van 210 cm en 240 cm, kleine kunstkerstbomen 150 cm, brede kunstkerstbomen, natuurlijke kunstkerstbomen en nog veel meer. Voor ieder huis is er een bijpassende kunstkerstboom te vinden.

Fairybell vlaggenmast kerstbomen

Niet alleen je huis versieren, maar ook je tuin deze Kerst? Kies dan voor een Fairybell vlaggenmast kerstboom! De Fairybell vlaggenmast kerstboom is leverbaar tot een hoogte van 8 meter en bestaat uit veel ledlampjes die voor een magisch effect in de tuin zorgen. Bij de Fairybell vlaggenmast kerstbomen tot 6 meter ontvang je gratis een deelbare vlaggenmast. Bij de hogere Fairybell vlaggenmast kerstbomen dien je de Fairybell zelf te bevestigen aan je huidige vlaggenmast, of bestel een losse vlaggenmast erbij.

 

Heb je een balkon of dakterras en wil je ook hier een Fairybell plaatsen deze Kerst? Dat kan met de niewe Fairybell All Surface. Hierbij ontvang je naast de vlaggenmast ook een bodemkruis, waarmee je de Fairybell op een harde ondergrond kunt plaatsen.

De leukste kerstdecoratie voor in huis

Heb je nog ruimte op dat ene kastje of ergens anders in huis? Bekijk het kerstdecoratie assortiment! Hierin vind je verschillende gezellige kerstaccessoires, zoals de LED sneeuwlantaarns, verlichte sneeuwmannen of andere lichtsnoeren. Met de kerstdecoratie haal je het ultieme kerstgevoel pas echt naar huis!

Kerstverlichting voor in en rondom het huis

Kerst begint pas echt beginnen met de juiste kerstverlichting in en rondom het huis. In onze collectie vind je veel verschillende soorten kerstverlichting. Zo is er ijspegelverlichting waardoor het nét lijkt alsof het gesneeuwd heeft, netverlichting voor over struiken of bomen of bekijk de andere lichtdecoratie.