Tuintrappen

Tuintrappen

Niveauverschil in een tuin maakt een tuin mooi en geeft een leuk effect. Zo creëer je nieuwe hoeken in de tuin, zoals een hoekje waar je je helemaal kan terug trekken. Een verhoogd of verlaagd terras bijvoorbeeld in de hoek van je tuin, maar een trap kun je ook gebruiken als opstapje naar het zwembad of de vijver. Bij deze cortenstalen trappen bepaal je helemaal zelf of je kiest voor een hele brede trap of één of twee smallere trappen. En wordt de trap opgesloten door muurtjes of niet?

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Cortenstalen tuintrappen

In ons assortiment cortenstalen tuintrappen vind je diverse maten trappen. Trappen van twee treden (34 cm hoog) t/m zeven traptreden (119 cm hoog). Daarnaast zijn alle trappen in diverse breedte maten leverbaar. Van 1 t/m 3 meter breed. Wil je een hogere trap? Op aanvraag kunnen wij ook trappen leveren met 8, 9 en 10 traptreden.

 

Waar plaats je een cortenstalen tuintrap

Als je in de tuin een hoogte verschil wil overbruggen, kun je natuurlijk gebruik maken van een tuintrap. Een cortenstalen tuintrap staat bijvoorbeeld mooi bij een verhoogd of verlaagd terras. 

 

Hoe monteer ik een cortenstalen tuintrap?

Met 2 schroeven aan onderzijde en 2 schroeven aan bovenzijde zet je de trap eenvoudig vast in je tuin.

 

De eigenschappen van cortenstaal

De tuintrappen zijn gemaakt van cortenstaal. Dit staal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal.

 

Meer mogelijkheden

Wil je op een andere manier een hoogte in je tuin overbruggen? Bekijk dan eens de mogelijkheden met onze cortenstalen kantopsluitingen.

Wacht a.u.b.