Tuintrappen

Tuintrappen

Niveauverschil in een tuin maakt een tuin mooi en geeft een leuk effect. Zo creëer je nieuwe hoeken in de tuin, zoals een hoekje waar je je helemaal kan terug trekken. Een verhoogd of verlaagd terras bijvoorbeeld in de hoek van je tuin, maar een trap kun je ook gebruiken als opstapje naar het zwembad of de vijver. Bij deze cortenstalen trappen bepaal je helemaal zelf of je kiest voor een hele brede trap of één of twee smallere trappen. En wordt de trap opgesloten door muurtjes of niet?

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Cortenstalen tuintrappen

In ons assortiment cortenstalen tuintrappen vind je diverse maten trappen. Trappen van twee treden (34 cm hoog) t/m zeven traptreden (119 cm hoog). Daarnaast zijn alle trappen in diverse breedte maten leverbaar. Van 1 t/m 3 meter breed.

Wil je een hogere trap? Op aanvraag kunnen wij ook trappen leveren met 8, 9 en 10 traptreden.

Gebruikstoepassing

Als je in de tuin een hoogte verschil wilt overbruggen kun je natuurlijk gebruik maken van een trap. Dit kun je doen als je bijvoorbeeld een verhoogd of verlaagd terras hebt in de tuin. 

Montage cortenstalen trap

Met 2 schroeven aan onderzijde en 2 schroeven aan bovenzijde zet je de trap eenvoudig vast in uw tuin.

Cortenstaal

De tuintrappen zijn gemaakt van CorTen staal. Dit staal heeft als eigenschap een mooie roestbruine kleur te vormen. Dit roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van CorTen staal is vergelijkbaar met RVS. Vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van CorTen staal.

Meer mogelijkheden

Wil je op een andere manier een hoogte in je tuin overbruggen? Bekijk dan eens de mogelijkheden met onze cortenstalen kantopsluitingen.

Wacht a.u.b.