6 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 289.00 -  889.00
 889.00
 289.00
Tuintrappen

Tuintrappen van cortenstaal in diverse hoogtes en breedtes

Niveauverschil in een tuin maakt een tuin mooi en geeft een leuk effect. Zo creëer je nieuwe hoeken in de tuin, zoals een hoekje waar je je helemaal kan terug trekken. Een verhoogd of verlaagd terras bijvoorbeeld in de hoek van je tuin, maar een trap kun je ook gebruiken als opstapje naar het zwembad of de vijver. Bij deze cortenstalen trappen bepaal je helemaal zelf of je kiest voor een hele brede trap of één of twee smallere trappen. En wordt de trap opgesloten door muurtjes of niet?

Lees meer

Items 1-6 of 6

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Trap cortenstaal 2 treden 34 cm hoog

   289.00
  2 werkdagen
 2. Trap cortenstaal 3 treden 51 cm hoog

   399.00
  2 werkdagen
 3. Trap cortenstaal 4 treden 68 cm hoog

   519.00
  2 werkdagen
 4. Trap cortenstaal 5 treden 85 cm hoog

   629.00
  2 werkdagen
 5. Trap cortenstaal 6 treden 102 cm hoog

   769.00
  2 werkdagen
 6. Trap cortenstaal 7 treden 119 cm hoog

   889.00
  2 werkdagen
items per page

Cortenstalen tuintrappen

Laat de hoogteverschillen in je tuin beter uitkomen en verbindt ze met elkaar door middel van een cortenstalen tuintrap. In onze collectie vind je diverse maten cortenstalen tuintrappen. Zo zijn er cortenstalen tuintrappen met 2 treden (34 cm hoog) tot en met cortenstalen trappen van 7 treden (119 cm hoog). Daarnaast kun je kiezen uit verschillende breedte maten, variërend van cortenstalen trappen van 1 meter breed tot en met 3 meter. 

 

Wil je een hogere cortenstaal trap dan je hier in onze collectie vindt? Op aanvraag kunnen wij ook cortenstalen trappen leveren met 8, 9 of 10 treden.

Waar plaats je een cortenstaal tuintrap?

Zoals je hierboven al kunt lezen, kun je een cortenstalen trap gebruiken wanneer je een hoogteverschil wil overbruggen. Zo staat een cortenstalen tuintrap mooi bij een verhoogd of verlaagd terras. De kenmerkende roestbruine kleur van cortenstaal, wat wordt gevormd na 4 tot 6 maanden, zorgt ervoor dat de tuintrap mooi afsteekt naast grassen of andere groene beplanting. Daarnaast past de tuintrap met zijn kenmerkende bruine kleur prachtig in ieder seizoen. 


De gevormde roestlaag van cortenstaal beschermt het staal tegen verdere corrosie. De sterkte van cortenstaal is vergelijkbaar met RVS. Wist je overigens dat vele gebouwen, bruggen en kunstwerken worden gemaakt van cortenstaal?

Hoe monteer ik een cortenstalen tuintrap?

Een cortenstalen tuintrap is eenvoudig te monteren in de tuin. Met 2 schroeven aan de onderzijde en 2 schroeven aan de bovenzijde zet je de trap stevig vast in je tuin.

Meer mogelijkheden met cortenstaal

Wil je op een andere manier een hoogte in je tuin overbruggen? Bekijk dan eens de mogelijkheden met onze cortenstalen kantopsluitingen.