Platoflex: wat is het en wat zijn de voordelen?

Platoflex is een lichtgewicht tuinmuur. Het is eenvoudig en snel te plaatsen. Daarnaast is de muur ook nog eens onderhoudsvrij! Lees snel verder en ontdek de voordelen van een Platoflex muur.

Een muur van Platoflex is UV- en vorstbestendig en kan dus makkelijk in de tuin geplaatst worden. Daarnaast is een muur van Platoflex zeer sterk en in iedere RAL-kleur verkrijgbaar. De maximale lengte van een Platoflex-muur is 6 meter.

Op alle muren van Platoflex ontvang je 10 jaar garantie

Met een Platoflex-muur creëer je gemakkelijk de designtuin van je dromen. Het materiaal is zeer duurzaam en kan daardoor tegen alle weersinvloeden zoals regen, vorst, zon, algen en schimmels. Perfect dus voor een tuinmuur, loungebank, plantenbak, vijverpartij, carport of dakterras.

Bekijk alle Platoflex muren in ons assortiment

Voorbeelden van Platoflex muren

Hieronder zie je enkele foto's van tuinen met Platoflex-muren. Bijzonder om te zien hoe er gespeeld kan worden met vormen en kleuren. Met een zwarte muur krijg je een compleet andere tuin dan met een witte muur. Of maak het extra bont en kies voor een spannende kleur… De mogelijkheden zijn eindeloos!