Filters
Selectie verfijnen
Haagbakken

Kant en klaar haag in bak & losse haagbakken

Een kant en klaar haag plaatsen op je balkon of dakterras? Dat kan! Met de diverse haagbakken heb je geen vaste grond nodig om een haag te kunnen plaatsen. De haagbakken van Tuin-online.nl zijn verkrijgbaar in polyester of hardhout.

 

De haagbakken worden geleverd inclusief palen. Je kunt ook haagbakken kopen inclusief kant en klaar haag. Kies daarbij uit hagen van 100, 155, 180 of 220 centimeter hoog. Bezoek hiervoor onze andere webshop kantenklaarhagen.nl.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kant en klaar haag in bak kopen?

Ben je opzoek naar een volgroeide kant en klaar haag in bak? Zoek niet verder! In onze collectie vind je verschillende kant en klaar hagen in haagbakken. Deze kunnen kant en klaar worden geleverd, maar ook in losse delen zodat je hem zelf in de bak kunt planten. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende haagbakken en uit verschillende haagsoorten, zoals de Haagbeuk of de Hedera Helix Woerner.

Creëer meer privacy op je balkon of dakterras

Heb je een dakterras of balkon, maar zit je toch steeds met inkijk van de buren of van de straatkant? Creëer dan eenvoudig meer privacy op je balkon of dakterras met een kant en klaar haag in bak. Naast de nodige privacy heb je ook wat meer groen op je balkon of dakterras, hoe fijn is dat! Je kunt bij ons kiezen voor een polyester haagbak of hardhouten haagbak.

 

We kunnen de set compleet leveren. Hierbij wordt de haag tussen de palen in de haagbak bevestigd en wordt de haagbak gevuld met grond. Let er wel op dat de haagbak met haag een paar honderd kilo kan wegen en dat de complete set alleen naast de vrachtwagen wordt afgeleverd. Wil je de complete set op je balkon of dakterras plaatsen? Dan raden wij aan om de onderdelen los te laten leveren. De kant en klaar haag weegt ongeveer 35 kg en de haagbak is ook goed te tillen met 2 personen. Voor de potgrond dien je zelf te zorgen. De haagbakken hebben een standaard hoogte, maar kunnen dit ook op wens lager maken.

Kant en klaar haag in bak binnen of buiten plaatsen?

Naast de levende hagen verkopen we ook kunsthagen in haagbakken. De levende kant en klaar hagen in bak kun je alleen buiten plaatsen. Ze hebben namelijk voldoende zonlicht nodig om te kunnen overleven. Wil je toch een haag in bak binnen plaatsen? Kies dan voor een van de kunsthagen. Deze zijn onderhoudsvriendelijk en zien er net als echt uit!

Meer privacy in je tuin met een hoge smalle plantenbak

Niet alleen met haagbakken, maar ook door middel van hoge en/of smalle hardhouten plantenbakken of polyester plantenbakken kun je een mooie afscheiding maken op het terras. Ook maatwerk is hierin mogelijk. Tevens bieden cortenstalen plantenbakken veel mogelijkheden in het creëren van een mooie afscheiding.