Haagbakken

plantenbakken voor kant en klaar haag online kopen

In haagbakken kun je direct een echte kant en klaar haag of kunsthaag plaatsen. Deze bakken zijn inclusief palen. Ze zijn eventueel ook verkrijgbaar inclusief kant en klaar haag van 100, 155, 180 of 220 cm. hoog. Kijk hiervoor op onze andere website kantenklaarhagen.nl.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Met een haagbak maak je een groene afscheiding op je terras of balkon

Heb je een ruim dakterras of deel je een terras met je buren en wil je toch meer privacy creëren? Dat kan met een haagbak! Wij verkopen diverse polyester en hardhouten haagbakken. De haagbakken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en zelfs met complete haag.

 

Een haagbak met complete haag

Ben je op zoek naar een totaalpakket? Ook dat is mogelijk! Wij leveren ook haagbakken compleet met haag. Zo kun je kiezen uit onderhoudsvriendelijke kunsthagen, of uit echte hagen. Bekijk ons complete aanbod kant-en-klaar hagen op www.kantenklaarhagen.nl. De palen van de haagbakken kunnen op elke gewenste hoogte geproduceerd worden afhankelijk van de hoogte van de haag.

 

Meer privacy in je tuin met een hoge smalle plantenbak

Niet alleen met haagbakken, maar ook door middel van hoge en/of smalle hardhouten plantenbakken of polyester plantenbakken kun je een mooie afscheiding maken op het terras. Ook maatwerk is hierin mogelijk. Tevens bieden cortenstalen plantenbakken veel mogelijkheden in het creëren van een mooie afscheiding.

Wacht a.u.b.