Haagbakken

plantenbakken voor kant en klaar haag online kopen

In haagbakken kun je direct een echte kant en klaar haag of kunsthaag plaatsen. Deze bakken zijn inclusief palen. Ze zijn eventueel ook verkrijgbaar inclusief kant en klaar haag van 100, 155, 180 of 220 cm. hoog. Kijk hiervoor op onze andere website kantenklaarhagen.nl.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Met een haagbak maak je een groene afscheiding op het terras of balkon

Heb je een groot dakterras of deel je een terras met je buren en wil je toch een soort afscheiding maken? Dat kan met een haagbak! Uit onze eigen productie bestel je polyester haagbakken en hardhouten haagbakken. Wil je hem compleet met een kant-en-klare haag erin? Bekijk dan ons aanbod hagen op www.kantenklaarhagen.nl. De palen van de haagbakken kunnen op elke gewenste hoogte geproduceerd worden afhankelijk van de hoogte van de haag.

Scheiding in de tuin

Niet alleen met haagbakken, maar ook door middel van hoge en/of smalle hardhouten plantenbakken of polyester plantenbakken kun je een mooie afscheiding maken op het terras. Ook maatwerk is hierin mogelijk. Ook cortenstalen plantenbakken bieden veel mogelijkheden in het creëren van een mooie afscheiding of gewoon een mooie plantenbak.

Wacht a.u.b.