Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom 180 cm kopen? Kunstkerstboom met verlichting

Kom direct in de kerstsferen met een prachtige kunstkerstboom 180 cm van Royal Christmas of Black Box. Alle kunstkerstbomen 180 cm zijn voorzien van verlichting. De kunstkerstbomen van Black Box hebben 1 stand. De kunstkerstbomen van Royal Christmas kun je bedienen via de gratis app voor Android/IOS en laten fonkelen en dergelijke.

 

In ons assortiment vind je diverse kunstkerstbomen 180 cm die verschillen in vorm en prijsklasse. Kies je voor een kunstkerstboom 180 cm met een smalle voet, een besneeuwde kunstkerstboom of ga je voor de natuurgetrouwe Brampton?

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kunstkerstboom 180 cm kopen?

De kunstkerstboom 180 cm is een van de meest gekozen formaten. Deze kunstkerstbomen zijn verkrijgbaar als smalle kunstkerstboom, brede kunstkerstboom, kunstkerstboom met verlichting en als kunstkerstboom zonder verlichting. Bekijk de verschillende kunstkerstbomen in onze collectie en vind de kerstboom 180 cm die bij jou past!

 

Is een kunstkerstboom 180 cm te groot of te klein voor je woonkamer? Naast dit formaat verkopen we ook nog veel andere formaten kunstkerstbomen.

De verschillende kunstkerstbomen 180 cm en 185 cm

In ons assortiment vind je 6 verschillende kunstkerstbomen in het formaat 180 cm en 185 cm hoog.

 

De kunstkerstboom 180 cm Halmstad is haast niet van een echte kunstkerstboom te onderscheiden. De kunstkerstboom Victoria heeft daarentegen natuurgetrouwe naalden, hoe mooi is dat! Wil je een kunstkerstboom met besneeuwde toppen? De kunstkerstbomen van Black Box zijn net wat groter dan de kunstkerstbomen van Royal Christmas, namelijk 5 cm. De kunstkerstboom 185 cm Brampton is de meest natuurlijke kunstkerstboom van dit moment. De kunstkerstboom 185 cm Bolton heeft veel volle, spitse takken. De kunstkerstboom 185 cm Toronto is een strakke kunstkerstboom in een mooie, donkergroene kleur. Geef je huis een besneeuwde look met de kunstkerstboom 185 cm Snowdon.

De verschillende merken kunstkerstbomen 180 cm

  • Kunstkerstbomen Black Box: Sinds 2022 hebben we ook de kunstkerstbomen van Black Box in ons assortiment. Deze top kwaliteit kunstkerstbomen zijn in tal van afmetingen, kleuren en modellen te verkrijgen.
  • Kunstkerstbomen van Royal Christmas: Royal Christmas staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo zijn de kunstkerstbomen haast niet van echte kerstbomen te onderscheiden! Dit komt doordat de kunstkerstbomen worden gemaakt van verschillende materialen. Hierdoor hebben de takken en naalden een natuurlijke look en feel. Daarnaast worden ook verschillende groentinten gebruikt wat het plaatje compleet maakt.
  • Kunstkerstbomen van Everlands: Everlands heeft naast mooie kerstbomen nog veel meer kerstdecoratie in haar assortiment. De kunstkerstbomen zijn eenvoudig in elkaar te klikken en zet je zo op.

Kunstkerstboom 180 cm met verlichting

De kunstkerstbomen 180 cm zijn iedere kerst weer razend populair. Dit gangbare formaat kunstkerstboom past in de meeste woonkamers en is eenvoudig op te zetten. Alle kunstkerstbomen 180 cm zijn voorzien van ledverlichting.

 

Afhankelijk van het type kunstkerstboom 180 cm zitten er tussen de 200 à 350 lampjes in de boom. Door middel van de gratis te downloaden Royal Christmas app (voor IOS/Android), kun je de verlichting aan/uitzetten, de timer instellen en de verlichting van de kunstkerstboom op verschillende manieren laten branden. Bekijk hier de YouTube video en ontdek de verschillende mogelijkheden. Daarnaast is de verlichting van de kunstkerstboom ook te regelen via de smartadapter op de stekker.

NIEUW: Kant en klare kunstkerstboom

Geen gedoe meer met lampjes uit de knoop halen en versiering zoeken? Dan is de kant en klare kunstkerstboom met decoratie en verlichting van Everlands wat voor jou. Deze kunstkerstboom is perfect voor in huis, maar hij komt nog beter tot zijn recht in je winkel of bedrijfspand. De kunstkerstboom zelf bestaat uit 3 delen welke je eenvoudig aan elkaar bevestigd. De ledverlichting zit ook al in de kunstkerstboom, dus daar ben je ook in een handomdraai klaar mee. Het enige wat je hoeft te doen is een mooi plekje uit te zoeken voor deze kunstkerstboom 180 cm.

Zet je kunstkerstboom 180 cm eenvoudig op

Een kunstkerstboom 180 cm met verlichting brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is dit type kunstkerstboom eenvoudig op te zetten, omdat hij uit 3 delen bestaat. Je hoeft enkel het frame in elkaar te klikken en de verlichting aan elkaar te koppelen. Daarna kun je de takken mooi buiten en voilà, je kunstkerstboom staat er weer prachtig bij!

De veiligheid van de kunstkerstboom 180 cm

Iedere kunstkerstboom 180 cm voldoet aan de brand- en veiligheidsvoorschriften, waardoor je veilig kunt genieten van je kerstboom.

Bestel je kunstkerstboom 180 cm veilig en voordelig online

Een kunstkerstboom 180 cm kun je zonder zorgen online bestellen! Zo kun je via onze webshop gebruik maken van de kopersbescherming van Trusted Shops. Mocht er onverhoopt wat mis gaan met je bestelling, dan staan natuurlijk wij, maar ook zij, voor je klaar. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de kunstkerstboom pas te betalen op het moment dat hij wordt geleverd. Kies hiervoor achteraf betalen met Klarna of Afterpay. 

 

Heb je vragen over de kunstkerstbomen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord.