Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom 230 cm kopen? Met verlichting en zonder verlichting

Heb je een hoog plafond? Dan kan een hoge kunstkerstboom 230 cm niet ontbreken deze Kerst. De kunstkerstbomen 230 cm van Black Box en de kunstkerstboom 240 cm van Royal Christmas zijn prachtig afgewerkt en hebben een natuurlijke uitstraling. 

 

Ben je het beu om ieder jaar de lampjes uit elkaar te moeten halen? Kies dan voor een kunstkerstboom 230 cm met verlichting. Hierbij zit de verlichting al in de kerstboom verwerkt en hoef je het frame in elkaar te klikken en de takken netjes te buigen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Kunstkerstboom 230 cm kopen? Dé eye-catcher in huis deze Kerst

Heb je een hoog plafond? Dan kan een prachtige kunstkerstboom van 230 cm niet ontbreken deze Kerst! Weet je niet zeker of de kunstkerstboom in huis past? Houd er dan rekening mee dat je ongeveer 30 à 40 cm tussen de kunstkerstboom en het plafond dient over te houden. Met deze ruimte ertussen staat de kerstboom mooi in het interieur.

 

Is een kunstkerstboom 230 cm te groot of te klein? Naast dit formaat verkopen we ook nog diverse andere formaten kunstkerstbomen.

De verschillende kunstkerstbomen 230 cm en 240 cm

We hebben dit jaar weer diverse kunstkerstbomen van 230 cm en 240 cm toegevoegd aan onze collectie. Zo kun je kiezen uit 6 verschillende modellen:

 

Je kunstkerstboom 240 cm buiten neerzetten? Kies dan voor de Dakota. Dit is dé kunstkerstboom voor buiten met zijn stevige metalen onderstel. De kunstkerstboom 230 cm Brampton is de meest natuurlijke kunstkerstboom van dit moment. De kunstkerstboom 230 cm Bolton heeft veel volle, spitse takken. De kunstkerstboom 230 cm Toronto is een strakke kunstkerstboom in een mooie, donkergroene kleur. Geef je huis een besneeuwde look met de kunstkerstboom 230 cm Snowdon.

De voordelen van een kunstkerstboom 230 met verlichting

Alle kunstkerstbomen 230 cm en 240 cm uit onze collectie zijn voorzien van verlichting. Doordat de kunstkerstbomen zijn voorzien van verlichting, hoef je niet het kerstseizoen te beginnen met het uit elkaar halen van de lampjes.

 

De kunstkerstbomen met verlichting bestaan daarnaast uit enkele delen. De takken zijn namelijk al in het frame verwerkt, waardoor je alleen het frame in elkaar hoeft te klikken en de uiteinden van lampsnoeren aan elkaar hoeft te bevestigen. Buig daarna de takken netjes en je bent klaar om de kunstkerstboom 240 cm te versieren!

 

Afhankelijk van het type Royal Christmas kunstkerstboom van 240 cm, is de boom voorzien van 400 tot 550 lampjes. De verlichting kun je eenvoudig bedienen via de gratis te downloaden Royal Christmas app (IOS/Android). Met de app kun je verschillende lichteffecten in de kunstkerstboom instellen. Daarnaast kun je de verlichting bedienen via de smartadapter (op de stekker). De verlichting van de Black Box kunstkerstbomen kun je niet instellen.

De veiligheid van de kunstkerstbomen

Iedere kunstkerstboom 230 cm van Black Box en de kunstkerstboom 240 cm van Royal Christmas voldoet aan de brand- en veiligheidsvoorschriften, waardoor je veilig kunt genieten!