Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom 210 cm kopen? Met verlichting en zonder

Heb je een hoge woonkamer? Kies dan voor een kunstkerstboom 210 cm van Royal Christmas of Black Box. De kunstkerstbomen van 210 cm vallen direct op wanneer je deze helemaal opgetuigd neerzet. Naast de kunstkerstbomen voor binnen hebben we ook een model dat je buiten neer kunt zetten. Ook kun je kiezen voor een kunstkerstboom 210 cm met verlichting of zonder verlichting. Perfect wanneer je de lampjes er niet uit wil halen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

De kunstkerstboom 210 cm: het populairste model uit de collectie

Veel huizen zijn van binnen hoog genoeg om een grote kunstkerstboom van 210 cm neer te zetten. Zo’n grote kunstkerstboom brengt het huis tijdens de Kerst meer tot leven. Weet je niet zeker of een kunstkerstboom 210 cm in jouw woonkamer past? Houd er dan rekening mee dat er 30 à 40 cm tussenruimte moet zijn tussen de kunstkerstboom en het plafond. Zo ziet de kunstkerstboom er het mooiste uit.

 

Is een kunstkerstboom 210 cm te groot of te klein voor je woonkamer? Bekijk dan ook onze andere kunstkerstbomen. We verkopen namelijk nog veel meer formaten.

De verschillende kunstkerstbomen 210 cm en 215 cm

In onze collectie kunstkerstbomen 210 cm en 215 cm zijn 9 verschillende modellen te verkrijgen. Iedere kunstkerstboom heeft zijn andere uiterlijke kenmerken.

 

DDe kunstkerstboom 210 cm Halmstad ziet er natuurlijk uit en de kunstkerstboom Victoria heeft naalden die haast niet van een echte kerstboom te onderscheiden zijn. De kunstkerstboom 210 cm Spitsbergen is de enige kunstkerstboom uit deze collectie die geen verlichting heeft. Je kunstkerstboom 210 cm buiten neerzetten? Kies dan voor de Dakota. Dit is dé kunstkerstboom voor buiten met zijn stevige metalen onderstel. Graag een kunstkerstboom in huis waarbij het lijkt alsof het gesneeuwd heeft? Kies dan voor de kunstkerstboom 210 cm Canberra Flock. De kunstkerstbomen van Black Box zijn net wat groter dan de kunstkerstbomen van Royal Christmas, namelijk 5 cm. De kunstkerstboom 215 cm Brampton is de meest natuurlijke kunstkerstboom van dit moment. De kunstkerstboom 215 cm Bolton heeft veel volle, spitse takken. De kunstkerstboom 215 cm Toronto is een strakke kunstkerstboom in een mooie, donkergroene kleur. Geef je huis een besneeuwde look met de kunstkerstboom 215 cm Snowdon.

Een kunstkerstboom 210 met verlichting kopen? 

Geen gedoe meer met lampjes wanneer je de kunstkerstboom gaat optuigen! Kies voor een kunstkerstboom 210 cm met verlichting of de kunstkerstboom 215 cm met verlichting. Bijna iedere kunstkerstboom 210 cm uit onze collectie heeft verlichting, behalve de Spitsbergen. Afhankelijk van het type kunstkerstboom dat je kiest, hangen er al tussen de 250 à 350 lampjes in.

 

Je kunt de verlichting van de Royal Christmas kunstkerstboom bedienen via de gratis te downloaden Royal Christmas app (IOS/Android). Zo kun je de verlichting op verschillende manieren instellen, de timer aan/uit zetten en de lampjes dimmen. De verlichting is daarnaast ook nog te bedienen via de smartadapter (op de stekker). De Black Box kunstkerstboom heeft één verlichtingsstand.

Het opzetten van de kunstkerstboom 210 cm

Het opzetten van een kunstkerstboom was nog nooit zo gemakkelijk! De kunstkerstbomen met verlichting bestaan maar uit 3 of 4 delen, welke je eenvoudig in elkaar klikt. De takken zitten namelijk al aan het frame vast. Wanneer je het frame in elkaar hebt geklikt, vallen de takken naar beneden. Het enige wat je hoeft te doen is de verlichting aan elkaar te koppelen en de takken mooi te buigen. Je bent nu klaar voor het leuke werk: het versieren van de kunstkerstboom.

Kies voor een veilige kunstkerstboom

Iedere kunstkerstboom 210 cm en 215 cm van Royal Christmas en Black Box voldoet aan de brand- en veiligheidsvoorschriften, waardoor je veilig kunt genieten! 

Wat is de mooiste kunstkerstboom 210 cm?

Voor ons mag natuurlijk iedere Royal Christmas kunstkerstboom er zijn, maar we snappen dat jij de aller aller mooiste kerstboom in huis wil hebben. De kunstkerstboom Brampton ziet er het meest realistisch uit. De takken zijn speels en de kunstkerstboom heeft een mooie vorm. De kunstkerstboom Spitsbergen ziet er daarnaast levensecht uit. Deze kunstkerstboom 210 cm lijkt zo uit Noorwegen te zijn meegenomen!