Filters
Selectie verfijnen

Kunstkerstboom 300 cm of hoger kopen? Bekijk de grote kerstbomen hier!

Een kunstkerstboom 300 cm + past perfect in een groot huis, bijvoorbeeld in het midden van de gang. Daarnaast is een grote kunstkerstboom 300 cm + cm ook perfect voor in een kantoorpand. Je kunt bij deze hoge kunstkerstbomen kiezen uit verschillende modellen met en zonder ingebouwde verlichting. Zo heb je geen gedoe meer met lampjes! De kunstkerstbomen zijn daarnaast ook eenvoudig op te zetten.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

De grote kunstkerstboom 300 cm of 360 cm

Wanneer je een groot huis hebt met een hoog plafond of een prachtig kantoorpand, dan mag de gezellige kerstversiering én een kunstkerstboom natuurlijk dit kerstseizoen niet ontbreken! In deze categorie vind je de grootste kunstkerstbomen uit onze collectie, namelijk de kunstkerstboom 300 cm en de kunstkerstboom 360 cm. Ontdek de verschillen tussen deze kunstkerstbomen en kies de perfecte boom uit!

Een grote kunstkerstboom zonder verlichting

Naast de grote kunstkerstboom met verlichting, vind je ook twee verschillende kunstkerstbomen zonder verlichting. Dit is de grote kunstkerstboom 300 cm Spitsbergen en de grote kunstkerstboom 360 Spitsbergen. Je kunt bij deze kunstkerstbomen de versiering helemaal naar wens zelf bepalen!

Kies voor een veilige grote kunstkerstboom

Iedere grote kunstkerstboom 300 cm en kunstkerstboom 360 cm van Royal Christmas voldoet aan de brand- en veiligheidsvoorschriften, waardoor je veilig kunt genieten!

Wil je een kleinere kunstkerstboom?

Vind je een kunstkerstboom van 300 cm of een kunstkerstboom 360 cm toch iets te groot? Bekijk dan het complete assortiment kunstkerstbomen. Daar vind je veel andere verschillende formaten, waarvan er vast een past bij jouw interieur!

 

Heb je vragen over een van de kunstkerstbomen? Neem dan contact op met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze.