Zelf een Ibiza tuin maken

Een vakantiegevoel krijgen in de tuin? Wij gaan je helpen. Wij gaan vandaag een paar tips geven voor een Ibiza tuin. In de zomer zit je vaak op je terras en al helemaal als het een gezellige sfeer geeft. Op deze pagina hebben we het vooral over de Ibiza sfeer.

De kleur van je terras

De kleur van je terras is heel belangrijk. Voor de Ibiza sfeer kan je veel dingen kiezen. Je kan wit gebruiken, maar je kan ook voor een vrolijkere kleur gaan.

Meestal is alles wit en zie je andere kleuren terug in de accessoires van het terras. Kleuren voor accessoires zijn bijvoorbeeld rood, blauw of geel.

Schaduwdoek

Een schaduwdoek kan ook een Ibiza sfeer geven. Het ziet er leuk uit en het is ook handig voor tegen de zon. Als je bijvoorbeeld een wit schaduwdoek wilt is het wel van belang dat je dit schaduwdoek goed bijhoudt en schoonmaakt als dit nodig is.

Je hebt verschillende kleuren en vormen schaduwdoeken, zoals grijs en zwart. Toch is de ideale Ibiza kleur wel wit.

Schaduwdoek outdoor polyester vierkant 360x360 cm wit   Nesling Coolfit schaduwdoek 5 meter driehoek antraciet 

Kleden en vloerkleden

Je kan kleden voor verschilden dingen gebruiken. Bij een Ibizatuin hoort een leuke bank. Je kan bijvoorbeeld een bank van hout kiezen. Bij een bank van hout is het heel leuk om er een schapenvacht op de leggen. In ons assortiment hebben wij verschillende schapenkleden. We hebben bruine en grijze kleden.

Kleden kan je ook gebruiken als vloerkleed. Ook vloerkleden hebben wij in ons assortiment. Vloerkleden met leuke verschillende kleuren.

Schapenvacht kleden

Hout laten terugkomen op je terras

Net vertelde we al over een houten bank. Veel hout laten tergkomen op je terras zorgt ook voor een Ibiza sfeer. Zo kan je ook kiezen voor een houten vloer of een geheel houten tuin set.

Verschillende hangmaten

Hangmat Reluxx Tribus

Als je aan Ibiza denkt, denk je ook aan het strand en misschien zelfs wel aan een hangmat. Een hangmat is ook erg leuk voor op je terras.

Je hebt verschillende soorten hangmatten. Je hebt hangmatten voor tussen bomen, niet iedereen heeft bomen op het terras staan. Als je geen bomen op het terras hebt is een staande hangmat ook ideaal.

Je hebt verder ook nog hangmatten die aan iets kunnen hangen. Zo kan je bijvoorbeeld je hangmat aan een overkapping hangen. Dit geeft ook een vakantie sfeer.

Zwembad voor de ideale Ibiza tuin

Een perfecte Ibiza tuin heeft een zwembad. In Nederland en Belgie is het weer daar niet altijd goed voor. Ook heeft niet iedereen plek voor een zwembad. Als de mogelijkheid er is, is dit zeker een aanrader voor de ideale Ibiza tuin. Je hebt verschillende maten en vormen in zwembaden. Je hebt ook nog zwembaden die in de grond kunnen en zwembaden die je gewoon boven de grond plaatst.

pink inflatable ring on swimming pool Zwembad Fidji Ø 240x120 cm Zwembad Avantgarde 458x338x124 cm

Vuurtafel voor een vakantiegevoel

Gezellig in de avond met iedereen rond de vuurtafel. Een vuurtafel geeft ook een vakantiegevoel. Je hebt veel verschillende vuurtafels. Je heb ronde vuurtafels, vierkante vuurtafels en rechthoekige vuurtafels.

Enjoyfires vuurtafel Roundi Ø90x50 cm Enjoyfires vuurtafel Twist nieuw steigerhout  

Planten en bomen

Groen in je tuin is natuurlijk niet te missen. Planten in de vorm van een palm is bijvoorbeeld erg leuk voor een Ibiza sfeer. Je hebt hiervoor ook plantenbakken nodig. Wij hebben in ons assortiment verschillende plantenbakken. Onder andere veel witte plantenbakken, dit past perfect bij een Ibiza tuin.

Enjoyplanter Polyester plantenbak Velvet 90x25x40 cm | Wit