3 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 635,00 -  2.585,00
 2.585,00
 635,00
Hangmat

Luxe hangmat kopen? Vind hier voor iedere tuin de perfecte hangmat

Helemaal tot rust komen in de tuin? Dan kan een luxe hangmat de uitkomst bieden. Geniet van rust na een actieve workout of neem gewoon even een momentje voor jezelf. Met een van de hangmatten van Tuin-online kun je even heerlijk onderuit zakken. De hangmatten zijn in diverse modellen te verkrijgen. Zo kan je een hangmat ophangen tussen twee bomen of palen, ophangen in een boom of kies er een met een standaard.

Lees meer

Items 1-3 of 3

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Hangmat Reluxx Ligna

   635,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Hangmat Reluxx Tribus

   1.495,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Hangmat Reluxx Premium

   2.585,00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Een hangmat voor in de tuin kopen?

Wat is er nu fijner dan helemaal kunnen ontspannen in je eigen tuin? Wij weten het wel, ontspannen in je eigen tuin in een hangmat! Doordat het doek tussen twee bevestigingspunten is/wordt bevestigd kun je er ook nog heerlijk in schommelen. In een hangmat kun je bijkomen van een drukke dag of even in slaap dommelen. Maar, er is zo veel keuze op het internet dat je soms niet meer weet welke hangmat nu het beste is. Koop een kwalitief goede hangmat zodat je hier nog jaren lang in kunt relaxen. 

De hangmatten van Tuin-online.nl

In het assortiment van Tuin-online vind je drie verschillende hangmatten. Zo is er de traditionele Hangmat Reluxx Ligna, welke je moet bevestigen tussen twee punten. Deze traditionele hangmoet kun je onder de overkapping aan twee palen bevestigen, maar ook tussen twee bomen. Daarnaast hebben wij de Hangmat Reluxx Tribus. Dit is een hangmat welke je aan een kabel moet ophangen. Wanneer je in deze hangmat ligt schommel je zachtjes mee met de wind. Als laatste hebben wij de Hangmat Reluxx Premium. Deze hangmat kun je eenvoudig ergens in de tuin neerzetten en hiervoor heb je geen andere bevestigingspunten nodig, zoals een boom. 

Het onderhouden van een hangmat

De hangmatten van Tuin-online zijn gemakkelijk te reinigen. Daarnaast zijn de hangmatten weersbestendig en UV-bestendig. Hierdoor kun je jaren lang genieten van een prachtige hangmat welke nauwlijks verkleurd