Hangmat

Hangmat

Helemaal tot rust komen in de tuin? Dan kan een luxe hangmat de uitkomst bieden. Geniet van rust na een actieve workout of neem gewoon even een momentje voor jezelf. Met een van de hangmatten van tuin-online kun je even heerlijk onderuit zakken. De hangmatten zijn in diverse modellen te verkrijgen. Zo kan je een hangmat ophangen tussen twee bomen of palen, ophangen in een boom of kies er een met een standaard.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Hangmat

Wat is er nu lekkerder dan ontspannende in je eigen tuin? Ontspannen in je eigen tuin in een hangmat. Doordat het doek tussen twee bevestigingspunten is/wordt bevestigd kun je er wat in schommelen. Dit wordt vaak als zeer prettig ervaren tijdens het schommelen of je kan er natuurlijk ook lekker in slapen en even van bijkomen in de tuin van een drukke dag. Zorg ervoor dat je een kwalitatief goede hangmat koopt zodat je er jaren van kan genieten!

 

In het assortiment vind je de traditionele Hangmat Reluxx Ligna, die je moet bevestigen tussen twee punten, maar we hebben ook een hangmat die je aan een kabel ergen aan kan ophangen, zoals een boom bijvoorbeeld. Of de Reluxx Preminium. Deze heeft ook een stabiele en veilige standaard. Zo geniet je jaren van ontspanning in de tuin.

Wacht a.u.b.