5 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 99.00 -  180.00
 180.00
 99.00

Terrastapijten & buitenvloerkleden

De trend 'buiten is binnen' zet zich al enige tijd voort. Met deze trend kun je volledig los gaan. Een mooi vloerkleed is tegenwoordig onmisbaar is een interieur, maar een tapijt kun je nu ook in je 'buitenkamer' leggen. Een terrastapijt of buitenvloerkleed zorgt niet alleen voor warme voetjes en een gezellige, warme uitstraling, maar je creëert hier ook een mooi en spannend effect in de tuin. Het is bijvoorbeeld ook leuk om de kleur uit het terrastapijt te combineren met andere tuinaccessoires. Bestel hieronder de diverse buitenvloerkleden en terrastapijten direct uit voorraad.

 

Naast de terrastapijten en buitenvloerkleden hebben we nog veel meer huisaccessoires en tuinaccessoires. Bekijk ze allemaal hier!

Lees meer

Wat is een buitenvloerkleed of terrastapijt? 

We kennen allemaal de vloerkleden en tapijten voor in huis wel. Sinds enkele jaren heb je ook speciaal ontwikkelde vloerkleden voor buitenshuis. Deze vloerkleden, ook wel terrastapijten of buitenvloerkleden genoemd, hebben weer andere eigenschappen. Zo zijn ze bijvoorbeeld waterbestendig en anti-bacterieel. Je kunt deze buitenvloerkleden in de tuin plaatsen, maar ook op het balkon of je dakterras. Het zorgt niet alleen voor meer sfeer en een aangeklede tuin, het voelt ook nog eens fijn aan!

Terrastapijt of buitenvloerkleed kopen?

Een terrastapijt of buitenvloerkleed past helemaal in de tuin van nu. Buiten wordt een verlengstuk van binnen, dus een terrastapijt mag hier zeker niet bij ontbreken! Je kunt nu huppelend naar buiten op blote voeten en je zult geen last meer hebben van de koude tegels in de tuin.

 

De terrastapijten en buitenvloerkleden van Tuin-Online.nl liggen allemaal op voorraad. Bestel je een buitenvloerkleed op werkdagen voor 16:30? Dan heb je ze de volgende dag al in huis! Je hoeft daarnaast geen verzendkosten te betalen.

De mogelijkheden met een terrastapijt of buitenvloerkleed

Een terrastapijt of buitenvloerkleed is overal te plaatsen in de tuin. Zo kun je bijvoorbeeld een knusse loungehoek creëren in combinatie met een vuurtafel of je plaatst het terrastapijt op je veranda. Daarnaast kun je ook een buitenvloerkleed gebruiken bij de gladde vloer van het zwembad, zodat je niet bang hoeft te zijn dat iemand uitglijdt. Je kunt een terrastapijt dus op meerdere manieren inzetten in de tuin.

De kwaliteit van de terrastapijten

In ons assortiment vind je mooie terrastapijten met vrolijke prints die in diverse kleuren te bestellen zijn. De terrastapijten zijn gemaakt van pet – polypropyleen. Polypropyleen is een kunststof die bijzonder slijtvast is. Het is vlekbestendig en neemt nauwelijks vocht op. Het is duurzaam materiaal met een hightech-vezel dat zorgt voor een zachte aanraking en is tegelijkertijd weerbestendig.

Het schoonmaken van een buitenvloerkleed

Buitenvloerkleden hebben weinig onderhoud nodig. Ze zijn namelijk speciaal ontwikkeld zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Wil je het buitenvloerkleed toch eens schoonmaken? Dan kun je dit eenvoudig doen met een sopje van lauw-warm water en groene zeep. Met een natte doek haal je zo de vlekken weg!