Buitenvloerkleed

Buitenvloerkleed

De trend 'buiten is binnen' zet zich al enige tijd voort. Ook het industriële design wint nog steeds aan populariteit. Met deze trend kun je volledig los gaan. Een mooi vloerkleed is tegenwoordig onmisbaar is een interieur, maar een tapijt kun je nu ook in je 'buitenkamer' leggen. Een buiten vloerkleed zorgt niet alleen voor warme voetjes en een gezellige, warme uitstraling, maar je creëert hier ook een mooi en spannend effect in de tuin. Het is bijvoorbeeld ook leuk om de kleur uit het tapijt te combineren met andere tuinaccessoires.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Terrastapijt, het tapijt voor in de tuin

Een terrastapijt past helemaal in de tuinen van nu. Buiten wordt een verlengstuk van binnen, dus een terrastapijt mag hier niet ontbreken! Je kunt nu huppelend naar buiten op blote voeten en je zult geen last meer hebben van koude voeten.

 

In ons assortiment vind je mooie tapijten met vrolijke prints die in diverse kleuren te bestellen zijn. De terrastapijten zijn gemaakt van pet – polypropyleen. Polypropyleen is een kunststof die bijzonder slijtvast is. Het is vlekbestendig en neemt nauwelijks vocht op. Het is duurzaam materiaal met een hightech-vezel die zorgt voor een zachte aanraking en is tegelijkertijd weerbestendig.

Wacht a.u.b.