Voordelen tuin-online.nl
- Green-lab geselecteerd
- Advies van de vakman
Productspecificaties
Materiaal RVS
Kleur RVS
Kleur RVS
Vorm Rechthoekig
Vorm Rechthoekig
Productomschrijving
Wanneer je gaat barbecueën wil je het beste en het lekkerste gerecht op tafel toveren. Bereid je een gerecht op de barbecue zonder rook hout is het al heerlijk, maar gebruik je een handje rookhout wordt het helemaal heerlijk. Door het roken krijgt je gerecht extra smaak en ervaar je dus nog meer de barbecue beleving. Maar wat maakt het dat deze smokerbox gebruiken makkelijker is dan los rookhout op je kolen strooien?
Hoe werkt de Smokerbox?
Wil je een korte sessie roken en gebruik je een smokerbox dan kun je deze wanneer je klaar bent, zo tussen de kolen uit pakken zonder al te veel gedoe. Strooi je het rookhout los tussen de kolen en ben je klaar met roken; ja zie ze dan maar eens gemakkelijk tussen de kolen uit te vissen...
Wil je koud roken? Ook dan is de smokerbox onmisbaar. Je doet namelijk de rookmot in de smokerbox, deze zet je naast je gerecht op het rooster en klaar ben je! Hoe simpel kan het zijn.
Wil je roken op een gas of elektrische barbecue? Dan zal je altijd gebruik moeten maken van een smokerbox om er voor te zorgen dat de rookhout snippers goed hun werk kunnen doen.
Voor het beste rook resultaat is het het beste om de houtsnippers voor gebruik ongeveer 10 minuten te laten weken in een bakje water. En nog belangrijker; neem de tijd en zorg dat de rook goed in de barbecue blijft zodat de rook goed in het gerecht kan trekken en al zijn smaken tot zijn recht laten komen.
Wanneer je gaat barbecueën wil je het beste en het lekkerste gerecht op tafel toveren. Bereid je een gerecht op de barbecue zonder rook hout is het al heerlijk, maar gebruik je een handje rookhout wordt het helemaal heerlijk. Door het roken krijgt je gerecht extra smaak en ervaar je dus nog meer de barbecue beleving. Maar wat maakt het dat deze smokerbox gebruiken makkelijker is dan los rookhout op je kolen strooien?
Hoe werkt de Smokerbox?
Wil je een korte sessie roken en gebruik je een smokerbox dan kun je deze wanneer je klaar bent, zo tussen de kolen uit pakken zonder al te veel gedoe. Strooi je het rookhout los tussen de kolen en ben je klaar met roken; ja zie ze dan maar eens gemakkelijk tussen de kolen uit te vissen...
Wil je koud roken? Ook dan is de smokerbox onmisbaar. Je doet namelijk de rookmot in de smokerbox, deze zet je naast je gerecht op het rooster en klaar ben je! Hoe simpel kan het zijn.
Wil je roken op een gas of elektrische barbecue? Dan zal je altijd gebruik moeten maken van een smokerbox om er voor te zorgen dat de rookhout snippers goed hun werk kunnen doen.
Voor het beste rook resultaat is het het beste om de houtsnippers voor gebruik ongeveer 10 minuten te laten weken in een bakje water. En nog belangrijker; neem de tijd en zorg dat de rook goed in de barbecue blijft zodat de rook goed in het gerecht kan trekken en al zijn smaken tot zijn recht laten komen.
Afmetingen | 22,5x9 cm |
---|---|
Kleur | RVS |
Materiaal | RVS |
Gebruik | Buiten |
Geschikt voor | de Kamado bbq |
Kleur | RVS |
Materiaal | RVS |
BBQ mogelijkheid | Nee |
Vorm | Rechthoekig |
Afmetingen | 22,5x9 cm |
---|---|
Kleur | RVS |
Materiaal | RVS |
Gebruik | Buiten |
Geschikt voor | de Kamado bbq |
Kleur | RVS |
Materiaal | RVS |
BBQ mogelijkheid | Nee |
Vorm | Rechthoekig |
Er zijn nog geen reviews voor dit product. Wees de eerste en schrijf een review.