8 items

Filters
Selectie verfijnen
Categorieën
Prijs
 1,149.00 -  2,199.00
 2,199.00
 1,149.00
Pelletkachels

Pelletkachels: de fijne warmtebron voor binnen!

Met een pelletkachel in huis geniet je niet alleen op een fijne manier van warmte binnen, maar ook nog eens op een duurzame manier! In onze collectie vind je verschillende pelletkachels, welke ieder weer perfect passen in een ander huis. Heb je de pelletkachel thuis geïnstalleerd? Dan ontvang je van ons een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200 cadeau! Bekijk hier onze andere buitenhaarden en binnenhaarden.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. € 50 korting

  Livin’flame pelletkachel Stavanger 6

   1,449.00

   1,399.00

  5 werkdagen
 2. Livin’flame pelletkachel Stavanger 8

   1,799.00
  5 werkdagen
 3. € 50 korting

  Livin’flame pelletkachel Tromvik 6

   1,549.00

   1,499.00

  5 werkdagen
 4. Livin’flame pelletkachel Tromvik 8

   1,799.00
  5 werkdagen
 5. Livin’flame pelletkachel Ulvik 8

   1,799.00
  5 werkdagen
 6. Livin’flame pelletkachel Ulvik 10

   2,199.00
  5 werkdagen
 7. Livin’flame pelletkachel Liland 8

   2,199.00
  5 werkdagen
 8. Livin’flame pelletkachel Skomo 5

   1,149.00
  5 werkdagen
items per page

Pelletkachel kopen? Bestel eenvoudig en voordelig online!

Voor de aanschaf van een pelletkachel hoef je helemaal de deur niet meer uit! Online zijn er veel verschillende pelletkachels en hun technische eigenschappen te vinden. Een pelletkachel is een fijne warmtebron die je ook steeds meer in Nederland en België ziet. Dat is niet zo vreemd ook, want het is een duurzame en milieubewuste warmtebron.

 

Pelletkachels branden namelijk op houtpellets, wat kleinere houtkorrels zijn. Deze houtkorrels worden onder een hoge druk samengeperst en bestaan uit houtafval en zaagsel van bomen die worden gekapt vanwege uitdunning van bepaalde bossen. Het wordt dus gemaakt van afval. Voor het maken van pelletkorrels worden geen extra bomen gekapt.

Kies voor een pelletkachel met een hoog rendement

De pelletkachels die je op onze website vindt hebben allen een rendement van ongeveer 90%. Hoe hoog het rendement exact is van een pelletkachel vind je bij de technische eigenschappen van het product.

 

Een hoog rendement houdt in dat de houtpellets efficiënt worden verbrandt. Een hoger rendement staat dan ook voor een betere en efficiëntere verbranding. Hoe hoger het rendement van de pelletkachel, hoe minder houtpellets er verbrandt moeten worden voor warmte.

Ontvang een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200!

Let op dat er bij de pelletkachel geen aansluitset wordt meegeleverd. Deze kun je met een bundelkorting mee bestellen. Heb je thuis de pelletkachel aangesloten? Dan kun je gebruik maken van onze gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200. Er komt een specialist bij jou thuis de aansluiting controleren. Daarnaast ontvang je ook nog een uitgebreide uitleg over de bediening van de pelletkachel. Zo geniet je het hele jaar door op een veilige en verantwoorde manier van je pelletkachel.

De pelletkachel automatisch bedienen

Een pelletkachel staat voor gemak. Je hoeft niet handmatig de houtpellets in de kachel te gooien. Door middel van het bedieningspaneel en de Wi-Fi module kun je de pelletkachel bedienen via je smartphone of kachel zelf. Je kunt de gewenste temperatuur instellen, waarna de pelletkachel zelf de hoeveelheid houtpellets reguleert.