Filters
Selectie verfijnen
Pelletkachels

Pelletkachel kopen? Dé fijne warmtebron voor binnen!

Pelletkachel kopen? Dan ben je bij Tuin-online aan het juiste adres. Met een pelletkachel in huis geniet je niet alleen op een fijne manier van warmte binnen, maar ook nog eens op een duurzame manier! In onze collectie vind je verschillende pelletkachels, welke ieder weer perfect passen in een ander huis. Heb je de pelletkachel thuis geïnstalleerd? Dan ontvang je van ons een gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200 cadeau!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Pelletkachel kopen? Bestel eenvoudig en voordelig online!

Voor de aanschaf van een pelletkachel hoef je helemaal de deur niet meer uit! Online zijn er veel verschillende pelletkachels en hun technische eigenschappen te vinden. Een pelletkachel is een fijne warmtebron die je ook steeds meer in Nederland en België ziet. Dat is niet zo vreemd ook, want het is een duurzame en milieubewuste warmtebron.

 

Pelletkachels branden namelijk op houtpellets, wat kleinere houtkorrels zijn. Deze houtkorrels worden onder een hoge druk samengeperst en bestaan uit houtafval en zaagsel van bomen die worden gekapt vanwege uitdunning van bepaalde bossen. Het wordt dus gemaakt van afval. Voor het maken van pelletkorrels worden geen extra bomen gekapt.

Kies voor een pelletkachel met een hoog rendement

Een pelletkachel is niet alleen goed voor het milieu, maar helpt je ook besparen op je energiekosten. Dankzij het hoge rendement van onze pelletkachels gebruik je minder energie om je huis te verwarmen, wat leidt tot lagere energierekeningen. Dit maakt de aanschaf van een pelletkachel een slimme investering die zich op de lange termijn terugbetaalt.

 

De pelletkachels die je op onze website vindt hebben allen een rendement van ongeveer 90%. Hoe hoog het rendement exact is van een pelletkachel vind je bij de technische eigenschappen van het product.

 

Een hoog rendement houdt in dat de houtpellets efficiënt worden verbrandt. Een hoger rendement staat dan ook voor een betere en efficiëntere verbranding. Hoe hoger het rendement van de pelletkachel, hoe minder houtpellets er verbrandt moeten worden voor warmte.

Milieuvriendelijke verwarming met een pelletkachel

Pelletkachels zijn niet alleen een efficiënte warmtebron, maar dragen ook bij aan een beter milieu. Doordat ze gebruikmaken van houtpellets, een hernieuwbare energiebron, helpen ze bij het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Dit maakt een pelletkachel een ideale keuze voor milieubewuste consumenten die willen bijdragen aan een duurzame toekomst.

Breed assortiment en persoonlijk advies

Op onze website vind je een breed assortiment pelletkachels die passen bij elk interieur en budget. Weet je niet zeker welke pelletkachel het beste bij jouw situatie past? Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies, zodat je de pelletkachel vindt die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Geef ons gerust een belletje, stuur een email of chat met een van onze adviseurs (op werkdagen).

Eenvoudige installatie en onderhoud

De installatie van een pelletkachel is verrassend eenvoudig en het onderhoud ervan is minimaal. Dit betekent dat je zonder veel gedoe kunt genieten van de warmte en sfeer die een pelletkachel biedt. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreide service en ondersteuning na aankoop, zodat je altijd verzekerd bent van een optimaal werkende pelletkachel.

 

Let op dat er bij de pelletkachel geen aansluitset wordt meegeleverd. Deze kun je met een bundelkorting mee bestellen. Heb je thuis de pelletkachel aangesloten? Dan kun je gebruik maken van onze gratis ingebruiksstelling ter waarde van €200. Er komt een specialist bij jou thuis de aansluiting controleren. Daarnaast ontvang je ook nog een uitgebreide uitleg over de bediening van de pelletkachel. Zo geniet je het hele jaar door op een veilige en verantwoorde manier van je pelletkachel.

De pelletkachel automatisch bedienen

Een pelletkachel staat voor gemak. Je hoeft niet handmatig de houtpellets in de kachel te gooien. Door middel van het bedieningspaneel en de Wi-Fi module kun je de pelletkachel bedienen via je smartphone of kachel zelf. Je kunt de gewenste temperatuur instellen, waarna de pelletkachel zelf de hoeveelheid houtpellets reguleert.