4 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 329.00 -  849.00
 849.00
 329.00

Elektrische sfeerhaard inbouw kopen? Eenvoudig te monteren!

Heb je een nieuw huis of wil je op een verantwoorde en veilige manier genieten van een gezellig vlammenspel? Dan is een elektrische sfeerhaard wat voor jou! De elektrische sfeerhaarden die je hier vindt kun je eenvoudig inbouwen of ophangen aan de muur. De elektrische haarden hebben verschillende warmtestanden en kun je gebruiken als bijverwarming. De vlammen zien er realistisch uit. Liever een haard als volwaardige warmtebron? Bekijk hier onze andere haarden.

Lees meer

Items 1-4 of 4

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Livin’flame elektrische inbouwhaard Marly 96 x 56 x 21 cm met WIFI

   749.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Nieuw

  Livin’flame elektrische inbouwhaard Noville 115,7 x 56 x 21 cm met WIFI

   849.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. € 20 korting

  Manor House elektrische hanghaard Collin 98x45x12 cm

   349.00

   329.00

  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Livin’flame elektrische hanghaard Brixham 98x45x13 cm

   379.00
  5 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Elektrische haard inbouw kopen? Eenvoudig te monteren! 

Een elektrische haard inbouwen is helemaal niet zo lastig als dat het op het eerste oog lijkt. Een elektrische haard inbouwen is makkelijker dan een gashaard of houthaard inbouwen. Je hoeft bij een elektrische haard namelijk geen rekening te houden met een rookkanaal of afvoersysteem. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact in de buurt! Bij de elektrische haarden worden de montagematerialen meegeleverd.

Een sfeervol en gezellig vuurtje in huis met een elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaarden maken gebruik van de nieuwste technologieën. Hierdoor lijkt het vlammenspel net echt! De elektrische sfeerhaarden zijn uitgerust met een 3D-vlambeeld. Daarnaast hebben de meeste elektrische haarden verschillende kleuren, waardoor het vuur nog echter lijkt!

Ga voor gemak, kies voor een elektrische haard

Een elektrische haard staat niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor gemak! Je kunt de elektrische haard namelijk in een handomdraai aan- of uitzetten. Je hoeft hier dus niet veel moeite voor te doen. Daarnaast verbruikt een elektrische haard geen gas, hoef je geen rekening te houden met de brandveiligheid en komen er geen nare geurtjes of roet vrij. Wat wil je nog meer?

Een elektrische haard = geen onderhoud

Een elektrische haard heeft geen bewegende onderdelen, waardoor er ook geen slijtage kan ontstaan. Ook hoeft er niet iemand elk jaar langs te komen om een rookkanaal schoon te maken. Je hebt geen vervuiling, geen roetvorming of wat anders dat kan zorgen voor extra onderhoud. Hoe fijn is dat!

Een elektrische sfeerhaard als bijverwarming gebruiken

Een elektrische sfeerhaard is niet voldoende om te gebruiken als hoofdverwarming. Als bijverwarming kun je het wel gebruiken. Vrijwel alle elektrische sfeerhaarden in ons assortiment hebben twee warmtestanden. De elektrische haarden switcht daar automatisch tussen. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Wanneer de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af.