Fairybell vlaggenmast kerstboom: dé sfeerverlichting voor in de tuin

Vlaggenmast kerstboom: ontvang een gratis tijdschakelaar bij je Fairybell

Ben je op zoek naar een vlaggenmast kerstboom die je voortuin, achtertuin of bedrijfspand in kerstsferen moet brengen? Zoek dan niet verder! Op Tuin-Online.nl vind je een breed scala aan de verschillende vlaggenmast kerstbomen van Fairybell. De vlaggenmast kerstbomen zijn leverbaar in verschillende afmetingen, varianten en ledlampjes. Welke vlaggenmast kerstbomen er allemaal zijn en wat de verschillen hiertussen zijn vind je hieronder!

De Fairybell vlaggenmast kerstboom

Allereerst willen we je een korte introductie geven over de Fairybell vlaggenmast kerstboom. De Fairybell vlaggenmast kerstboom is een gepatenteerd systeem dat bestaat uit honderden ledlampjes. Dit systeem kun je eenvoudig aan de meegeleverde deelbare vlaggenmast of aan je eigen vlaggenmast ophangen.

Fairybell vlaggenmast kerstboom

Je zet de vlaggenmast kerstboom in een mum van tijd op. Binnen een half uurtje heb je namelijk al de 3D verlichte vlaggenmast kerstboom in de tuin staan. Overdag kun je door de Fairybell heen kijken, omdat hij een minimalistisch en doorzichtig design heeft. Wanneer het ’s avonds donker wordt, komt het betoverende lichtspektakel tot leven.

Bekijk hier alle Fairybell vlaggenmast kerstbomen

Heb je geen eigen vlaggenmast? Ontvang hem gratis of bestel hem mee

Niet iedereen heeft natuurlijk een grote vlaggenmast in de tuin staan, maar dat betekent niet dat je geen Fairybell vlaggenmast kerstboom in de tuin kunt zetten. Bij de vlaggenmast kerstbomen tot en met een hoogte tot 4 meter ontvang je een gratis deelbare vlaggenmast. Bij de vlaggenmast kerstbomen van 6 meter en hoger kun je de deelbare vlaggenmast mee bestellen.

De deelbare vlaggenmast moet in de grond worden geplaatst. Wanneer je tuin niet geschikt is voor een deelbare vlaggenmast, is het ook mogelijk om voor een kleiner Fairybell model te kiezen die geschikt is voor alle oppervlakten. Deze "All-Surface" Fairybell wordt geleverd met een bodemkruis met mast, waardoor deze op een hard oppervlak kan staan zonder dat je haringen nodig hebt.

De verschillende hoogtes waar je uit kunt kiezen

De Fairybell vlaggenmast kerstboom is in een tal van hoogtes verkrijgbaar. De verschillende hoogtes waar je bij ons uit kunt kiezen zijn:

De verschillende lichtvarianten van de Fairybell

De Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn in verschillende lichtvarianten te verkrijgen, namelijk:

 • Vlaggenmast kerstboom LED: geeft een warm wit licht af;
 • Vlaggenmast kerstboom LED met Twinkle: 5% van de lampjes knipperen af en toe, waardoor de Fairybell een sprankelend effect heeft;
 • Vlaggenmast kerstboom LED Multi Colour: de lampjes zijn verdeeld in verschillende kleuren wat een speels effect geeft.

Wat je bij een Fairybell ontvangt

Afhankelijk van de vlaggenmast kerstboom die je kiest, ontvang je de volgende artikelen:

 • De Fairybell vlaggenmast kerstboom zelf
 • Een deelbare vlaggenmast (bij de kerstbomen tot 6 meter)
 • Een 31 volt transformator (geschikt voor in je tuin, maar ook in de horeca)
 • Verbindingskabel om de uiteindes van de lichtstrengen te verbinden met de transformator
 • Haringen
 • Oranje afstandsband
 • Handleiding
 • Tijdelijk een gratis timer!

Ontvang een gratis tijdschakelaar/timer cadeau

Bij iedere Fairybell die je via Tuin-online.nl deze kerst aanschaft, ontvang je een gratis tijdschakelaar/timer cadeau. Hiermee kun je de tijden instellen dat de Fairybell aan moet staan. Ideaal wanneer je overdag weg bent, maar ’s avonds bij het thuiskomen wilt genieten van het sfeervolle spektakel.

De voordelen van een Fairybell vlaggenmast kerstboom

Een Fairybell vlaggenmast kerstboom onderscheidt zich op verschillende fronten van andere vlaggenmast kerstbomen.

 • Fairybell is de pionier op het gebied van verlichte ledkerstbomen voor in de tuin.
 • Dankzij het nieuwe systeem zet je de Fairybell vlaggenmast kerstboom nu nog eenvoudiger en sneller op.
 • De Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn laag in hun energieverbruik en je hebt geen gereedschap nodig om ze op te zetten.
 • De Fairybell vlaggenmast kerstbomen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Je ontvangt op de Fairybell vlaggenmast kerstbomen 3 jaar fabrieksgarantie.