Filters
Selectie verfijnen
Fairybell 6 meter

Fairybell 6 meter kopen? Vlaggenmast kerstboom met 900, 1200 of 2000 LED

Bij alle Fairybell 6 meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau!

 

Waan je in een sprookje met de Fairybell 6 meter. Met de Fairybell 6 meter laat je jouw tuin of bedrijventerrein al vanaf een flinke afstand opvallen. De Fairybell 6 meter is verkrijgbaar met 900, 1200 of 2000 LED lampjes. Bij de Fairybell 6 meter 1200 LED kun je ook kiezen voor twinkelingen.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Laat je tuin stralen met een vlaggenmast kerstboom van 6 meter!

Laat je tuin of bedrijventerrein van een flinke afstand al opvallen met een vlaggenmast kerstboom van 6 meter hoog. Met de Fairybell vlaggenmast kerstboom heb je op een eenvoudige en snelle manier een sprookjesachtige 3D verlichte kerstboom opgezet. In tegenstelling tot een echte kerstboom waarbij na verloop van tijd de naalden uitvallen, heb je bij deze verlichte vlaggenmast kerstboom geen onderhoud wanneer hij is opgezet. Het enige wat je hoeft te doen is de gratis tijdschakelaar in te stellen en je bent klaar!

Fairybell 6 meter vlaggenmast kerstbomen

De Fairybell 6 meter is een gepatenteerd systeem waarmee je in een mum van tijd een vlaggenmast kerstboom van 900, 1200 of 2000 LED-lampjes opzet. Je kunt de Fairybell 6 meter vlaggenmast kerstboom in verschillende lichtvarianten bestellen:

 

  • Fairybell 6 meter 900 LED
  • Fairybell 6 meter 1200 LED
  • Fairybell 6 meter 1200 LED twinkle
  • Fairybell 6 meter 1200 LED multi-colour
  • Fairybell 6 meter 2000 LED

Bij alle Fairybell 6 meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau.

De Fairybell 6 meter in je tuin plaatsen

De Fairybell 6 meter of hoger dien je aan je eigen vlaggenmast te bevestigen. Je kunt deze hoge Fairybell eenvoudig bevestigen aan de vlaggenmast en omhoog hijsen.

 

Heb je zelf geen vlaggenmast? Dan kun je ook een deelbare vlaggenmast mee bestellen! De Fairybell deelbare vlaggenmast is verkrijgbaar in twee varianten: Fairybell deelbare vlaggenmast aluminiumkleur en Fairybell deelbare vlaggenmast zwart.

Fairybell 6 meter met verschillende lichteffecten

In ons assortiment vind je de Fairybell 6 meter met 1200 LED in verschillende lichtvarianten. Zo is er de ‘standaard versie’ waarbij de warm witte lichtjes constant branden. Wanneer je kiest voor de ‘Twinkle versie’, geniet je van een sfeervol sprankelend effect. Hierbij knipperen 5% van de 1200 ledlampjes af en toe. Als laatste hebben we ook de nieuwste Fairybell 6 meter in ons assortiment met multi-colour lampjes. Deze vlaggenmast kerstboom heeft verschillende kleuren lampjes in plaats van warm wit.

De voordelen van de Fairybell 6 meter

De Fairybell 6 meter is energiezuinig (A++), hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een hoge rekening aan het einde van het sfeervolle kerstseizoen. De vlaggenmast kerstboom werkt op een energiezuinige manier op laagspanning, waardoor je hem veilig thuis, op je bedrijventerrein of in de horeca kunt gebruiken.

 

Je kunt de vlaggenmast kerstboom eenvoudig omhoog hijsen in je bestaande of in de deelbare vlaggenmast. Bij iedere Fairybell van 6 meter kun je met 5% korting een verlengsnoer van 10 meter bijbestellen (deze vind je onderaan op de productpagina).

 

Op iedere Fairybell 6 meter ontvang je 3 jaar garantie. Daarnaast wordt hij gratis thuisbezorgd én ontvang je bij iedere Fairybell 6 meter een gratis tijdschakelaar cadeau!