Filters
Selectie verfijnen
Fairybell 3 meter

Fairybell 3 meter kopen? De verlichte kerstboom voor je tuin!

Bij alle Fairybell 3 meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau!

 

Met een Fairybell kerstboom 3 meter in je tuin haal je het kerstgevoel van binnen naar buiten! De Fairybell 3 meter is perfect wanneer je tuin wat kleiner is of wanneer je graag je balkon/dakterras wil aankleden. De Fairybell 3 meter is in verschillende varianten verkrijgbaar en shop je voordelig via Tuin-online.nl!

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Fairybell 3 meter vlaggenmast kerstboom kopen?

De Fairybell 3 meter is een gepatenteerd systeem waarmee je in een mum van tijd een vlaggenmast kerstboom tot wel 480 LED-lampjes op kun zetten. Je kunt de Fairybell 3 meter vlaggenmast kerstboom in verschillende varianten bij Tuin-online.nl bestellen.

 

  • Fairybell 3 meter all surface 320 led
  • Fairybell 3 meter all surface 320 led twinkle
  • Fairybell 3 meter 360 led
  • Fairybell 3 meter 480 led

Bij iedere Fairybell 3 meter ontvang je een gratis deelbare vlaggenmast én een gratis tijdschakelaar cadeau.

Fairybell 3 meter, ook geschikt voor op het balkon of het dakterras

Ook wanneer je alleen een balkon, dakterras of een tuin met tegels hebt kun je een Fairybell vlaggenmast kerstboom 3 meter opzetten. De Fairybell 3 meter is namelijk verkrijgbaar in het model ‘All surface’. Hierbij wordt de Fairybell naast de deelbare vlaggenmast geleverd met een bodemkruis. Hiermee blijft de Fairybell 3 meter stevig op de grond staan. De ‘gewone’ Fairybell 3 meter wordt geleverd met deelbare vlaggenmast welke je in de grond kunt plaatsen.

De voordelen van de Fairybell 3 meter

De Fairybell 3 meter is energiezuinig (A++). Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een hoge rekening aan het einde van het sfeervolle kerstseizoen. Je kunt de vlaggenmast kerstboom eenvoudig omhoog hijsen in de meegeleverde deelbare vlaggenmast. Bij iedere Fairybell van 3 meter kun je met 5% korting een verlengsnoer van 10 meter bijbestellen (deze vind je onderaan op de productpagina bij de bundelkorting).

Een betoverende tuin met de Fairybell twinkle

De Fairybell 3 meter verlichte kerstbomen zijn verkrijgbaar met verschillende hoeveelheden ledlampjes. Zo kun is de Fairybell 3 meter all surface verkrijgbaar met 320 ledlampjes. Hierbij kun je weer kiezen uit een constant brandende Fairybell of in een uitvoering met twinkelingen.  

 

De Fairybell 3 meter verlichte kerstboom voor in de tuin is verkrijgbaar met 360 of 480 ledlampjes. Wil je jouw tuin een extra betoverende uitstraling geven? Kies dan voor de 480 ledlampjes!

Fairybell 3 meter aanbieding

Loop de Fairybell 3 meter aanbieding deze kerst niet mis! Bij iedere Fairybell 3 meter ontvang je natuurlijk de gratis vlaggenmast cadeau. Daarnaast ontvang je bij de Fairybell 3 meter nu tijdelijk een gratis tijdschakelaar. Hiermee kun je eenvoudig de Fairybell aan- en uitzetten op de door jouw ingestelde tijden. Hoe handig is dat! Zo bespaar je overdag energie en kom je ’s avonds na het werk thuis in de ultieme kerstsfeer.