Filters
Selectie verfijnen
Fairybell 2 meter

Fairybell 2 meter kopen? Geschikt voor op het balkon of in de tuin!

Bij alle Fairybell 2 meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau!

 

Is je tuin wat kleiner of heb je een balkon/dakterras? Dan is de Fairybell 2 meter hiervoor perfect! De vlaggenmast kerstboom van 2 meter is in twee varianten verkrijgbaar: als All-surface model, welke je eenvoudig op je balkon of dakterras plaatst dankzij de meegeleverde bodemkruis of als ‘normale’ Fairybell voor in de tuin. Je ontvangt bij de 'normale' Fairybell kerstboom gratis een deelbare vlaggenmast.

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Breng sfeer in je tuin, balkon of bij je bedrijf

Wanneer we aan kerst denken, denken we aan sneeuw, betoverende lampjes en gezelligheid. We kunnen je geen witte kerst dit jaar beloven, maar we kunnen je wel een eind op weg helpen met de betoverende lampjes! Met een Fairybell vlaggenmast kerstboom in je tuin, op je balkon of bij je bedrijventerrein breng je iedereen in de buurt in de kerststemming.

De Fairybell kerstboom 2 meter

Fairybell kerstboom 2 meter is een gepatenteerd systeem waarmee je in een mum van tijd een vlaggenmast kerstboom tot wel 300 LED-lampjes opzet. Je kunt de Fairybell kerstboom 2 meter in twee verschillende varianten bestellen:

 

  • Fairybell kerstboom 2 meter all surface, voor op het balkon of dakterras
  • Fairybell kerstboom 2 meter all surface, voor op het balkon of dakterras met twinkelende lampjes
  • Fairybell kerstboom 2 meter met een gratis deelbare vlaggenmast voor in de tuin

Bij iedere Fairybell kerstboom 2 meter ontvang je een gratis tijdschakelaar cadeau.

Fairybell 2 meter, ook geschikt voor op het balkon

Een Fairybell vlaggenmast kerstboom zet je normaal vast met grondpinnen in de grond. Het was tot voor kort niet mogelijk om de Fairybell vlaggenmast kerstboom op te zetten op een balkon, dakterras of een andere harde ondergrond. Daar is afgelopen jaar verandering in gekomen met de Fairybell all-surface. Deze Fairybell 2 meter hoge kerstboom wordt geleverd met een bodemkruis en mast. Hiermee kun je hem eenvoudig op een harde ondergrond plaatsen en blijft hij stevig op zijn plek staan.

De voordelen van de Fairybell 2 meter

De Fairybell 2 meter is energiezuinig (A++). Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor een hoge rekening aan het einde van het sfeervolle kerstseizoen. Je kunt de vlaggenmast kerstboom eenvoudig omhoog hijsen in de meegeleverde deelbare vlaggenmast. Bij iedere Fairybell van 2 meter kun je met 5% korting een verlengsnoer van 10 meter bijbestellen (deze vind je onderaan op de productpagina bij de bundelkortingen).

 

Op iedere Fairybell 2 meter ontvang je 3 jaar garantie. Daarnaast wordt hij gratis thuisbezorgd én ontvang je bij iedere Fairybell 2 meter een gratis tijdschakelaar cadeau.

 

Met de Fairybell 2 meter heb je daarnaast geen last meer van rommel in je tuin. Een natuurlijke kerstboom laat na verloop van tijd naalden los, waardoor de tuin of stoep vol ligt met naalden. Het opvegen en het schoonhouden hoort daarbij haast tot de dagelijkse taken. Met een Fairybell is dat verleden tijd!

Bestel je Fairybell 2 meter veilig en vertrouwd bij Tuin-online.nl

Bij Tuin-online.nl bestel je veilig en vertrouwd de Fairybell vlaggenmast kerstboom. Met één klik op de knop kun je namelijk na het bestellen je aankoop verzekeren via Trusted Shops (dit kan tot €2500). Wil je meer te weten komen over Trusted Shops? Klik dan op het 'Kopersbescherming' icoontje rechts in beeld. Eerst je Fairybell zien voordat je hem betaald? Kies dan voor achteraf betalen met Afterpay.