Fairybell, hoe werkt het? Ontdek het hier!

Fairybell, dé verlichte kerstboom met LED-lampjes voor in de tuin. Hij is ook dit kerstseizoen haast niet weg te denken uit de tuin, van je bedrijventerrein of van je balkon. Ben je opzoek naar een Fairybell maar wil je eerst wat meer achtergrond informatie over deze vlaggenmast kerstboom? Dan helpen wij je graag op weg! Hieronder vind je meer informatie over hoe de Fairybell werkt, welke soorten er zijn en andere handige tips.

Wat is een Fairybell?

Fairybell is een Nederlands merk dat verlichte gepatenteerde vlaggenmast kerstbomen verkoopt. Het is een 3D kerstboom, wat bestaat uit lichtstrengen met energiezuinige LED-lampjes. De Fairybell vlaggenmast kerstboom is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en met verschillende lampjes. De volgende hoogtes zijn verkrijgbaar:

 • Fairybell 1,5 meter
 • Fairybell 2 meter
 • Fairybell 3 meter
 • Fairybell 4 meter
 • Fairybell 6 meter
 • Fairybell 7 meter
 • Fairybell 8 meter

De LED-lampjes hebben een warm witte kleur, wat zorgt voor veel gezelligheid en sfeer! Een aantal Fairybell vlaggenmast kerstbomen zijn verkrijgbaar in de variant ‘Twinkle’. Hierbij knippert 5% van de lampjes zachtjes, zodat het voor een betoverend effect zorgt. We hebben daarnaast ook nog een enkele Fairybell in ‘multi-colour’. Hierbij hebben de lampjes verschillende kleuren.

Bekijk de Fairybell vlaggenmast kerstbomen hier

Hoeveel LED-lampjes zitten er in een Fairybell? 

Afhankelijk van het type Fairybell dat je kiest, zit er een andere hoeveelheid LED-lampjes in. De kleinere vlaggenmast kerstbomen van 200 cm hebben bijvoorbeeld 240 LED-lampjes. Kies je voor een groot exemplaar van 800 cm hoog? Dan kunnen hier wel tot 2000 LED-lampjes inzitten.

Heb je zelf een geen vlaggenmast? Geen probleem!

De Fairybell vlaggenmast kerstboom moet in een vlaggenmast worden gehesen. Bij de Fairybell kerstbomen tot 6 meter hoog ontvang je een gratis deelbare vlaggenmast. Je kunt hem ook in je eigen vlaggenmast omhoog hijsen. Bij de Fairybell vlaggenmast kerstbomen van 6 meter of hoger kun je een deelbare vlaggenmast bijbestellen indien je deze nog niet hebt.

Wil je de Fairybell op een hard oppervlak plaatsen, zoals op je balkon, dakterras of op de tegels? Dat is ook mogelijk! Hiervoor zijn de Fairybell All Surface kerstbomen ontwikkeld. Deze Fairybell vlaggenmast kerstbomen worden geleverd met een bodemkruis, waardoor je geen haringen hoeft te gebruiken om de Fairybell stevig te bevestigen.

Zit de Fairybell vlaggenmast in de knoop?

Wil je de Fairybell buiten opzetten, maar zit hij in de knoop? Dan kun je hem eenvoudig uit elkaar halen! Volg de stappen hieronder:

 1. Leg de Fairybell helemaal plat neer op de grond. Laat de lichtsnoeren aan de banden zitten. Deze moet je niet loshalen!
 2. Aan het uiteinde van de Fairybell zit een haak, maak deze vast aan bijvoorbeeld de muur of een paal.
 3. Leg vervolgens de zwarte banden met de lampjes in een rechte lijn vanaf de haak op de grond.
 4. Pak nu de twee banden bij de top haak waar je de witte drukkers op ziet zitten. Deze gebruik je bij het opbouwen van de Fairybell om de kerstboom rond te krijgen. De twee banden zijn de buitenste banden waar slecht aan één zijde een lichtsnoer bevestigd zit.

Tip: met twee personen is dit makkelijker om te doen, omdat je het zo voorzichtig gelijktijdig naar buiten kunt trekken.

 1. Wanneer er lichtsnoeren aan elkaar vast zitten, kun je deze voorzichtig schudden om het los te krijgen.