Filters
Selectie verfijnen
Fairybell All Surface

Fairybell All Surface: voor op het balkon, dakterras of op tegels

Bij alle Fairybell All Surface meter vlaggenmast kerstbomen ontvang je tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau!

 

Ook wanneer je geen tuin hebt om een vlaggenmast te plaatsen, kun je alsnog genieten van de prachtige verlichte LED kerstbomen van Fairybell. De Fairybell All Surface wordt namelijk geleverd met een vlaggenmast én bodemkruis, waardoor je hem ook eenvoudig op het dakterras, balkon of buiten op de tegels kunt neerzetten. 

Lees meer
Uw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Fairybell All Surface: dé vlaggenmast kerstboom voor op het balkon

Geef je balkon of dakterras ook een betoverende uitstraling met de speciaal ontworpen vlaggenmast kerstboom van Fairybell: De Fairybell All Surface. Bij de vlaggenmast kerstbomen van Fairybell tot 6 meter ontvang je een deelbare vlaggenmast welke je in de grond dient te bevestigen. Bij een balkon of dakterras is dit natuurlijk niet mogelijk. Om die reden heeft Fairybell afgelopen jaar de Fairybell All Surface ontwikkeld. Hierbij ontvang je een bodemkruis, waarmee je jouw Fairybell ook op een harde ondergrond stevig kunt neerzetten. Je hebt geen haringen nodig.

De verschillende Fairybell All Surface vlaggenmast kerstbomen

In onze collectie hebben we 6 verschillende Fairybell All Surface vlaggenmast kerstbomen. Ze zijn leverbaar in drie hoogtes: 150 cm, 200 cm en 300 cm. Daarnaast kun je kiezen voor de reguliere uitvoering of voor de ‘Twinkle’ uitvoering. Hierbij knippert 5% van de lampjes, waardoor de Fairybell een magisch effect heeft.

 

  • Fairybell All Surface 150 cm
  • Fairybell All Surface 150 cm Twinkle
  • Fairybell All Surface 200 cm
  • Fairybell All Surface 200 cm Twinkle
  • Fairybell All Surface 300 cm
  • Fairybell All Surface 300 cm Twinkle

De Fairybell All Surface van 150 cm en 200 cm hebben in totaal 240 LED-lampjes. De Fairybell All Surface van 300 cm heeft 320 LED-lampjes. Alle Fairybell vlaggenmast kerstbomen worden geleverd in de lichtkleur ‘warm white’.

Zet eenvoudig de Fairybell All Surface op de gewenste plek

De Fairybell All Surface kun je in een mum van tijd opzetten, namelijk binnen 15 minuten! Je kunt dit prima in je eentje of met z’n tweeën doen. Het slimme systeem is licht van gewicht. Bij de Fairybell wordt daarnaast een handleiding meegegeven waarin staat hoe je het moet doet.

De voordelen van de Fairybell All Surface

Waarom dit jaar kiezen voor een Fairybell op je balkon of dakterras, in plaats van een traditionele kerstboom met lampjes? Iedere Fairybell is uitgevoerd met energiezuinige LED-lampjes (A++). Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je een grote energierekening hebt aan het einde van het kerstseizoen.

 

Daarnaast is de Fairybell een prachtige blikvanger en geeft het je balkon de ultieme kerstsfeer. Je kunt de Fairybell All Surface ook op iedere andere harde ondergrond plaatsen, zoals in een winkelcentrum of op de tegels in de tuin.

Ontvang een gratis tijdschakelaar cadeau bij je Fairybell

Bij iedere Fairybell vlaggenmast kerstboom en de Fairybell All Surface ontvang je nu tijdelijk een gratis tijdschakelaar cadeau. Hiermee kun je instellen op welke tijden de Fairybell aan moet gaan. Perfect wanneer je overdag van huis bent en ’s avonds bij thuiskomst al wilt genieten van het lichtspel.