De kerstbomen van Fairybell

Kerstboom Fairybell

Ook dit jaar vind je de kerstbomen van Fairybell in ons assortiment. Een kerstboom van Fairybell laat je tuin stralen en brengt je direct in een opperste kerststemming. Benieuwd welke soorten kerstbomen er zijn van Fairybell? Lees dan snel verder!

Fairybell kerstboom ‘Made In Holland since 2018’

De Fairybell kerstboom collectie bestaat uit verschillende soorten, maten en lichtvarianten vlaggenmast kerstbomen. Iedere kerstboom van Fairybell wordt sinds 2018 volledig in Nederland gefabriceerd. Na een jarenlange ontwikkeling is een productielijn ontworpen waardoor de productie terug gehaald kon worden naar de regio waar het allemaal is begonnen. Zo wordt de kwaliteit van iedere Fairybell kerstboom gegarandeerd.

Bekijk hier de kerstbomen van Fairybell

Waarom kiezen voor een verlichte kerstboom van Fairybell?

Heb je geen (grote) boom in de tuin staan die je kunt versieren, of heb je alleen een balkon of dakterras? Dan kun je ook naar jouw tuin, balkon of dakterras het ultieme kerstgevoel halen met de 3D kerstbomen van Fairybell.

De Fairybell verlichte kerstbomen zijn energiezuinig (energielabel A++), waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een hoge rekening aan het einde van het kerstseizoen. Om de kerstboom niet onnodig aan te laten staan en energie te besparen ontvang je bij iedere Fairybell een gratis tijdschakelaar cadeau. De verlichte kerstbomen zijn daarnaast ook nog eens eenvoudig op te zetten!

De verschillende Fairybell kerstbomen

Afhankelijk van je tuin, de ruimte en je wensen is er voor iedereen de perfecte Fairybell kerstboom te vinden! We hebben de volgende hoogtes in onze collectie:

De verschillende hoogtes zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende lichtvarianten en met verschillende LED hoeveelheden. Zo zijn een aantal Fairybell kerstbomen in een ‘Twinkle’ variant verkrijgbaar. Hierbij knipperen 5% van de lampjes zachtjes, waardoor de kerstboom een betoverend effect aan je tuin geeft!

Een verlichte kerstboom aan je deur? Kies voor de deurkerstboom!

Heb je niet zoveel ruimte in je tuin of woon je bijvoorbeeld in een appartementencomplex? Kies dan voor de Fairybell deurkerstboom! De Fairybell deurkerstboom is een verlichte kerstboom van 210 cm die gemakkelijk te bevestigen is aan iedere (voor)deur. Door het Fairybell 1D-systeem zie je de deurkerstboom bijna niet bij de daglicht en ’s avonds heb je een prachtig verlichte kerstboom met 60 schitterende LED-lampjes.

Ook voor je balkon of dakterras is er een Fairybell kerstboom

De traditionele Fairybell kerstboom moet je met haringen in de grond vastzetten. De nieuwe Fairybell All-Surface kerstboom is geschikt voor elke ondergrond. Deze lichtkerstboom wordt namelijk geleverd met een bodemkruis met mast, waardoor deze op een hard oppervlak kan staan zonder dat je haringen nodig hebt. De Fairybell All-Surface kerstboom is verkrijgbaar in verschillende maten en is voorzien van 240 of 320 LED-lampjes (afhankelijk van de maat kerstboom).

Ontvang een deelbare vlaggenmast cadeau

De Fairybell kerstbomen zijn sprankelende lichtkerstbomen die perfect passen in iedere tuin. Dankzij de verschillende hoogtes is de lichtkerstboom overal te plaatsen. Bij de Fairybell kerstbomen tot 6 meter wordt er een deelbare vlaggenmast bijgeleverd. Bij de Fairybell kerstbomen vanaf 6 meter kun je een deelbare vlaggenmast aanschaffen of hem eenvoudig bevestigen aan je eigen vlaggenmast.