De voordelen van een opblaasbare jacuzzi!

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Wanneer de temperaturen stijgen (of juist dalen) kunnen we allemaal wel een plons in een heerlijke opblaasbare jacuzzi gebruiken. De opblaasbare jacuzzi's zet je in een handomdraai op. Je maakt zo eenvoudig van je tuin een heerlijke spa. Er zijn natuurlijk veel meer voordelen van een opblaasbare jacuzzi te ontdekken. Welke dat zijn lees je hieronder!

Bekijk hier onze opblaasbare jacuzzi's

Voordeel 1: Een opblaasbare jacuzzi is betaalbaar

Een opblaasbare jacuzzi is een stuk goedkoper dan een vaste jacuzzi. Zo kost een vaste jacuzzi al snel €10.000 of meer. Een opblaasbare jacuzzi kun je al kopen vanaf €400!

Voordeel 2: Klein of groot? Alles is te koop!

Opblaasbare jacuzzi's zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor een vierkante, ronde of zelfs rechthoekige opblaasbare jacuzzi's. Ook kun je kiezen uit kleine opblaasbare jacuzzi's voor twee personen of grotere opblaasbare jacuzzi's voor 6 personen. Voor iedere tuin is daardoor een passend model te vinden! Ook kun je vaak nog kiezen uit verschillende kleuren.

In onze collectie vind je een ronde opblaasbare jacuzzi voor 4 personen, voor 6 personen of een grote vierkante opblaasbare jacuzzi voor 6 personen.

Voordeel 3: Kom heerlijk tot rust na een (lange) werkdag

We kunnen allemaal wel wat meer ontspanning gebruiken, zeker na een lange werkdag. Hoe fijn is het dan dat de jacuzzi al in de tuin op je staat te wachten? Kleed je snel om en neem een heerlijke plons in het warme water. Dat wordt genieten!

Voordeel 4: Je kunt een opblaasbare jacuzzi overal neerzetten

Een vaste jacuzzi zet je eenmalig ergens in de tuin neer. Je kunt hem na het plaatsen niet meer zo eenvoudig verschuiven. Bij een opblaasbare jacuzzi gaat dit een stuk makkelijker. Je hoeft alleen het water eruit te laten lopen en je kunt de opblaasbare jacuzzi met twee personen weer van plaats veranderen in de tuin. 

Perfect dus wanneer je de opblaasbare jacuzzi voor een feestje even ergens anders wilt hebben in de tuin.

Voordeel 5: Een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig te installeren

Een opblaasbare jacuzzi is eenvoudig te installeren en op te zetten. Iedereen kan het! Je kunt de opblaasbare jacuzzi automatisch laten opblazen dankzij de meegeleverde pomp. Vervolgens vul je de jacuzzi met water en hij verwarmt het automatisch.

Het opzetten van de jacuzzi zelf duurt niet zo lang. Dit heb je in een kwartiertje gedaan. Het vullen en verwarmen duurt wel wat langer. Na 1 dag kan je optimaal genieten van je jacuzzi. 

Voordeel 6: Een jacuzzi is gemakkelijk schoon te maken

Een vaste jacuzzi heeft veel schoonmaakwerk nodig. Vooral de randjes moet je goed schoon houden. Er is vaak professionele hulp bij nodig.

Bij een opblaasbare jacuzzi is dat anders. Bij deze jacuzzi duurt het maar een paar minuten en heb je geen professionele hulp nodig. Een opblaasbare jacuzzi kun je makkelijk zelf schoonmaken met bijvoorbeeld het Aquafinesse alles-in-1 pakket of de Green-Lab Spa oplaadbare bodemstofzuiger. Dit zijn fijne producten die je makkelijk en snel kunt gebruiken.

Vergeet niet het filter te reinigen om de 2 à 3 dagen. Dit is erg belangrijk voor de conditie van je water. Na 3 maanden kun je het filter vervangen voor een nieuwe filter.

Voordeel 7: De opblaasbare jacuzzi is ook weer eenvoudig op te bergen

Aan het einde van het seizoen kun je de opblaasbare jacuzzi net zo makkelijk weer opbergen! Laat hiervoor het water uit de jacuzzi lopen en maak hem schoon en droog. Vervolgens vouw je hem weer eenvoudig op en kun je hem terug in de doos stoppen.