8 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 9,00 -  549,00
 549,00
 9,00
Jacuzzi's

Opblaasbare jacuzzi's

In deze categorie vind je de opblaasbare jacuzzi's. Van deze jacuzzi's kan je het hele jaar door genieten. De jacuzzi's maken sfeer in elke tuin. Tuin-online biedt diverse soorten jacuzzi's aan van verschillende maten en vormen.

Lees meer

Items 1-8 of 8

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. Green-Lab Spa opblaasbare jacuzzi 4 persoons rond - 180 cm

   479,00
  2 september
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. Green-Lab Spa opblaasbare jacuzzi 6 persoons rond - 208 cm

   549,00
  2 september
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Green-Lab Spa opblaasbare jacuzzi 6 persoons vierkant - 185 cm

   549,00
  2 september
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Green-Lab Spa hoofdkussens en drankhouder

   59,95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Green-Lab Spa jacuzzi filter

   9,95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Opblaasbaar deksel voor Green-Lab Spa jacuzzi rond - 180 cm

   49,95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Opblaasbaar deksel voor Green-Lab Spa jacuzzi rond - 208 cm

   54,95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Nieuw

  Testset chloor en pH

   18,95
  4-8 werkdagen
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Opblaasbare jacuzzi’s onderhoud

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je jacuzzi, kun je beginnen met een zeil onder je opblaasbare jacuzzi te leggen. Ook is het belangrijk om de filter regelmatig te vervangen, de filter krijg je bij je jacuzzi en die moet je ongeveer om de 1 a 2 weken reinigen. Het is ook belangrijk om je waterbalans goed te houden, dat doe je door regelmatig chloor in je jacuzzi te doen. Het water verversen moet ook wel eens gebeuren, maar is een vervelend karweitje. Het verversen van het water wordt ook bijna nooit gedaan, maar probeer het om de 3 maanden te verversen.

Welke producten heb je nodig voor een opblaasbare jacuzzi?

Wil jij nou een super handige opblaasbare jacuzzi kopen, maar weet je niet wat je allemaal nodig hebt voor het complete plaatje? Hier vind je alles wat je nodig hebt en wat je met de producten moet doen.

 

De ondergrond is super belangrijk. Voor een zo lang mogelijke levensduur moet je ervoor zorgen dat er niks op de plek ligt waar je de jacuzzi wilt zetten. Ook moet je er voor zorgen dat er een zeil ligt, een voorbeeld van zo'n zeil is de Lay-Z-spa floor protector.  Een filter is belangrijk om de jacuzzi goed schoon te houden. De filter zit bij ons bij de jacuzzi's zelf. De PH-waarde testen zorgt voor een zo lang mogelijke levensduur van de jacuzzi. Als je de PH-waarde goed op orde houdt, kost dat minder geld aan chloor en pH-minus.

 

Je moet de jacuzzi zelf natuurlijk ook schoonhouden. Op onze site vind je verschillende schoonmaak producten voor de jacuzzi. Bijvoorbeeld in de Lay-Z-spa schoonmaakset all in one zit een netje voor de bladeren in de jacuzzi en een handschoen en borstel voor de randen van de jacuzzi. Ideaal om de jacuzzi mee schoon te houden. De bodem van de jacuzzi moet ook schoon gemaakt worden dat kan je doen met een bodemstofzuiger. Op onze site vind je om de bodem schoon te maken de Lay-Z-spa bodemstofzuiger

Wat zijn de voordelen van een opblaasbare jacuzzi?

voordeel 1: Een opblaasbare jacuzzi is betaalbaar

Een opblaasbare jacuzzi is een stuk goedkoper als een vaste jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi zit meestal tussen de 400 en 800 euro.

 

Voordeel 2: Keuze uit heel veel verschillende modellen

Bij opblaasabre jacuzzi's zijn er heel veel verschillende modellen en groottes.

 

Voordeel 3: Je zet hem overal neer

Je kan een opblaasbare jacuzzi overal neerzetten en je kan hem weer makkelijk verplaatsen. Bij een vaste jacuzzi heb je serieuze hulp nodig om de jacuzzi te verplaatsen. 

 

Voordeel 4: Gemakkelijk te installeren

Een opblaasbare jacuzzi is makkelijk te installeren. Met de pomp blaas je de jacuzzi op en vervolgens kan je hem makkelijk vullen en verwarmen.

 

Voordeel 5: Gemakkelijk schoon te maken

Bij een opblaasbare jacuzzi kan je makkelijk schoonmaken met schoonmaakproducten die je onderander op onze site kan vinden. Een voorbeeld van proucten waarmee je de jacuzzi schoon houdt zijn de Lay-Z-spa schoonmaakset all in one, de Lay-Z-spa bodemstofzuiger oplaadbaar en de Jacuzzi startset chemie

 

Hoe moet je een opblaasbare jacuzzi schoonmaken

Het onderhouden van een opblaasbare jacuzzi neemt niet veel tijd in beslag. Je moet ongeveer 2 a 3 keer per week de filter reinigen. De PH-waarde moet je ook meten, hiervoor heb je teststrips die ook in de Jacuzzi startset chemie zitten. De bodem kan je schoonmaken met een Lay-Z-spa bodemstofzuiger oplaadbaar

 

Opblaasbare jacuzzi in de winter

Je kan je opblaasbare jacuzzi buiten laten staan in de winter. Als je een overkapping in de tuin hebt is het wel aan te raden om de jacuzzi onder de overkapping te zetten. Als je een jacuzzi in de winter gebruikt is het belangrijk om wel regelmatig de jacuzzi aan te zetten, omdat er anders dingen kunnen gaan bevriezen.