10 items

Filters
Selectie verfijnen
Prijs
 49.00 -  449.00
 449.00
 49.00
Jacuzzi's

Opblaasbare jacuzzi kopen? Eenvoudig op te zetten!

Het hele jaar door dobberen in de tuin in een heerlijk verwarmd bad? Dat doe je natuurlijk in een opblaasbare jacuzzi! De opblaasbare jacuzzi's van Green-Lab Spa zijn een fijne toevoeging aan je tuin. De opblaasbare jacuzzi's zijn verkrijgbaar in twee varianten: een ronde opblaasbare jacuzzi en een vierkante opblaasbare jacuzzi. Bij de jacuzzi's kun je diverse accessoires met korting aanschaffen.

Lees meer

Items 1-10 of 10

Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter
 1. € 100 korting

  Green-Lab Spa opblaasbare jacuzzi 4 persoons rond - 180 cm

   479.00

   379.00

  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 2. € 100 korting

  Green-Lab Spa opblaasbare jacuzzi 6 persoons rond - 208 cm

   549.00

   449.00

  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 3. Green-Lab Spa hoofdkussens en drankhouder

   59.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 4. Opblaasbare deksel Ø144 cm | voor Green-Lab Spa jacuzzi rond 180 cm

   49.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 5. Opblaasbare deksel Ø170 cm | voor Green-Lab Spa jacuzzi rond 208 cm

   54.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 6. Onderhoudsset voor Green-Lab Spa jacuzzi

   49.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 7. Aquafinesse alles-in-1 pakket voor Green-Lab Spa jacuzzi

   154.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 8. Stofzuiger voor Green-Lab Spa jacuzzi

   84.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 9. Green-Lab Spa jacuzzi filter - 6 stuks

   54.95
  Augustus
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
 10. Chloortabletten voor Green-Lab Spa jacuzzi - 4 kg

   99.95
  September
  Gratis thuisbezorgd & achteraf betalen
items per page

Opblaasbare jacuzzi of spa kopen? Zoek niet verder!

Nieuw in het assortiment van Tuin-Online.nl zijn de opblaasbare jacuzzi's (ook wel opblaasbare spa genoemd). Een opblaasbare jacuzzi is perfect wanneer je in het voorjaar, de zomer of het najaar wil genieten van een spa aan huis, maar deze ook weer weg wil halen wanneer dat uitkomt.

 

In tegenstelling tot andere opblaasbare jacuzzi's, hebben de opblaasbare jacuzzi's van Tuin-Online.nl de pomp in de opblaasbare jacuzzi zitten. Deze staat er dus niet los naast en staat niet in het zicht. Dit zorgt ook voor een extra veilige omgeving, omdat je zo niet over de pomp kunt struikelen.

De verschillende opblaasbare jacuzzi's

In onze collectie vind je drie verschillende opblaasbare jacuzzi's: 

 

Bij de opblaasbare jacuzzi's kun je diverse accessoires meebestellen. Zo hebben ew een ronde opblaasbare deksel die je op het water van de jacuzzi kunt leggen. Hiermee houd je het water eenvoudiger warm én schoon. De opblaasbare deksel is alleen geschikt voor de ronde opblaasbare jacuzzi's. Daarnaast kun je ook nog de hoofdkussens en drankhouder meebestellen! Zo maak je van de opblaasbare jacuzzi pas écht een relax spa.

Het onderhoud van een opblaasbare jacuzzi

Een opblaasbare jacuzzi koop je natuurlijk niet voor één seizoen. Om de kwaliteit van de opblaasbare jacuzzi zo goed mogelijk te kunnen waarborgen, is goed onderhoud belangrijk. Voordat je de opblaasbare jacuzzi in de tuin plaatst, controleer de grond op uitstekende tegels of andere onregelmatigdheden. Je kunt er ook voor kiezen om kunstgras onder de opblaasbare jacuzzi te plaatsen. Of plaats het stevige zeil onder de opblaasbare jacuzzi wat erbij wordt geleverd.

 

Daarnaast is het belangrijk om de filter regelmatig te vervangen. Bij de jacuzzi ontvang je een filter. Deze dien je om de één à twee weken te reinigen. Je kunt ook nog extra filters bijbestellen. Check daarbij regelmatig de waterbalans. Dit doe je door chloor aan het water toe te voegen. Ververs ook het water eens in de maand, om zo de jacuzzi extra schoon te houden. 

Welke producten heb je nodig voor een opblaasbare jacuzzi?

Heb je nog geen ervaring met een opblaasbare jacuzzi in de tuin en weet je nog niet zo goed wat je daar allemaal voor nodig hebt? Hier vind je een compleet overzicht van alles wat je nodig hebt en wat je met welke producten moet doen.

Het schoonhouden van een opblaasbare jacuzzi

Niemand wil dobberen in vies water, daarom dient het schoonmaken en schoonhouden van een opblaasbare jacuzzi met enige regelmaat te gebeuren. In ons assortiment vind je diverse artikelen die je zeker niet moet overslaan! In de Onderhoudsset voor de Green-Lab Spa jacuzzi zit o.a. een schepnet voor het verwijderen van vuil en bladeren uit de opblaasbare jacuzzi en een handschoen en borstel om de randen schoon te maken. De bodem van de opblaasbare jacuzzi moet ook schoon gemaakt worden. Dit kun je doen met een bodemstofzuiger.

Waarom kiezen voor een opblaasbare jaccuzi?

Een opblaasbare jacuzzi kent vele voordelen. Zo is hij bijvoorbeeld een stuk goedkoper dan een vaste jaccuzi. Een opblaasbare jacuzzi kost ongeveer tussen de 400 en 800 euro. Bij een vaste jacuzzi is dit makkelijk duurder dan 10.000 EUR. Daarnaast kun je ieder seizoen de opblaasbare jacuzzi verplaatsen en ergens anders neerzetten. Zit je in het voorjaar liever in de zon, maar in de zomer liever in de schaduw? Alles is mogelijk! Bij een vaste jacuzzi is dit lastiger, omdat hij eenmaal op zijn plek niet meer goed te verplaatsen is.

 

Een opblaasbare jacuzzi is ook makkelijk zelf te installeren. Je hebt hiervoor geen speciaal installatieteam nodig. In de opblaasbare jacuzzi zit een pomp waarmee hij zichzelf automatisch oppomt en daarna verwarmt.

Kan je de opblaasbare jacuzzi in de winter buiten laten staan?

Je kunt je opblaasbare jacuzzi buiten laten staan in de winter. Als je een overkapping in de tuin hebt staan, is het wel aan te raden om de opblaasbare jacuzzi onder de overkapping te zetten. Als je een opblaasbare jacuzzi in de winter gebruikt, is het belangrijk om regelmatig de opblaasbare jacuzzi aan te zetten. Anders kunnen er onderdelen gaan bevriezen.