Klantbeoordelingen

800+ eerlijke reviews 

Tuin-online.nl is onderdeel van Green Lab. Op onze 7 shops vindt je meer dan 800+ eerlijke reviews van klanten, waaronder 300+ reviews op Polyesterplantenbakken.nl, 190+ reviews op Kantenklaarhagen.nl, 165+ reviews op Designtuinhaarden.nl40+ reviews op Tuin-online.nl55+ reviews op Cortenstaalplantenbak.nl, 40+ reviews op Greenlabshop.de en 5+ reviews op Greenlabshop.co.uk

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 71 tot 80 (totaal 86)

Pular tuinhaard XL 54x43x150 cm. Zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Mooie tuinhaard!
Deze classy tuinhaard schept gezelligheid in de tuin. Mijn vrouw was erg verrast met dit nieuwe tuinmeubel. Een echte eyecatcher! Hij trekt goed en geeft veel warmte! Top!

Review door: Theo / Datum: 09-07-2017

SenS-Line parasol met LED verlichting Ø 300 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Super parasol!
Prachtige parasol. Led verlichting schijnt mooi en snel opgeladen door de zon. Als je veel wind vangt in de tuin: advies meer dan 30 kg poot te kopen. Die van ons viel door een rukwind om.

Review door: J. vd Kooij / Datum: 15-06-2017

Gelbrander vuurschaal RVS mat

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
snel en goed geregeld
Zeer nette branders zien er erg goed uit.
kleine opmerking iets te zuinig geweest met het leveren van de witte steentjes erbij.
Ik heb er 30 gekocht dus een zak steentjes bij besteld en geregeld.

Review door: Peter ten have / Datum: 31-05-2017

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over de plantenbakken
Wij zijn zeer tevreden over deze stoere/robuuste plantenbakken!! Binnen 24 uur na de bestelling stonden ze al in onze tuin.
Wij hebben er voor gekozen om er twee achter elkaar te plaatsen, waardoor het echt een pronkstuk is in onze tuin. Echt een aanrader!

Review door: Petra / Datum: 30-03-2017

Polyester plantenbak Lupine 100x100x40 cm | Antraciet-zwart

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Zeer tevreden over de plantenbakken
Wij zijn zeer tevreden over deze stoere/robuuste plantenbakken!! Binnen 24 uur na de bestelling stonden ze al in onze tuin.
Wij hebben er voor gekozen om er twee achter elkaar te plaatsen, waardoor het echt een pronkstuk is in onze tuin. Echt een aanrader!

Review door: Petra / Datum: 30-03-2017

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm

Jouw ervaring met het product:
Review
Inbouwbrander met houtblokset besteld. Mooi op tijd en goed verpakt. Goede service.

Review door: Peter Veldman / Datum: 07-12-2016

Enjoyfires Keramische stammetjes

Jouw ervaring met het product:
sfeervol
is zeer mooi ,geeft een gezellige sfeer compleet

Review door: heyrman geert / Datum: 05-12-2016

Enjoyfires Glas ombouw 50x50x17 cm

Jouw ervaring met het product:
bescherming van de vlam
is zeker nodig als er wat wind is,zo behoud je de warmte en het oogt ook mooi

Review door: heyrman geert / Datum: 05-12-2016

Enjoyfires Inbouwbrander 42x42x14 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
sfeervol warmte gezelligheid
Geeft mooie sfeer en warmte tergelijkertijd, ook in de winter om een sigaretje te roken buiten. Snel aangestoken en direct warmte

Review door: Heyrman Geert / Datum: 05-12-2016

Cosi inbouwbrander vierkant 40x40x16,5 cm

Jouw ervaring met het product:
Dienstverlening van Tuin-online.nl
Super
Prachtige inbouwbander, mijn man heeft zelf een tafel gemaakt en staat erg mooi. De brander geeft een prachtig vuurtje die je makkelijk harder en zachter kunt zetten. 24 uur levering was perfect.

Review door: PeRi / Datum: 05-09-2016

Reviews 71 tot 80 (totaal 86)