Klantbeoordelingen

Laat je recensie achter

Hieronder lees je de reviews over producten op Tuin-online.nl. Heb je onlangs bij ons een product besteld? Je hebt een mail ontvangen om een recensie achter te laten. Wij waarderen feedback van onze klanten, want dan kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren.

Reviews 111 tot 112 (totaal 112)

Pagina

RVS lantaarn 18x18x70 cm.

Jouw ervaring met het product
Dienstverlening van Tuin-online.nl
RVS lantaarn
Prachtige lantaarn, mooi strak van vorm. De service van tuin-online is geweldig. Je wordt van elke handeling op de hoogte gehouden, bestelling ontvangen, verpakt, aangeboden aan postnl, levering postnl, en de bevestiging dat je bestelling hebt ontvangen. Maakt nog maar zelden mee dat het zo perfect is geregeld. Het is iedereen aan te raden als je iets wil kopen, want tuin-online staat voor geweldige service. Dat heeft zeker een dikke pluim verdiend.

Review door: Elly / Datum: 24-01-2014

Polyester plantenbak 70x70x70 cm

Ervaring met Tuin-online
Dit is de tweede keer dat wij bakken bestellen bij Peter. Zijn prijzen zijn redelijk en wat hij beloofd doet hij. Het product is mooi en de bakken staan goed op ons dakterras. Indien ik een aanbeveling zou mogen doen dan is Tuin-Online het bedrijf dat die aanbeveling waard is. Niet alleen door de goede service maar ook door het aangename contact, de snelle beantwoording van vragen. Een goed voorbeeld van modern zaken doen.

Hans Bergsma
Tilburg

Review door: Hans / Datum: 29-05-2013

Reviews 111 tot 112 (totaal 112)

Pagina