Verzinkt stalen plantenbakken

Verzinkt stalen plantenbakken: weerbestendig en bestand tegen slijtage

Het blauw/witte staal dat vroeger met name gebruikt werd om emmers, tobbes, gieters, bloempotten of vuilnisbakken voor buiten van te maken wordt tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt in tuinproducten, zoals plantenbakken. Dankzij de weerbestendigheid en hoge weerstand tegen slijtage kan het goed toegepast worden in tuinen. Het staal wordt vanwege haar nostalgische uiterlijk steeds vaker gebruikt in klassieke of landelijke tuinen.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren

Verzinkt stalen plantenbakken met en zonder pootjes

De unieke en nostalgische uitstraling van verzinkt staal herinnert ons vaak aan de mooie tijd van vroeger. De verzinkt stalen plantenbakken zijn weer terug van weggeweest en zijn steeds vaker te vinden in klassieke en landelijke tuinen. Voor een extra luxe uitstraling hebben de vierkante en rechthoekige verzinkt stalen plantenbakken pootjes. De ronde verzinkt stalen plantenbakken staan direct op de grond. Alle plantenbakken zijn voorzien van afwateringsgaten, waardoor je hem meteen in de tuin kunt plaatsen.

 

Waarom verzinkt stalen plantenbakken bestand zijn tegen roesten

Tijdens het productieproces van verzinkt stalen plantenbakken, worden zij ondergedompeld in een heet bad (450℃) van vloeibaar zink. Hierbij wordt de complete plantenbak voorzien van een zinklaag welke gelijkmatig is verdeeld over de gehele plantenbak. Hierdoor wordt de plantenbak 100% roestwerend. Zelfs als er na verloop van tijd krassen en kleine beschadigingen ontstaan op de plantenbak, zal hij niet roesten. Daarnaast zijn de randen en hoeken minder gevoelig voor corrosie dan andere producten. 

 

De verzinkt stalen plantenbakken welke je in deze categorie vindt hebben geen nabehandeling nodig en zijn onderhoudsvrij

Wacht a.u.b.