Ideeën voor het ideale terras

1. Je terras verhogen

Je kan je terras verhogen door middel van een tuintrap. In combinatie met leuke planten naast de trap geeft het een gezellige sfeer. Ook lijkt je tuin een stuk groter als je gebruik maakt van verschillende niveaus. Wij hebben in ons assortiment verschillende hoogtes tuintrappen.

cortenstalen tuintrappen voorbeeld Trap cortenstaal 6 treden 102 cm hoog (in dit voorbeeld 150 cm lang)

Bekijk hier onze tuintrappen

2. Terrasoverkapping om ook in de winter te genieten van je terras

Een terrasoverkapping geeft je terras een knusse sfeer. Met een terrasoverkapping kan je het hele jaar door plezier maken van je terras. Ook kan je nog heaters ophangen bij je overkapping dat geeft een nog knussere sfeer en is het ook warm onder de overkapping. op onze website kan je verschillende soorten terrasoverkappingen vinden. 

Tynaarlo overkapping plat dak type 2

Bekijk hier onze terrasoverkappingen

3. Hangmat voor extra me-time

Veel mensen zien een hangmat tussen twee bomen hangen, maar dat hoeft helemaal niet. Op je terras heb je niet vaak 2 bomen staan. Hangmatten heb je ook met een standaard, dit is ideaal voor op je terras en je kan alsnog optimaal genieten van de hangmat.

In ons assortiment bieden wij drie verschillende hangmatten aan. De hangmat Ligna is voor tussen twee bomen. We hebben ook nog de hangmat Tribus, deze hangmat kan je ophangen aan iets. Dit hoeft dus niet perse een boom te zijn, je kan de hangmat ook aan je overkapping hangen. De laatste hangmat die we hebben is volledig op zichzelf, dit is de hangmat Premium. De hangmat Premium zie je op de afbeelding hier beneden.

Deze hangmat kan het gewicht houden tot 150 kg. Dit betekent dat er 2 mensen in de hangmat kunnen. 

Hangmat Reluxx Premium Hangmat Reluxx Premium

Bekijk hier onze hangmatten

4. Terrazzo beelden zijn de ideale sfeerbeelden

In ons assortiment hebben we Terrazzo beelden. Dit zijn ideale sfeerbeelden voor bij je terras. De terrazzo beelden zijn er in verschillende vormen. De beelden zijn gemaakt van gebroken natuursteen genaamd Granito. Je kan zelf inbeelden wat je in de tuinbeelden ziet, zo kan je dus wat anders zien als bijvoorbeeld een vriend of vriendin.

Bekijk hier onze Terrazzo beelden

5. LivePicture voor extra sfeer

De LivePicture wordt steeds populairder. Het is een schilderij met planten daarin. Je hebt de schilderijen in verschillende kleuren, zoals rood, wit, zwart en antraciet/grijs. Ook hebben ze verschillende vormen, zoals verticale en vierkante vormen. Ook kan je kiezen uit verschillende planten. Je hebt hedera, dichte varen, buxus etc. Zo heb je voor op elk terras wel een goed LivePicture.

Bekijk hier onze LivePictures

6. Plantenbakken

Plantenbakken geven een landelijke sfeer aan je tuin aangezien er groen in de plantenbakken gaat. In ons assortiment hebben we LIV plantenbakken, dit zijn erg leuke plantenbakken voor op je terras. Wij bieden ook twee LIV plantenbakkensets aan. Door 2 plantenbakken in een hoekje op je terras te zetten geef je het terras een gezellige sfeer.

Ook hebben we een mogelijkheid dat je jouw eigen plantenbak kan samenstellen. Dit kan bijvoorbeeld bij de steigerhouten plantenbakken. Je kunt bij het zelf samenstellen zelf de vorm en maten kiezen, ook kan je nog bepalen of je wieltjes onder je plantenbak wilt.

Bekijk hier onze plantenbakken

7. Enjoyfires vuurtafels

Voor een gezellige sfeer kan een vuurtje nooit missen. Een vuurtafel is ideaal. Een tafel met in het midden een vuurtje. Lekker warm en zorgt voor een knusse sfeer. Ook in de winter kan je dan genieten van je terras zonder dat het koud is. In ons assortiment zijn er diverse soorten Enjoyfires vuurtafels te vinden. een paar voorbeelden hiervan zijn:

Bekijk hier onze Enjoyfires vuurtafels