In een handomdraai je tuin verlichten, met de Hamulight Plug&Play tuinverlichting!

Hamulight vlonderverlichting

Met het handige Plug&Play systeem van Hamulight creëer je eenvoudig een sfeervol verlichte tuin. Dankzij het Plug&Play systeem heb je de keuze uit verschillende soorten lampen, welke je aan kunt sluiten op één systeem. Zo hoef je enkel één systeem te gebruiken om je hele tuin te verlichtingen.

De verschillende lampen van Hamulight Plug&Play

In de Plug&Play tuincollectie van Hamulight tref je verschillende soorten lampen aan. Al deze lampen kun je op hetzelfde systeem aansluiten. Zo kun je de verschillende grondspots in je vlonder combineren met diverse staande lampen en prikspots. De totale Hamulight Plug&Play tuinverlichting collectie bestaat uit:

Met dit ruime aanbod kan je het verlichtingsplan precies zo samenstellen zoals jij wilt. We kunnen ons voorstellen dat je door de vele keus door de bomen het bos niet ziet en niet weet hoe te starten met het samenstellen van verlichtingsplan. Wij helpen je hier graag verder mee!

Hoe installeer je het Hamulight Plug&Play systeem? 

Voor het installeren van de tuinverlichting is het allereerst belangrijk dat je een verlichtingsplan maakt. Dit verlichtingsplan bestaat uit:

  1. Welke verlichting wil ik gebruiken? Kies je alleen voor de grondspots of wil je de verschillende lampen met elkaar combineren?
  2. Waar ga ik de verlichting in de tuin plaatsen? 
  3. Welke kabelverbinders en verlengsnoeren heb ik nodig? Elk lamp heeft standaard één snoer van 1 meter. om de tuinverlichting met elkaar te combineren heb je kabelverbinders en verlengsnoeren nodig.
  4. Voor welke transformator kies ik en waar plaats je de transformator? Een transformator is de stroomtoevoer van de lampen. 
  5. Als je dit allemaal duidelijk in kaart hebt gebracht teken je uit hoe je de lampen wilt installeren. Zie hieronder een voorbeeld van zo’n tekening.

Hamulight Plug & Play

In 3 stappen de Hamulight tuinverlichting geïnstalleerd

Zodra je de verlichting in huis hebt is het tijd voor de installatie. Het Hamulight Plug&Play systeem installeer je gemakkelijk in 3 stappen.

Stap 1: Bepaal de positie van de Hamulight LED tuinverlichting.
Stap 2: Verbind de lichtpunten met elkaar door middel van de kabels en kabelverbinders. Hiervoor maak je gebruik van het eenvoudige schroefsysteem. De kabel kunnen boven of onder de grond geplaatst worden.
Stap 3: Regel de verlichting en gewenste sfeer eenvoudig met de Hamulight schakelaar. Je kan gebruik maken van 90% van het watt vermogen van de transformator. Bijvoorbeeld: Aan de Hamulight LED transformator - 100 watt kan je 90 watt aan verlichting verbinden. Bij elke Plug & Play lamp staat vermeld hoe veel watt de lamp heeft.

Kabels hamulight

Als je deze stappen voltooid hebt ben je klaar om van je buitenverlichting te genieten!

Nog vragen over de Hamulight tuinverlichting? Stel ze aan ons!

Heb je nog vragen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Stuur ons een mail of bel ons tijdens kantooruren op 078 - 20 40 010.