Gacoli tuinverlichting

Gacoli tuinverlichting

Gacoli tuinlampen zijn moderne tuinlampen die 100% op zonne-energie werken. Dankzij de innovatieve EMU (Energy Management Unit) slaan de lampen de energie uit daglicht op in een batterij. De EMU module bestaat uit zonnecellen, een batterij en warm witte LED-verlichting. De tuinlampen zijn volledig draadloos waardoor er geen energiekosten gemaakt worden. Ze kunnen het hele jaar door buiten staan.

Lees meer
Van laag naar hoog sorteren Van hoog naar laag sorteren
Filter

Gacoli tuinverlichting

Gacoli is het merk dat bekend staat om haar tuinverlichting met lampenkapjes. De tuinverlichting werkt volledig op zonne-energie en heeft dus vele voordelen:

  • De tuinverlichting is draadloos en gemakkelijk te plaatsen
  • Geen energiekosten doordat de tuinverlichting werkt op zonne-energie
  • Je hebt voor het plaatsen geen gereedschap nodig
  • Je hebt geen dure installatie of kabels nodig
  • Je kunt de tuinverlichting eenvoudig en veilig gebruiken door lage spanning
  • De tuinverlichting kan het hele jaar door buiten staan

Dankzij de innovatieve EMU (Energy Management Unit) slaan de lampen de energie uit daglicht op in een batterij. De EMU module bestaat uit zonnecellen, een batterij, warm witte LED-verlichting en dat allemaal in één. Door het RVS-design kunnen ze het hele jaar door buiten staan. Gacoli slaat met hun tuinverlichting een brug tussen stijl en duurzaamheid. Uniek aan de verlichting is dat bij het nieuwe design van de tuinlampen met een lampenkap de zonnecellen verborgen zitten in de lamp.

 

Checkmate heeft diverse series uitgebracht waar één lijn in zit. Het assortiment bestaat uit tafellampen, hanglampen, wandlampen, padverlichting, zwembadverlichting etc.  Naast ronde lampenkappen is er nu ook een serie uitgebracht met een vierkante lampenkap; de serie heet Manhatten.

 

 

Wacht a.u.b.